Forum Machete,Modelism,Hobby: barca din chioscul cu ziare, mari corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

barca din chioscul cu ziare, mari corabii

Sondaj: Se va cumpara? (295 membri au votat)

Se va cumpara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#41 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 30 September 2005 - 11:43 AM

Radub, nu te-ai uitat unde am spus eu ca altfel vedeai ca este vorba de machete de avioane 1:72 la care este cam greu sa pui motor functional, servouri, receptor .......
Ma opresc aici cu RC-ul ca pe urma ne mai trebuie cineva care sa tina becul, 4 membrii sa invarta masa si fasungul tot nu stiu daca se potriveste. :angry:
Bafta! :bang:

#42 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 30 September 2005 - 12:49 PM

crios, la Sep 30 2005, 09:43 AM, a spus:

Radub, nu te-ai uitat unde am spus eu ca altfel vedeai ca este vorba de machete de avioane 1:72 la care este cam greu sa pui motor functional, servouri, receptor .......
Ma opresc aici cu RC-ul ca pe urma ne mai trebuie cineva care sa tina becul, 4 membrii sa invarta masa si fasungul tot nu stiu daca se potriveste. :angry:
Bafta! :bang:

Ai dreptate, rusine mie, nu m-am uitat cum trebuie. Am crezut ca te referi la asta http://www.deagostini.co.uk/spitfire/
Radu

Aceasta postare a fost editata de radub: 30 September 2005 - 12:52 PM

#43 Useril este offline   dr_oro 

• Membru deplin
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 30 September 2005 - 01:01 PM

In Brasov se gaseste si la tonetele cu cartofi pacat ca nu sint pasionat de nave, poate pentru Bucuresti au asteptat sa vina apele sau sa refuleze canalizarea din nou,mai sperati ... :angry:

#44 Useril este offline   uhu 

• Membru senior
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 12-August 05

Postat 01 October 2005 - 10:35 PM

Probabil ca au marketing manageri care :bang: si la servici :angry: .Spor :hammer: :hammer: :hammer:

#45 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 02 October 2005 - 07:43 AM

crios, la Sep 29 2005, 05:53 PM, a spus:

A aparut doar in cele 4 orase ca un studiu de piata si chiar daca nu va prinde bine pe piata, in aceste orase se va merge pana la ultimu numar.
Sondajul se termina peste o luna si daca se considera ca a prins piata, revista va apare si in Bucuresti si alte orase si va incepe tot cu numarul 1. Daca nu va prinde, ramane cum am spus mai sus.
Bafta!

Boon !! Inteleg strategia si le pot da chiar si dreptate ! :angry:
Sa contamineze noi oameni cu "virusul" machetismului !! Frumos !!

Da' de ce sa sufere machetistii deja existenti din alte orase, daca "experimentul" esueaza ?! Asta nu o mai inteleg si nici nu mi se pare just !

Pt. ca sincer, exceptand Brasovul, cred ca in rest revista nu se va prea cumpara, nu din motive de lipsa de interes al unor virtual viitori machetisti, ci din lipsa de bani ... care sa primeasca aceasta destinatie. Nu uitati, traim in Romania, iar nivelul de trai al multora, nu le permite, sa-si ofere prea multe placeri exceptand asigurarea traiului zilnic !! :bang: :-o

#46 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 02 October 2005 - 10:16 AM

Nu e posibil sa se faca un abonament? Sau poate fi luata numai de la chiosc? Banuiesc ca in revista care acompaniaza piesele sunt oferite toate informatiile necesare. De obicei la reviste, abonamentele sunt un indicator mai bun al interesului decat vanzarile ocazionale la chiosc.
Radu

#47 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 30-September 05

Postat 02 October 2005 - 02:14 PM

Marketing managerii fac si ei ce pot si nu cred ca stau degeaba la servici. Si o spun in cunostiinta de cauza.Astept propuneri de la voi in vederea extinderii acestei reviste pe piata din romania.Plus idei si ce mai vreti voi.Daca vreti aceasta revista imi dati si mie o mana de ajutor in promovarea ei pe piata si atragerea de noi machetisti. Sunt aici sa va ascult!

Edy

PS: Dl Marin Cristian astept sa imi scrieti! :angry:

#48 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 02 October 2005 - 06:55 PM

EDY, la Oct 2 2005, 03:14 PM, a spus:

Marketing managerii fac si ei ce pot si nu cred ca stau degeaba la servici. Si o spun in cunostiinta de cauza.Astept propuneri de la voi in vederea extinderii acestei reviste pe piata din romania.Plus idei si ce mai vreti voi.Daca vreti  aceasta revista imi dati si mie o mana de ajutor in promovarea ei pe piata si atragerea de noi machetisti. Sunt aici sa va ascult!

Edy

Pai cea mai simpla si la indemana propunere, care-mi vine, este sa putem gasi revista si in alte orase decat cele alese pt. "experiment". Ca vorba aia, vorbim, dezbatem dar 99% dintre noi nici n-au vazut "obiectul" in cauza :bang:
Sau cum spunea radub, nu se poate comanda de undeva ( tel. adresa mail, etc) revista ?! Asta ca sa nu o trimiteti prin ce stiu eu ce chiosc uitat din tara, unde sa nu o vrea nimeni. :angry:

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 02 October 2005 - 06:56 PM

#49 Useril este offline   TaZzz 

• Membru senior
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 03 October 2005 - 07:04 AM

Absolut de acord. As vrea sa vad si eu revista. Cum din pacate nu sunt in Brasov si nici nu o sa ajung in urmatoarea perioada pe acolo, simt frustrarea cum creste in mine... Da' in Cluj ce are de nu ajunge? Nici Clujul nu e reprezentativ?

#50 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 03 October 2005 - 08:28 AM

PS: Dl Marin Cristian astept sa imi scrieti! :-o

In primul rand, bine ai venit, Edy.
In al doilea rand, nu sunt "Dl." in nici un caz,ci Crios pur si simplu :angry: . As putea fi "Cristi" pur si simplu, dar din astia mai sunt pe forum si s-ar putea sa ne incurcam intre noi. :bang: .
De restul, mai vorbim si desigur ....
Bafta!

#51 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 03 October 2005 - 09:07 AM

[...]Daca vreti  aceasta revista imi dati si mie o mana de ajutor in promovarea ei pe piata si atragerea de noi machetisti. [...]

Primul pas: Un articol/kit reviev (foatre) detaliat postat aici! Problema e cine-l scrie? Ar trebui sa contina o prezentare a INTREGULUI kit, iar noi nici macar nu avem primul numar!

#52 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 03 October 2005 - 12:51 PM

Oki...voi vreti sa aflati cat mai multe despre revista..dar ce anume vreti sa stiti despre ea? :bang: Poate va fac eu kitul de care aveti nevoie... :angry:

#53 Useril este offline   eugen 

• Membru senior

Postat 03 October 2005 - 01:01 PM

Exista disponibile (fizic) toate cele N numere care prezinta/ofera piese pentru o nava? Sau aveti TOATE piesele unui kit?
Daca DA atunci se face o prezentare a kit-ului (aproximativ) cam ca AICI sau ca AICI :angry: sau ca AICI sau ca AICI sau... sau...

#54 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 04 October 2005 - 01:00 PM

Tot vroiam noi o revista, Edy pare deschis la colaborare. Poate iese ceva...

#55 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 04 October 2005 - 01:15 PM

OlafTheViking, la Oct 4 2005, 02:00 PM, a spus:

Tot vroiam noi o revista, Edy pare deschis la colaborare. Poate iese ceva...

Edy nu poate fi deschis la colaborare ci in cel mai bun caz deschisa la colaborare :angry: .
Pana una alta are ca tema de cercetare vanzarea de "Mari corabii" care trebuie sa mearga si care in final trebuie sa ajunga si in alte orase.
Statisticile firmei pentru care lucreaza s-ar putea sa cam fie date peste cap nu de alta, dar traim in Romania si asta ne mananca cam tot timpul.
In alta ordine de idei, suntem intr-o tara in care cuvantul "model" are o singura semnificatie si care nu are legatura cu model= macheta la scara a ceva ce exista, cuvant care duce la modelism, modelist si nu la modeling.
Pana una alta.....
Bafta!

#56 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin

Postat 04 October 2005 - 01:52 PM

Da sunt o Edy si nu Un Edy. Si da incerc sa fac un studiu de piata. De aceea l-am rugat pe Cristi(Crios) sa ma ajute. Oricum astept si de la voi sugestii...pana reusesc eu sa va fac si o prezentare de revista si sa vedeti si cum arata corabia. Sper sa reusesc sa le fac pe toate cat mai repede.

Edy :angry:

#57 Useril este offline   eugen 

• Membru senior

Postat 04 October 2005 - 02:19 PM

Ar fi o varianta de promovare numai ca e cam... :angry:

Incearca sa iei legatura cu... (amanunte pe PM... dar sa nu spui de unde le-ai aflat!). Au un sistem destul de bine pus la punct de vanzare prin posta si o baza de date cu foarte multi potentiali clienti (cateva sute de mii). De asemenea au un sistem propriu (colaboratori) care imprastie mesaje publicitare aproape in fiecare oras (direct in cutiile postale). Poate sunt dispusi sa imprastie si o oferta publicitara pentru revista in cauza. Poate ar fi dispusi sa o comercializeze ei, contra unui comision. Au o mare "pasiune" pentru chestii gen "serial" - Comanzi toata colectia si primesti/platesti cate una pe luna/saptamana. Cine stie?
:bang: Oricum... mare grija la eventuale negocieri!

Imprastierea de fluturasi promotionali direct in cutiile postale are dezavantajul ca este extrem de costisitoare ca timp, iar raspunsurile nu sunt spectaculoase (undeva pe la 0,2-0.4%).

Ar merge reclame in revistele Modelism, Aeromagazin si Top Gun???

Oricum nu lasati Bucurestiul la coada! Aici sunt si multe scoli, licee, si (de ce nu?) gradinite! :-o

P.S. Daca se accepta ideea cu umblatu' prin Bucuresti si plasatu' de fluturasi in cutiile postale... cred ca ne-am aduna cativa... Numai sa fie vreme frumoasa ca :-o nu-i o problema! Se gaseste oricum!

Aceasta postare a fost editata de eugen: 04 October 2005 - 03:19 PM

#58 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 04 October 2005 - 03:34 PM

Lasand vorba la o parte, cati ati vrea sa cumparati revista? Eu am numarat vreo trei-patru. Sunt mai multi?

#59 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 04 October 2005 - 04:01 PM

OlafTheViking, la Oct 4 2005, 04:34 PM, a spus:

Lasand vorba la o parte, cati ati vrea sa cumparati revista? Eu am numarat vreo trei-patru. Sunt mai multi?

Asta ar da un procentaj tare bun adica cam 4%. Daca ar reusi sa vanda revista in intreaga tara cu procentajul asta ar pune-o de o super afacere.
Dupa parerea mea, cred ca se va duce undeva la 0,1-0,2%, da' eu nu-s statistician ci machetist si asta numai in timpul liber.
Revenind la revista cu pricina, daca eu voi avea ocazia, o voi cumpara de la primul pana la ultimul numar.
Subtil spus de catre Oro, nu toti sunt navomodelisti. Poate unii vor deveni si vor lua revista pana la capat, altii se vor lasa pe parcurs de cumparat, ....
Dupa cum am spus, suntem intr-o tara unde ceea ce facem noi nu se cunoaste.
Banuiesc ca-ti mai aduci aminte ca-ti povesteam despre Ilie Goga ca in '90 era al zecelea sportiv al tarii cu medalii aduse de la europene si mondiale la sectiunea navomodele machete. Din tot acest forum, nimeni nu stia treaba asta.
Asta este nivelul de informare din tara asta. Scandaluri cat cuprinde si cultura "mai de vara", "mai subtire", "mai cum o fi", mai ...
Bafta!

#60 Useril este offline   eugen 

• Membru senior

Postat 04 October 2005 - 04:09 PM

Iaca... am facut un sondaj la inceput. Votati!

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

42 useri citesc topicul
0 membri, 42 vizitatori, 0 utilizatori anonimi