barca din chioscul cu ziare, mari corabii
Postat 10 March 2010 - 11:14 PM
P.S. Maine imi iau aparatul de fotografiat de la socrii si am sa iti pun si eu poze cu editia actuala. Sa iti dai si tu cu parere.
@petrutviulet - stabilim in privat ce si cum, atunci cand va fi cazul.(sa nu "poluam" topicul cu treburile noastre )
Postat 12 March 2010 - 08:27 AM
Postat 16 March 2010 - 04:03 PM
crios, la 10 Mar 2010, 20:04, a spus:
Cele 4 numere ale revistei, revista de prezentare si CD-ul:
revista.jpg
Prezentarea pieselor si instructiunile de montaj:
instructiuni.jpg
imagini din filmul de pe CD:
film.jpg
si cireasa de pe tort (vechia cireasa).
intrerupere.jpg
Bafta!
Sal !
Tocmai am cumparat si io primele 2 numere, dar cind am citit aces forum , deja incep sa imi fac griji ...
Cit despre cd , nici vorba ...
As avea o mare rugaminte la tine , poti sa pui cd pe un rapidshare, si pt cei care nu il au !
Iti multumesc anticipat !
Postat 16 March 2010 - 06:56 PM
mann2010, la 16 Mar 2010, 16:03, a spus:
Tocmai am cumparat si io primele 2 numere, dar cind am citit aces forum , deja incep sa imi fac griji ...
Cit despre cd , nici vorba ...
As avea o mare rugaminte la tine , poti sa pui cd pe un rapidshare, si pt cei care nu il au !
Iti multumesc anticipat !
Ma abonez si eu daca e vorba. Tare mai sunt curios ce este pe CD'u ala.
R0b3r7, la 16 Mar 2010, 17:17, a spus:
Pachetul contine:
-revista
-1coasta
-2 jumatatii ale partii anterioare a puntii mijlocii
-pardoseala pentru punte
-1 inel pentru catarg
Bafta!
La mine se pare ca isi fac obicei sa intarzie o zi. La mine apare maine. De acum nici nu ma mai obosesc sa o caut martea la chioscuri.
De abia astept sa o iau maine. In plus cred ca o sa ii luminez ziua la vanzator. Iau trei numere . Petrut s-a abonat la mine.
P.S. Petrut - azi ai avut telefonul inchis. Rusinica. Ai in privat nr. meu de tel.
Postat 16 March 2010 - 09:25 PM
MalasorteChris, la 16 Mar 2010, 19:56, a spus:
La mine se pare ca isi fac obicei sa intarzie o zi. La mine apare maine. De acum nici nu ma mai obosesc sa o caut martea la chioscuri.
De abia astept sa o iau maine. In plus cred ca o sa ii luminez ziua la vanzator. Iau trei numere . Petrut s-a abonat la mine.
P.S. Petrut - azi ai avut telefonul inchis. Rusinica. Ai in privat nr. meu de tel.
multam f f f mult!
al tau sunt!
...abonatul tau
numai sa nu ne tepuiasca cei de la deago....
altfel...mergem peste ei
pai da,nu?
Postat 17 March 2010 - 12:38 PM
De mers peste ei mergem, dar armata e cam mica mai avem nevoie de soldati. Sunt putini cei care cumpara revista si se si dau de gol pe forum. Cred ca pana acum suntem vreo 4-5 ... .
Lasa ca stiu eu strategia lor. Asteapta sa vada daca trece de numarul 4. Daca trece, inseamna ca nu am luat teapa si sa vezi cum armata se inmulteste. Daca nu trece de numarul 4, atunci toti tac si noi ramanem cei tepuiti . Mai bine suna prima varianta.
Postat 17 March 2010 - 02:43 PM
Dar proba de foc ramane nr. 5. Daca extrapolam eu zic ca o sa vina si nr. 5, pentru ca la lumea aviatiei a venit nr. 5.
Stima,
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 17 March 2010 - 02:52 PM
Postat 17 March 2010 - 04:58 PM
Postat 17 March 2010 - 07:59 PM
MalasorteChris, la 17 Mar 2010, 13:38, a spus:
De mers peste ei mergem, dar armata e cam mica mai avem nevoie de soldati. Sunt putini cei care cumpara revista si se si dau de gol pe forum. Cred ca pana acum suntem vreo 4-5 ... .
Lasa ca stiu eu strategia lor. Asteapta sa vada daca trece de numarul 4. Daca trece, inseamna ca nu am luat teapa si sa vezi cum armata se inmulteste. Daca nu trece de numarul 4, atunci toti tac si noi ramanem cei tepuiti . Mai bine suna prima varianta.
foarte multumesc!
astept cu nerabdare sa ajunga coletul
Postat 18 March 2010 - 08:38 PM
BOOBY, la 18 Mar 2010, 19:59, a spus:
La chiosc nu este de gasit iar la ei pe site nu am vazut-o.
Intrebarea este apare sau nu apare?
Atata timp cat noi descriem ce apare in fiecare numar, altii se "aboneaza" la alti colegi pentru a abtine numerele, si cu totii ne rugam sa apara numarul 5, zic eu ca APARE. Este o revista realizata de cei de la DeAgostini, care in fiecare numar ofera un numar de piese (piese din placaj, piese metalice, baghete de balsa etc.) si dupa 25 de numere ar trebui sa ai tot ceea ce iti trebuie pentru a construi o corabie a secolului al XVII-lea, mai exact Sf. Ioan Botezatorul.
E adevarat, nu apare in orice oras. DE CE? Asta este un mister pentru toti.
Pentru mai multe detalii citeste topicul de la inceput.
Aceasta postare a fost editata de MalasorteChris: 18 March 2010 - 08:39 PM
Postat 18 March 2010 - 09:45 PM
Multumesc pentru informatii, eu intelesesem in mare ce e cu ea dar nu am inteles de ce nu o gasesc
Plus ca la un moment dat era o diferenta de ani intre postari (primul post parca e din 2005) si de aceea am intrebat da ca apare sau nu. De fapt intrebarea era: mai apare? Am inteles ca da.
Daca imi spun la telefon ca nu am sa o gasesc in Bucuresti am sa va rog sa ma includeti si pe mine in abonamente. Daca pot sa comand de la ei va dau de veste.