Forum Machete,Modelism,Hobby: barca din chioscul cu ziare, mari corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

barca din chioscul cu ziare, mari corabii

Sondaj: Se va cumpara? (295 membri au votat)

Se va cumpara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#61 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 05 October 2005 - 07:55 AM

Hmmm ?!
La momentul actual avem 100% ca "voi cumpara toata seria" ... :-?
Am votat si eu "pozitiv", cu rezerva ca nu-mi plac chiar toate felurile de corabii si nu stiu ce model de corabie contine aceasta promotie ....
Cum banuiesc ca nu stiu nici restul votantilor .... :hammer:

Dom'le ce disponibilitate maxima din partea unor membri a acestui forum .... :angry:

#62 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 05 October 2005 - 08:13 AM

horia, la Sep 29 2005, 04:07 PM, a spus:

barca arata 100% cum este prezentata in pozele alea.

Adica ceva de genul :http://babel.altavista.com/babelfish/trurl...l%2fzousen.html in proportie de 100%
Bafta!

PS Link-ul a mai fost dat si de Eugen.

#63 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 05 October 2005 - 10:29 AM

S-ar cumpara mai multe daca la sezatoarea lunara am lucra toti, in acelasi timp, la ea. Asa s-ar apuca si cei care nu se pricep la nave.

#64 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 05 October 2005 - 10:46 AM

Blue-Max, la Oct 5 2005, 08:55 AM, a spus:

Dom'le ce disponibilitate maxima din partea unor membri a acestui forum .... :bang:

:angry: Nene... io votai cu DA! N-as fi zis nimic... da' m-a pus nevasta! Pe bune! Ea vrea corabii prin casa! Mie nu-mi plac nici daca ma platesti! Acu' sa te ti belele: daca n-o fac bine, daca nu-i place, daca..., daca...! Dracu m-a pus sa-i povestesc de kit! Ma simt vinovat da' am circumstante atenuante!

#65 Useril este offline   TaZzz 

• Membru senior
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 05 October 2005 - 10:50 AM

Citeaza

Nene... io votai cu DA! N-as fi zis nimic... da' m-a pus nevasta! Pe bune! Ea vrea corabii prin casa! Mie nu-mi plac nici daca ma platesti! Acu' sa te ti belele: daca n-o fac bine, daca nu-i place, daca..., daca...! Dracu m-a pus sa-i povestesc de kit! Ma simt vinovat da' am circumstante atenuante!

Execut corabii la comanda :angry: . Interesat ? :bang:

#66 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 05 October 2005 - 10:53 AM

TaZzz, la Oct 5 2005, 11:50 AM, a spus:

Execut corabii la comanda  :angry: . Interesat ? :bang:

:-o Pieri ispita!

#67 Useril este offline   TaZzz 

• Membru senior

Postat 05 October 2005 - 10:55 AM

Ok. Ma scufund :hammer: .

#68 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 05 October 2005 - 11:05 AM

Eugen, tu cumpara si pune mana sa faci ca mainile de ajutor nu-ti vor lipsi si te asigur ca eu personal n-an doua maini de stanga.
Problema principala este sa ai ce sa cumperi. :angry:
Bafta!

#69 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 05 October 2005 - 12:42 PM

..intre timp la Brasov a aparut si numarul 2. vreau s-o intreb pe Edy de ce nu merge CD-ul sau ce-i trebuie ca sa mearga?

#70 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 05 October 2005 - 01:03 PM

Nadajduiesc ca a aparut si in Vaslui, Giurgiu si Satu Mare :bang: :-o :-o Poate poate apare si prin alte orase....
Spor,
Bill :angry:

#71 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 30-September 05

Postat 05 October 2005 - 02:00 PM

wow nu imi vine sa cred ca ati inceput sa votati pentru cinne va cumpara barca. mi s-a pus o intrebare de catre horia cred si anume de ce nu merge cd-ul. poate sa fie din mai multe cauze.ori nu sunt programele potrivite instalate pentru a citi cd-ul ori se intampla ca din cauza transportului acestor reviste sa fie deteriorate. te-as sfatui sa te uiti cu atentie pe cd si sa vezi ceva urme de impact sau alte zgarieturi ceva.daca nu vezi si nu merge de nici un fel da-mi un telefon la 021/4010888.ok?

edy :angry:

#72 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 08 October 2005 - 11:07 AM

Chiar daca nu este domeniul meu (am avut o corabie de la Heller, care a fost distrusa de o cadere de la inaltime) as fi interesat sa o cumpar.
Problema eca nu stiu cum voi putea sa ma abonez la revista, fiind sperante mici sa ajunga la Focsani (comunitatea machetistilor de aici numara 2 membri) daca nici la bucuresti nu a ajuns.
Care e solutia de a face un abonament, fara a cumpara primul numar de la chiosc?

#73 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 08 October 2005 - 10:50 PM

Tocmai m-am intors din plimbare prin tara ,unde nu am avut net.Azi am trecut prin Brasov si acum 3 zile pe la Satu Mare.Daca stiam ma interesam mai mult ca sigur.

treaba e ca acum m-am dat jos de la volan dupa 12 ore de condus si nu inteleg mare lucru din ce scrie mai sus.

Cert este ca vreau si eu primul numar al revistei ,asa ca daca poate cineva din orasele de pe unde a aparut sa imi ia si mie o bucata va rog.

O sa vedem dupa aia cum e treaba cu corabia.Tre incurajati asa ca ar trebuii sa le cumparam pe toate.

#74 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473

Postat 09 October 2005 - 08:44 AM

Pletila, la Oct 8 2005, 11:50 PM, a spus:

O sa vedem dupa aia cum e treaba cu corabia.Tre incurajati asa ca ar trebuii sa le cumparam pe toate.

Da dom'le da' macar sa le putem cumpara prin posta/ramburs, etc. nu sa umblam ca tampitii (scuzati expresia dar una mai potrivita nu-mi vine) prin tara.
Adica noi intindem o mana, dar sa o intinda si ei pe a lor ....
Altfel nu prea putem sa batem palma, nu ?!

Nu-i asa EDY ?! Zi si tu ceva, in afara de "generalitatile" de pana acum !! ... :bang:

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 09 October 2005 - 08:46 AM

#75 Useril este offline   TaZzz 

• Membru senior

Postat 10 October 2005 - 06:40 AM

As vrea si eu sa vad un "picior" de revista in Cluj. Pina atunci, vorbesc abstractii :bang: despre lucruri nevazute :-D . Pentru ca in Brasov voi mai ajunge ... nu stiu cind... si nu stiu cite sanse am sa ma impiedic de revista la vreun chiosc... :-)

#76 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 10 October 2005 - 08:22 AM

da asa e am spus generalitati pana acum...pentru ca nu stiu nici eu mare lucru..tot ce stiu este ca depinde de cum se va vinde aceasta revista in orasele in care s-a pus in circulatie pana acum. as vrea sa pot sa va ajut si cu abonamente insa imi trebuiesc lucruri concrete in urma acestor vanzari. nu depinde numai de mine totul.va dati si voi seama ca aceasta revista costa mult sa fie pusa in circulatie si daca nu se vinde editura iese in pierdere.tocmai de aceea am facut acest test in acele orase. asa ca rugati-va sa mearga vanzarea in acele orase si sa pot sa conving si eu prin studiile mele de piata ca se merita sa intram pe orasele de unde sunteti voi. deja am convins ca pe orasele care mi le-a dat Crios se va vinde.si am strecurat si ideea cu abonamentele pentru ca cei care au cumparat revista pana acum vor abonamentele cu orice pret. asa ca eu nu prea stau degeaba si vad mereu pe forum ce vreti si de unde sunteti astfel incat fiecare dintre voi sa isi construiasca aceasta corabie. :-D de aceea am insistat sa imi dati cat mai multe detalii si sugestii. :bang:

edy

#77 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879

Postat 10 October 2005 - 08:28 AM

Salut,
Deci tot ce e de facut e sa stam si sa ne.... rugam :bang:
Totusi insist sa aflu de ce tocmai aceste orase? Poate in alte orase altul era rezultatul..
Spor,
Bill :-D

Aceasta postare a fost editata de Bill: 10 October 2005 - 08:29 AM

#78 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 10 October 2005 - 02:34 PM

vad ca nu stati degeaba...se vorbeste si pe www.rhc.ro de revista in cauza. ma bucur Crios ca spui ca pastram o legatura buna intre noi, insa am primit azi la telefoane despre revista asta si a trebuit sa dezamagesc atat de multa lume ca nu mi-a picat prea bine la stomac :bang: :-D :-) oricum mersi mult ca faci reclama! 8-)

:-D
edy

#79 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 10 October 2005 - 05:45 PM

Edy, problema pe RHC este oarecum diferita de cea de aici. Nu cu mult dar este.
De reclama, am sa fiu la fel de sincer ca si tine, nu-ti fac reclama ci pur si simplu incerc sa gasesc cai care in final sa-mi permita sa cumpar revista. Sti la fel de bine ca mine ca stiu ce cumpar.
Am mai discutat asta si ti-am spus si atunci ca este pretul corect. Similar cu ceea ce se gaseste de cumparat la aceiasi calitate.
Dezamagirea se trage din faptul ca cei care te-au sunat au avut impresia ca vor cumpara chiar mai jos decat pretul unui kit din plastic.
La Revell, galionul spaniol este 398,20 RON si este plastic.
La RHC, San Felipe este 3077.10 RON si este lemn, metal, panza.; Mississippi 1870- 1.669,20 RON ;Royal Caroline -1.259,70 RON . Cunoscatorii stiu ce spun eu aici.
Daca cineva ar face o astfel de corabie de la 0 si altcineva i-ar oferi pe ea 2000$ nu stiu daca ar vinde-o la banii astia. Ilie Goga (v-am mai vorbit despre el) n-a facut-o si nici eu n-as fi facut-o. Altii poate da. Totul este optional. Faza cu "e scump" este o chiestie relativa pentru ca tine de cel care o spune si de criteriile lui de apreciere.
Din pacate incep sa devin din ce in ce mai sceptic ca revista va prinde pe piata. In Romania nu exista cultura unor astfel de lucruri ca sa poata fi apreciate asa cum sunt ele in realitate. Pana la urma nu pot spune decat "asta este".
Toti cei de aici de pe forum fac tot ceea ce pot ca lumea sa stie ca existam si asa ciudati cum ne cred unii, suntem capabili sa facem lucruri la fel de frumoase ca cei din strainatate.
Bafta!

PS Si maine-i o alta zi. :bang:

#80 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 10 October 2005 - 05:58 PM

eDY! DUPA CATE NUMEREVA FII GATA CORABIA ASTA????

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul