barca din chioscul cu ziare, mari corabii
Postat 19 March 2010 - 01:39 AM
Postat 23 March 2010 - 11:29 AM
Observ iar diferente intre vechiul nr. 4 si acesta cumparat astazi. Apar trei baghete pentru sustinere puntilor...asa cred inca nu am desfacut revista. Am mai spus, am observat diferente si la coastele galionului....
Cu toate ca s-a scris ca modelul si colectia este ieftina mie mi se pare scumpa. Am estimat cheltuiala pt 100 de numere la aprox. 1500 ron. Pe un site din SUA de unde mai cumpar eu, un model asemanator care are dimensiuni comparabile cu al nostru, costa 266$ + tva la vama, cheltuielile de transport le reduc oricum, deci nu trece de 900 ron total. Latina 1/90 SJ Nepomuceno - SPECS: Length: 960mm (37-3/4")
Height: 750mm (29-1/2")
Beam: 400mm (15-3/4")
Aceasta postare a fost editata de RaduV: 23 March 2010 - 11:45 AM
Postat 23 March 2010 - 12:40 PM
RaduV, la 23 Mar 2010, 11:29, a spus:
Observ iar diferente intre vechiul nr. 4 si acesta cumparat astazi. Apar trei baghete pentru sustinere puntilor...asa cred inca nu am desfacut revista. Am mai spus, am observat diferente si la coastele galionului....
Cu toate ca s-a scris ca modelul si colectia este ieftina mie mi se pare scumpa. Am estimat cheltuiala pt 100 de numere la aprox. 1500 ron. Pe un site din SUA de unde mai cumpar eu, un model asemanator care are dimensiuni comparabile cu al nostru, costa 266$ + tva la vama, cheltuielile de transport le reduc oricum, deci nu trece de 900 ron total. Latina 1/90 SJ Nepomuceno - SPECS: Length: 960mm (37-3/4")
Height: 750mm (29-1/2")
Beam: 400mm (15-3/4")
Maine cred ca o cumpar si eu. Poate ca este intr-adevar scumpa dar, odata ce am inceput, mergem pana la capat. Eu unu' sincer am luat un pic de tzeapa. Am ramas cu ideea ca vom avea patru modele (cate unu la fiecare 25 de numere). Dar asta este... cu cat astepti mai mult cu atat va fi mai incantator rezultatul "colectiei"...
Aceasta postare a fost editata de MalasorteChris: 23 March 2010 - 12:41 PM
Postat 23 March 2010 - 01:55 PM
Deci nu o mai cumparati degeaba...
Eu unul sunt dezamagit.http://www.cartula.ro/forum/post-a50651-.html
PS: am folosit imaginea deja postata pe forum pentru ca nu mai am timp sa o scaneaza pe cea primita de mine dar sunt identice.
Postat 23 March 2010 - 02:03 PM
R0b3r7, la 23 Mar 2010, 13:55, a spus:
Deci nu o mai cumparati degeaba...
Eu unul sunt dezamagit.http://www.cartula.ro/forum/post-a50651-.html
PS: am folosit imaginea deja postata pe forum pentru ca nu mai am timp sa o scaneaza pe cea primita de mine dar sunt identice.
Daca e asa atunci nu ma mai chinui nici eu sa o cumpar, pacat:(
Postat 23 March 2010 - 05:08 PM
bansaraba, la 23 Mar 2010, 16:24, a spus:
Da,
nu ca ne ar interesa, dar exact asa s-a intamplat si cu colectia Comorile pamantului saptamana trecuta. O colectie de pietricele cica din toata lumea. Oprita dupa 5 numere.
Parerea mea e ca editura asta e interesata doar sa scoata colectii materiale strict tiparite pe hartie, carton etc ...
De acum nu mai pun botul la nimic de la ei.
Nici la aia cu aviatie nu m-am bagat. Nu ca nu m-ar interesa, ba chiar foarte, dar dupa teapa cu Marii corabii, gata.
Postat 26 March 2010 - 09:24 PM
RaduV, la 23 Mar 2010, 17:43, a spus:
"DRAGI PRIETENI....."
TEAPA PE FATA.........
DE DOUA ORI E PREA DE TOT.
NU TREBUIE SA MAI CUMPARAM NIMIC DE LA EI.
EU SUNT SIGUR CA ASA O SA FAC.
Eu am luat si prima data teapa, acum am studiat atent, am vazut ca difera, am sperat ca s-au schimbat...
Inca mai exista OPC-ul si sunt platiti din banii nostri ca sa ne ajute tocmai in astfel de situatii, ar trebui formulata o plangere comuna, nu stiu cum, sa ne punem de acord cumva, sa cerem si daune de la DeAgostini.
In primul numar s-au ANGAJAT sa publice saptamanal, nu au spus nimic de intrerupere, deci au indus in eroare, voit, cumparatorii.
Postat 26 March 2010 - 10:04 PM
panzerseba, la 26 Mar 2010, 22:24, a spus:
Inca mai exista OPC-ul si sunt platiti din banii nostri ca sa ne ajute tocmai in astfel de situatii, ar trebui formulata o plangere comuna, nu stiu cum, sa ne punem de acord cumva, sa cerem si daune de la DeAgostini.
In primul numar s-au ANGAJAT sa publice saptamanal, nu au spus nimic de intrerupere, deci au indus in eroare, voit, cumparatorii.
cu suparare-n suflet spun:suntem prosti!(vb pt mine)
cetateanul roman nu este aparat de nimeni!!!
ce opc?
banii lor pot sa albeasca tot
sunt(cei de la deago...)niste jigodii
ma contrazice cineva?
in urm 2 sapt. am de gand sa ma duc la ei la redactie
sa vad ce am sa rezolv(cred ca nimic)
asa-i in tenis(a se citi in romanica)
Postat 26 March 2010 - 10:26 PM
Nu doresc sa se creada ca as fi avocatul lor, pur si simplu vorbim de...economie, sa zicem.
Cele bune.
Postat 26 March 2010 - 10:56 PM
pt cei care vor sa sa mearga la redactie,le doresc succes.de rezolvat,nu vor rezolva nimic.probabil ca daca ii da cineva in judecata,in cel mai bun caz isi poate recupera banii cheltuiti pina pe achizitionarea numerelor aparute pina acum.in schimb v-a cheltui mult timp,bani,si o cantitate mare de nervi.
o alta solutie ar fi sa mergeti la protectia consumatorului.cei de aici le vor da o amenda ,dar asta nu ne incalzeste pe nici unul.
Postat 26 March 2010 - 11:03 PM
sa vedem miercuri numarul 5. Astia au amestecat colectiile. Alea din 2005 cu astea din 2010. Oricum foaia cu scuzele nu e la vedere, e prin mijlocul revistei.
Mai avem o sansa...a se citi ..."servicu" ca asa-i in tenis.
...woodstock
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 26 March 2010 - 11:04 PM