Edy, problema pe RHC este oarecum diferita de cea de aici. Nu cu mult dar este.
De reclama, am sa fiu la fel de sincer ca si tine, nu-ti fac reclama ci pur si simplu incerc sa gasesc cai care in final sa-mi permita sa cumpar revista. Sti la fel de bine ca mine ca stiu ce cumpar.
Am mai discutat asta si ti-am spus si atunci ca este pretul corect. Similar cu ceea ce se gaseste de cumparat la aceiasi calitate.
Dezamagirea se trage din faptul ca cei care te-au sunat au avut impresia ca vor cumpara chiar mai jos decat pretul unui kit din plastic.
La Revell, galionul spaniol este 398,20 RON si este plastic.
La RHC, San Felipe este 3077.10 RON si este lemn, metal, panza.; Mississippi 1870- 1.669,20 RON ;Royal Caroline -1.259,70 RON . Cunoscatorii stiu ce spun eu aici.
Daca cineva ar face o astfel de corabie de la 0 si altcineva i-ar oferi pe ea 2000$ nu stiu daca ar vinde-o la banii astia. Ilie Goga (v-am mai vorbit despre el) n-a facut-o si nici eu n-as fi facut-o. Altii poate da. Totul este optional. Faza cu "e scump" este o chiestie relativa pentru ca tine de cel care o spune si de criteriile lui de apreciere.
Din pacate incep sa devin din ce in ce mai sceptic ca revista va prinde pe piata. In Romania nu exista cultura unor astfel de lucruri ca sa poata fi apreciate asa cum sunt ele in realitate. Pana la urma nu pot spune decat "asta este".
Toti cei de aici de pe forum fac tot ceea ce pot ca lumea sa stie ca existam si asa ciudati cum ne cred unii, suntem capabili sa facem lucruri la fel de frumoase ca cei din strainatate.
Bafta!
PS Si maine-i o alta zi.