barca din chioscul cu ziare, mari corabii
Postat 05 October 2005 - 07:55 AM
La momentul actual avem 100% ca "voi cumpara toata seria" ... :-?
Am votat si eu "pozitiv", cu rezerva ca nu-mi plac chiar toate felurile de corabii si nu stiu ce model de corabie contine aceasta promotie ....
Cum banuiesc ca nu stiu nici restul votantilor .... :hammer:
Dom'le ce disponibilitate maxima din partea unor membri a acestui forum ....
Postat 05 October 2005 - 08:13 AM
horia, la Sep 29 2005, 04:07 PM, a spus:
Adica ceva de genul :http://babel.altavista.com/babelfish/trurl...l%2fzousen.html in proportie de 100%
Bafta!
PS Link-ul a mai fost dat si de Eugen.
Postat 05 October 2005 - 10:46 AM
Blue-Max, la Oct 5 2005, 08:55 AM, a spus:
Nene... io votai cu DA! N-as fi zis nimic... da' m-a pus nevasta! Pe bune! Ea vrea corabii prin casa! Mie nu-mi plac nici daca ma platesti! Acu' sa te ti belele: daca n-o fac bine, daca nu-i place, daca..., daca...! Dracu m-a pus sa-i povestesc de kit! Ma simt vinovat da' am circumstante atenuante!
Postat 05 October 2005 - 10:50 AM
Citeaza
Execut corabii la comanda . Interesat ?
Postat 05 October 2005 - 02:00 PM
edy
Postat 08 October 2005 - 11:07 AM
Problema eca nu stiu cum voi putea sa ma abonez la revista, fiind sperante mici sa ajunga la Focsani (comunitatea machetistilor de aici numara 2 membri) daca nici la bucuresti nu a ajuns.
Care e solutia de a face un abonament, fara a cumpara primul numar de la chiosc?
Postat 08 October 2005 - 10:50 PM
treaba e ca acum m-am dat jos de la volan dupa 12 ore de condus si nu inteleg mare lucru din ce scrie mai sus.
Cert este ca vreau si eu primul numar al revistei ,asa ca daca poate cineva din orasele de pe unde a aparut sa imi ia si mie o bucata va rog.
O sa vedem dupa aia cum e treaba cu corabia.Tre incurajati asa ca ar trebuii sa le cumparam pe toate.
Postat 09 October 2005 - 08:44 AM
Pletila, la Oct 8 2005, 11:50 PM, a spus:
Da dom'le da' macar sa le putem cumpara prin posta/ramburs, etc. nu sa umblam ca tampitii (scuzati expresia dar una mai potrivita nu-mi vine) prin tara.
Adica noi intindem o mana, dar sa o intinda si ei pe a lor ....
Altfel nu prea putem sa batem palma, nu ?!
Nu-i asa EDY ?! Zi si tu ceva, in afara de "generalitatile" de pana acum !! ...
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 09 October 2005 - 08:46 AM
Postat 10 October 2005 - 08:22 AM
edy
Postat 10 October 2005 - 02:34 PM
edy
Postat 10 October 2005 - 05:45 PM
De reclama, am sa fiu la fel de sincer ca si tine, nu-ti fac reclama ci pur si simplu incerc sa gasesc cai care in final sa-mi permita sa cumpar revista. Sti la fel de bine ca mine ca stiu ce cumpar.
Am mai discutat asta si ti-am spus si atunci ca este pretul corect. Similar cu ceea ce se gaseste de cumparat la aceiasi calitate.
Dezamagirea se trage din faptul ca cei care te-au sunat au avut impresia ca vor cumpara chiar mai jos decat pretul unui kit din plastic.
La Revell, galionul spaniol este 398,20 RON si este plastic.
La RHC, San Felipe este 3077.10 RON si este lemn, metal, panza.; Mississippi 1870- 1.669,20 RON ;Royal Caroline -1.259,70 RON . Cunoscatorii stiu ce spun eu aici.
Daca cineva ar face o astfel de corabie de la 0 si altcineva i-ar oferi pe ea 2000$ nu stiu daca ar vinde-o la banii astia. Ilie Goga (v-am mai vorbit despre el) n-a facut-o si nici eu n-as fi facut-o. Altii poate da. Totul este optional. Faza cu "e scump" este o chiestie relativa pentru ca tine de cel care o spune si de criteriile lui de apreciere.
Din pacate incep sa devin din ce in ce mai sceptic ca revista va prinde pe piata. In Romania nu exista cultura unor astfel de lucruri ca sa poata fi apreciate asa cum sunt ele in realitate. Pana la urma nu pot spune decat "asta este".
Toti cei de aici de pe forum fac tot ceea ce pot ca lumea sa stie ca existam si asa ciudati cum ne cred unii, suntem capabili sa facem lucruri la fel de frumoase ca cei din strainatate.
Bafta!
PS Si maine-i o alta zi.