Forum Machete,Modelism,Hobby: barca din chioscul cu ziare, mari corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

barca din chioscul cu ziare, mari corabii

Sondaj: Se va cumpara? (295 membri au votat)

Se va cumpara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#481 Useril este offline   MalasorteChris 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 15-January 10

Postat 24 February 2011 - 09:38 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 24 Feb 2011, 20:43, a spus:

Trebuia sa zici "Da". :diablo:

Ahhh.... doamne de ce nu m-ai imbrancit atunci sa spun "Da!!!" Cap sec ce sunt. :-D

Vezi postareaRazvan, la 24 Feb 2011, 20:55, a spus:

Maine sun eu si spun ..''DA''. Am lasat doamnei brunete cu voce frumoasa de la capatul firului datele mele. :rolleyes:

Bafta......
:hi:

#482 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 25 February 2011 - 09:38 AM

Pai vedeti ca de unde cumparati revista 10 insi, sunt 2 pe acte...Ca si acolo de unde ma luat eu,aparuta mai devreme de termen.Deci daca vreti o editie compltea tre' sa va faceti o relatie mai sus de chiosc...la depozit, la aia care distribuie marfa peste sau prin gardul rupt. Inca sustin ideea ca in tara sunt numrele pana la 10-15...Adusul cu cate o bucata ar fi haos logistic..asa ca hai la cautat depozitul.Cagule se gasesc,lanterele sunt ieftine...numa da caini sa nu va fie frica.A..si sa alergati repede.

Aceasta postare a fost editata de Pletila: 25 February 2011 - 09:39 AM

#483 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 25 February 2011 - 10:51 AM

Uite cum era sa raman eu fara nr. 4.
Aceeasi epopee. Pe 23 n-aveau, pe 24 seara s-a riscat sotia si mi-a zis ca a vazut un nr. nou. I-am zis ca i s-a parut, ca-i unu vechi.
Azi dimineata aflu ca s-au dat toate.
Cum plec la servici pe aleea "ziaristilor", le-am luat la rand si pana la urma am gasit la un chiosc care probabil ca n-a mai vandut nimic de multa vreme (ca mai are d-alea cu Sven Hasel).
O sa ma uit pe chesttionar si o sa-l iau in serios.

@Alex-Pl - se vede nene ca ai experienta in vanzari si marketing (care n-i acelasi lucru cu vanzarile). Mi-a placut cum ti-ai facut temele.

@Pletila - trebuie sa fie confortabil sa gandesti mai departe decat varful nasului. Te admir. Buna ideea cu cautarea depozitului.

Subtire rau nr. 4. Nu ma refer la piese ci la felul cum e scris (tradus). Abulic. N-am prea inteles mare lucru din primul articol. Ba m-am si speriat ca se termina ca elefantul si incepe altul. 2 pagini mai incolo mi-a venit inima la loc. Traducerea mediocra continua in acelasi ritm, dar nu i-a dat nimanui prin cap sa ne anunte ca articolul se continua la pagina....50. Pentru 14 lei eu zic ca ar fi fost normal sa fie macar la fel de bine tehnoredactat ca si Click-ul. Da acum daca ne-am abonat virtual ce sa mai zicem. Platim mai scump ca la leasing.
Chiar, v-ati data seama ca asta e un fel modelism in leasing. :rolleyes:

#484 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 25 February 2011 - 12:38 PM

Chestionarul in cauza a aparut la toate publicatiile DeA. (cel putin la alea pe care le-am luat eu). Si e mai mult asa, ca sa nu spuna ca nu ne-au bagat si pe noi in seama. Ca oricum in Romania apar colectiile care au aparut pe la altii. Traduse aiurea.

#485 Useril este offline   Pletila 

• Membru senior
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 25 February 2011 - 12:55 PM

@wurger: Vad ca nu mai stie nimeni de gluma p'aci.

#486 Useril este offline   zamolxe666 

• Nou venit
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-February 11

Postat 25 February 2011 - 01:43 PM

am de vanzare nr2 de la un tip ce n-a rezistat psihic la alergatura de miercuri dimineata pe la chioscuri.
daca doreste cineva sa-mi dea de stire. il trimit prin posta cu plata ramburs. 15lei+ taxe de livrare
:rolleyes:

#487 Useril este offline   ButonEL 

• Membru senior
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 30-December 07

Postat 25 February 2011 - 03:12 PM

Pentru cei ce nu mai gasesc numarul patru, l-am vazut astazi (acum 20 de minute) de vanzare la chioscul de ziare de la intersectia Baba Novac cu strada Campia Libertatii, visavis de intrarea in parc (sectorul 3). Este vorba de chioscul din fata magazinului de paine. Din pacate nu am intrebat cate exemplare mai are de vanzare dar in vitrina avea unul, bafta.

#488 Useril este offline   coszmin_art 

• Membru deplin
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:Pictura monumentală, iconografie, design interior,

Postat 25 February 2011 - 04:52 PM

Vă salut, domnilor

Nu are rost să alergaţi de la un chişc la altul, numerele din urmă se pot comanda de la editură, poate că rentează mai bine să luăm corabia odată pe lună, să de grupăm mai mulţi, pe localităţi şi să facem comandă.

#489 Useril este offline   florin71_skoda 

• Membru deplin
  • Postari: 15

Postat 25 February 2011 - 05:30 PM

Stie cineva cit costa o revista in Rusia ?

#490 Useril este offline   unul 

• Nou venit
  • Postari: 5

Postat 25 February 2011 - 05:46 PM

Vezi postareaflorin71_skoda, la 25 Feb 2011, 17:30, a spus:

Stie cineva cit costa o revista in Rusia ?

Primele 2 sunt mai ieftine putin (7 si respectiv 10 RON)
Restul costa 179 ruble ~ 19 RON bucata

Folositi google translate (translate.google.ro) pe siteul:
www.ship.deagostini.ru/faq.html

#491 Useril este offline   florin71_skoda 

• Membru deplin

Postat 25 February 2011 - 06:04 PM

Multumesc pentru informatie (eratcdregcftr). Din pacate nu stiu deloc rusa si atunci este cam greu sa selectez ce as vrea sa-mi traduca googletranslate.

#492 Useril este offline   unul 

• Nou venit
  • Postari: 5

Postat 25 February 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaflorin71_skoda, la 25 Feb 2011, 18:04, a spus:

Multumesc pentru informatie (eratcdregcftr). Din pacate nu stiu deloc rusa si atunci este cam greu sa selectez ce as vrea sa-mi traduca googletranslate.

Pai poti tot traduce site-ul
Pui url-ul (adresa site-ului) in loc de cuvant/fraza.

exemplu:
http://translate.google.ro/translate?js=n&...i.ru%2Ffaq.html

#493 Useril este offline   florin71_skoda 

• Membru deplin

Postat 25 February 2011 - 06:15 PM

Corect. La asta nu m-am gindit, era prea simplu :rolleyes: Scuza-mi ignoranta. :worthy:

Aceasta postare a fost editata de florin71_skoda: 25 February 2011 - 06:21 PM

#494 Useril este offline   Karol 

• Nou venit
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 10-February 10

Postat 25 February 2011 - 07:33 PM

Vezi postareahoria, la 26 Sep 2005, 21:02, a spus:

azi cand am plecat la munca la in chioscul de ziare din statia unde iau eu autobuzul era o macheta de corabie intr-o tipla si am apucat sa citesc pe cartonul pe care era fixata tipla ca este vorba de o colectie de nave care vor aparea in fiecare marti in chioscuri. am inteles ca nava pe care am vazut-o eu este o corabie de sec XVI sau XVII si ca in tipla respectiva este numai o parte din ea (ceva coaste si niste sipci, lipici si o pensule si inca ceva dar nu am apucat sa vad) iar restul martea viitoare. cred ca este un fel de chit dar cu piese din lemn ceva de genul planoarelor faza I "Pescarus" care apareau pe vremuri. pretul promotional pentru primul numar este de 5 RON. daca stie cineva mai multe sper sa ne anunte si pe noi.

Suntem in 2011 acum, anul trecut pana aprope de Craciun a aparut la chioscuri, in Medias,revista cu materiale ptr construirea vestitului Bismarck german. A fost o mare bucurie sa pot cumpara doar 4 numere, incepand sa construiesc nava, dar apoi brusc nu a mai aparut. Stau acum cu scheletul navei neterminat...de atunci mereu intreb daca a mai aparut urmatoarele numere, dar vanzatoarea mi-a spus ca totul e de la Brasov. Acum sunt dezamagit. Culmea e ca zilele trecute la Sibiu in gara, la un magazin vad un numar dintr-o revista cu construirea unei corabii cu panza....dar Mari Corabii... Ce se intampla????? Isi bat joc de noi cei de la distribuirea presei din Brasov???? Banii sigur nu-i primim inapoi, caci stiu cateva persoane care au cumparat Bismark doar de la un chios numai. Nu voi mai cumpara niciodata de la chiosc, prefer sa-mi construiesc singur corabiile. Slava Domnului ca planuri se gasesc. Salutari la toti modelistii.

#495 Useril este offline   MalasorteChris 

• Membru deplin
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 15-January 10

Postat 25 February 2011 - 08:02 PM

Vezi postareaKarol, la 25 Feb 2011, 19:33, a spus:

Suntem in 2011 acum, anul trecut pana aprope de Craciun a aparut la chioscuri, in Medias,revista cu materiale ptr construirea vestitului Bismarck german. A fost o mare bucurie sa pot cumpara doar 4 numere, incepand sa construiesc nava, dar apoi brusc nu a mai aparut. Stau acum cu scheletul navei neterminat...de atunci mereu intreb daca a mai aparut urmatoarele numere, dar vanzatoarea mi-a spus ca totul e de la Brasov. Acum sunt dezamagit. Culmea e ca zilele trecute la Sibiu in gara, la un magazin vad un numar dintr-o revista cu construirea unei corabii cu panza....dar Mari Corabii... Ce se intampla????? Isi bat joc de noi cei de la distribuirea presei din Brasov???? Banii sigur nu-i primim inapoi, caci stiu cateva persoane care au cumparat Bismark doar de la un chios numai. Nu voi mai cumpara niciodata de la chiosc, prefer sa-mi construiesc singur corabiile. Slava Domnului ca planuri se gasesc. Salutari la toti modelistii.

Prima ta postare si deja vreau sa iti spun ceva ce se repeta la fiecare persoana noua care posteaza pe aici. Devine deja o formula de salut.

"CITESTE IN INTREGIME TOPICUL!!!! Nu doar prima pagina =))"

P.S. Bine ai venit...:rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de MalasorteChris: 25 February 2011 - 08:03 PM

#496 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 25 February 2011 - 10:09 PM

Vezi postareaPletila, la 25 Feb 2011, 13:55, a spus:

@wurger: Vad ca nu mai stie nimeni de gluma p'aci.

Pai eu as zice ca ba din contra. Nu stiu daca ti se pare ca nu am inteles gluma dar ....Asta era. Pe de-o parte m-am distrat cititnd postul tau, pe de alta remarcam ca tu fiind mai istet decat media te-ai gandit la faza cu "mai multe numere deja importate si stocate undeva in romanica". Mie nu-mi daduse prin cap dar nici nu ma gandisem prea mult la subiectul asta.

#497 Useril este offline   coszmin_art 

• Membru deplin
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:Pictura monumentală, iconografie, design interior,

Postat 25 February 2011 - 11:23 PM

Vezi postareawurger, la 25 Feb 2011, 22:09, a spus:

Pai eu as zice ca ba din contra. Nu stiu daca ti se pare ca nu am inteles gluma dar ....Asta era. Pe de-o parte m-am distrat cititnd postul tau, pe de alta remarcam ca tu fiind mai istet decat media te-ai gandit la faza cu "mai multe numere deja importate si stocate undeva in romanica". Mie nu-mi daduse prin cap dar nici nu ma gandisem prea mult la subiectul asta.

Deschide un subiect, care crezi că merită discutat, că de chioşcuri şi reviste m-am săturat şi eu.

#498 Useril este offline   traian 

• Membru senior
  • Postari: 1218
  • Inregistrat: 01-May 08
  • Interests:Nave-navigatie clasica

Postat 26 February 2011 - 12:49 AM

Vezi postareawurger, la 25 Feb 2011, 10:51, a spus:

O sa ma uit pe chesttionar si o sa-l iau in serios.

:rolleyes: FORTA..........!!!!!!!
Realitatea e mult mai naspa decat SF.ul. Cu unele eforturi tinde sa fie cat de cat draguta dar frumoasa nu va fi niciodata.
Sunt curios cat de serios e pentru editori chestionarul atat timp cat in zona mea sunt o multime din care au cumparat primele 2 numere si se dau de ceasul mortii ca nu au prins urmatoarele.
Spor!

Aceasta postare a fost editata de traian: 26 February 2011 - 12:55 AM

#499 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 27 February 2011 - 01:14 AM

Vezi postareacoszmin_art, la 26 Feb 2011, 00:23, a spus:

Deschide un subiect, care crezi că merită discutat, că de chioşcuri şi reviste m-am săturat şi eu.

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Cred ca sunt niste virgule puse unde nu trebuie.
Aici se discuta mai mult despre chioscuri si reviste. Despre constructie si alte artificii modelistice in topicul "Sf Ioan Botezatorul - sarcina de partid".

Aceasta postare a fost editata de wurger: 27 February 2011 - 01:15 AM

#500 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 28 February 2011 - 09:13 AM

Cineva a vrut sa imi faca o surpriza,si mi-a dat Nr 1 din aceasta serie.Cum eu nu am timp pt asa ceva,poate la pensie doar, o donez celui care are nevoie de ea.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul