barca din chioscul cu ziare, mari corabii
Postat 10 February 2011 - 03:25 PM
PS. daca am ofensat pe cineva prin exprimare imi cer scuze :(
Postat 10 February 2011 - 07:48 PM
nu vreau sa generalizez.
M-am apucat de cele doua ancore, le-am pilit de le-a luat naiba, nu mai pun poze sa nu va speriati
nustiu cum sa bricolez partea din lemn... (traversa)
Aceasta postare a fost editata de shomoiogu: 10 February 2011 - 08:26 PM
Postat 10 February 2011 - 09:03 PM
Puteau sa renunte la atata maculatura si sa puna mai multe piese in mai putine editii, astfel terminam balciul in 6 luni de exemplu fiind mult mai bine pentru editura si pentru noi (parere personala) ca ieseam mai ieftin, iar apoi sa introduca alta macheta daca ii tin ''balamalele''.....colectia de reviste se putea comercializa separat ''Lumea Navigatiei'' pentru doritori, asemanator cu colectia Lumea Aviatiei.
Eventual in ultimul numar se putea introduce dvd-ul cu instructiuni de asamblare, ca o chestie de rabdare si suspans dar cel putin asteptam 6 luni nu 2 ani.
Si acum bomba bombelor......pe pagina 2 a primei editii undeva in dreapta jos deasupra numarului de contact , informatii si comenzi scrie asa, si citez:''Editorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau prelungi publicarea colectiei, daca este necesar".
Parerea mea este ca revista nu merita osteneala iar ce-i de-au editat-o sunt pusi pe jecmaneala.In stilul lor caracteristic, ca in 2005 vor scoate cateva numere si pe urma se vor opri. Vei ramane cu cateva surcele numai bune de aprins focul.Prefer mai bine sa cumpar un plan si sa tai la traforaj.
Din punct de vedere legal editura este acoperita , iar clientii vor ramane cu banii aruncati pe fereastra....poti sa reclami pana la Dumnezeu.
Am cumparat si eu primele 2 numere dar oricat de pasionat as fi cred ca ma opresc aici , ma limitez la ceva mai ieftin.Nu sunt nici fumator ca altfel ma lasam naiba de fumat si asa ar fi meritat asteptarea si costurile....banii de pe tigari ii dadeam pe corabie.
Ia fa tu calculul acum si vezi mai merita.....poate sunt eu pesimist incurabil......poate!?!
Postat 10 February 2011 - 10:07 PM
Ai mentionat ca ai cumparat 2 numere si vei renunta. Aceasta este decizia ta, si "ne" (cred ca vorbesc in numele tuturor de aici) pare rau ca pierdem un coleg de suferinta. Asta este. Noi restul, decidem singuri si nu mai este nevoie sa ni se aminteasca la ce ne inhamam.
Sper ca nu te-am jignit. Imi spun si eu parerea la fel cum o faci si tu. O seara buna.
Postat 10 February 2011 - 10:34 PM
Rog respectuos sa nu se mai discute de alegerea buna sau proasta. Chiar si un kit de-a gata nu poate fi realizat in 2 saptamani. Oricum iti ia cel putin un an jumate. Asta daca ai pasiune.
Postat 12 February 2011 - 05:04 PM
Am si eu o intrebare. Care ar trebui sa fie minimul de unelte pentru realizarea acestui kit.
Astazi am vizitat Bricostore-ul si am achizitionat urmatoarele: pensete, miniclesti, cuttere, pile, cleme de diverse marimi, pensule.
Lacul, aracetul si baitul il voi lua abia dupa aparitia nr. 10, pentru ca am inteles din topic ca Deagostini are prostul obicei sa se impotmoleasca la nr. 4. Desi ma mananca tare de tot palma o sa astept aparitia numerelor urmatoare si abia cand voi avea o baza suficienta si mai ales dupa ce voi urmari evolutia celorlalti voi incepe si eu lucrul.
Postat 12 February 2011 - 05:21 PM
MariusA, la 12 Feb 2011, 17:04, a spus:
Am si eu o intrebare. Care ar trebui sa fie minimul de unelte pentru realizarea acestui kit.
Astazi am vizitat Bricostore-ul si am achizitionat urmatoarele: pensete, miniclesti, cuttere, pile, cleme de diverse marimi, pensule.
Lacul, aracetul si baitul il voi lua abia dupa aparitia nr. 10, pentru ca am inteles din topic ca Deagostini are prostul obicei sa se impotmoleasca la nr. 4. Desi ma mananca tare de tot palma o sa astept aparitia numerelor urmatoare si abia cand voi avea o baza suficienta si mai ales dupa ce voi urmari evolutia celorlalti voi incepe si eu lucrul.
iti mai trebuie un CNC si joci la profesionisti...
Postat 12 February 2011 - 06:58 PM
http://www.modelship...m/Page/02mt.htm
Postat 13 February 2011 - 11:27 AM
Dar am gasit pe sitele okazii.ro
o mini trusa pentru incepatori la pretul de 30RON
eu consider un pret bun
aici http://www.okazii.ro/catalog/52470682/kit-...ort-italia.html
am si e-mail vanzatorului daca va intereseaza
scuze incaodata si spor...
Aceasta postare a fost editata de shomoiogu: 13 February 2011 - 11:31 AM
Postat 13 February 2011 - 07:05 PM
bafta tuturor