Forum Machete,Modelism,Hobby: barca din chioscul cu ziare, mari corabii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

barca din chioscul cu ziare, mari corabii

Sondaj: Se va cumpara? (295 membri au votat)

Se va cumpara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#181 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 14 April 2006 - 09:23 AM

Revazand-o pe Edy pe forum, mi-am amintit de "corabia fantoma" !!
Chiar Edy, care mai e situatia ?!
A murit si e inmormantata ?! Sau e in conservare ... ?!
Zau zi-ne si noua o vorba, doua acolo .... !!

#182 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 14 April 2006 - 06:19 PM

cred ca va ramine o simpla amintire,

#183 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 15 April 2006 - 12:10 PM

victordegalati, la Apr 14 2006, 06:19 PM, a spus:

cred ca va ramine o simpla amintire,

Eu nu cred ! :-D
Hai sa zic si de ce nu cred ca va ramane o simpla amintire.
"Atlasul" lui DeAgostini se afla deja la numarul 5.
Legatura lui cu "Mari Corabii" nu este numai numele firmei. Promovarea Atlasului s-a facut in acelas fel, de catre aceiasi firma, ba chiar de catre aceiasi Edmona, persoana care pe acest forum are ca nickname "EDY".
Pastrand cronologia si logica evenimentelor si luand in calcul faptul ca primul test s-a facut cu "Atlasul" nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca nu peste mult timp va apare pe piata si "Mari Corabii".
Asa ca fiti optimisti si aveti rabdare.
Bafta!

#184 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 30-September 05

Postat 15 April 2006 - 04:23 PM

da am revenit pe forum desi am fost tot timpul aici...da intr-adevar...s-a facut test la 2 reviste :mari Corabii si Atlasul Lumii. se pare ca Atlasul Lumii a fost cerut de mai multe persoane decat Mari Corabii si asa cum am zis la intalnire, s-a inceput promovarea acesteia inaintea Marilor Corabii. o sa facem pasi mici si cu Mari Corabii...se vrea aducere mai multe produse in Romania asa ca dragi modelisti stati fara griji..

va salut cu respect!!!

ps: mai am cativa colegi care sunt interesati de clubul vostru :-D sunt asa zisele tinere sperante ale modelismului in Romania....

edy

#185 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 15 April 2006 - 05:43 PM

EDY, ii asteptam cu bratele deschise!

#186 Useril este offline   EDY 

• Membru deplin
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 30-September 05

Postat 15 April 2006 - 05:59 PM

Z-mare, la Apr 15 2006, 05:43 PM, a spus:

EDY, ii asteptam cu bratele deschise!

mersi mult Z-mare...ramai ca intotdeauna un domn...mai vorbim de asta...ei si-au manifestat interesul.. :-D

edy

#187 Useril este offline   Prof.Woland 

• Membru deplin
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 11-July 07

Postat 02 September 2007 - 09:31 PM

Ce s-a intamplat cu revista/vasul? Mai continua sau s-a oprit dupa cateva numere?

Aceasta postare a fost editata de Prof.Woland: 02 September 2007 - 09:31 PM

#188 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-September 05

Postat 03 September 2007 - 04:47 PM

Tinand cont ca au cam trecut 2 ani as zice ca e ca in vorba aia cu purceaua moarta in cotet ...
Poate mai apare, poate nu ... eu as zice ca nu va apare cel mai devreme de inca 2 ani ...

#189 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 03 September 2007 - 08:12 PM

De Agostini ,a abandonat total celebrul galion Sf. Ioan.
Cel putin in Romania s-au axat pe cu totul altceva,in schimb in Italia,au lansat in acelasi mod San Trinidad-ul,cam acum un an,sint reviste de exceptie,piesele la fel,
singura neplacere ar fi pretul ,au ajuns cam la 65 % din nava iar pretul pe bucati a depasit pretul unui kit bun de la spanioli.

#190 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 03 September 2007 - 09:11 PM

Moxanu, la Sep 3 2007, 04:47 PM, a spus:

Tinand cont ca au cam trecut 2 ani as zice ca e ca in vorba aia cu purceaua moarta in cotet ...

Moxane, ai uitat sa specifici ca moarta, moarta, dar si cu dosul in usa. :-D
Treba a murit de pe la numarul 4 si asa a ramas si tot asa va si ramane.
De Agostini n-o s-o invie nici peste 2, nici peste 10 ani.

Bafta!

#191 Guest =SAB=

• Grup: Guests

Postat 25 December 2007 - 10:54 PM

Din cate am citit pot spune ca in Bacau nu a aparut nici o revista; si ar fi o initiativa buna, aceasta da a aparea reviste impreuna cu machete. In Franta am vazut ca exista astfel de reviste; in domeniul modelismului auto. Cine stie poate va aparea si la noi :lol:

#192 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 26 December 2007 - 01:09 AM

Vezi postareaSAB, la 25 Dec 2007, 22:54, a spus:

Din cate am citit pot spune ca in Bacau nu a aparut nici o revista; si ar fi o initiativa buna, aceasta da a aparea reviste impreuna cu machete. In Franta am vazut ca exista astfel de reviste; in domeniul modelismului auto. Cine stie poate va aparea si la noi :clapping:

:lol: Cred ca trebuie sa te hotarasti pana la urma SAB ori ASB :hi:

#193 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 26 December 2007 - 11:35 AM

Bine ai venit SAB!
Asa este! In Bacau n-a aparut revista asa cum n-a mai aparut niciunde in tara asta direct de la numarul 4.
In UE e plin de reviste din astea cu avioane, masini, cavaleri, diorama si chiar cu RC.
A aparut una de curand cu o figurina transpartenta la care sa-i montezi ficatii, rinichii si alte alea alea.
Cine stie ce o sa ne rezerve viitorul. Oricum "Mari corabii" "s-a inchis".

Bafta!

#194 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 09-July 07

Postat 24 February 2010 - 11:17 AM

Vezi postareacrios, la 26 Dec 2007, 11:35, a spus:

Bine ai venit SAB!
Asa este! In Bacau n-a aparut revista asa cum n-a mai aparut niciunde in tara asta direct de la numarul 4.
In UE e plin de reviste din astea cu avioane, masini, cavaleri, diorama si chiar cu RC.
A aparut una de curand cu o figurina transpartenta la care sa-i montezi ficatii, rinichii si alte alea alea.
Cine stie ce o sa ne rezerve viitorul. Oricum "Mari corabii" "s-a inchis".

Bafta!

Bine zici Crios..."cine stie ce ne rezerva viitorul..."

Acum 30 de min. am cumparat si eu numarul 1 din colectia Deagostini "Mari Corabii"..."Sf. Ioan Botezatorul"...dupa cum mi-a zis si un coleg, ce a vazut revista dis de dimineata, la toate chiscurile din Deva...

#195 Useril este offline   Moxanu 

• Membru senior
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-September 05

Postat 24 February 2010 - 11:39 AM

Vezi postareaclaudiu_ne2000, la 24 Feb 2010, 11:17, a spus:

Bine zici Crios..."cine stie ce ne rezerva viitorul..."

Acum 30 de min. am cumparat si eu numarul 1 din colectia Deagostini "Mari Corabii"..."Sf. Ioan Botezatorul"...dupa cum mi-a zis si un coleg, ce a vazut revista dis de dimineata, la toate chiscurile din Deva...

Se reia studiul, de data asta cu alte 4 orase decat cele de la inceput?
Eu ma uitam azi dupa pietricelele de la ei si nu am vazut aschie de corabie, mai am inca primele numere.

#196 Useril este offline   corsar 

• Membru senior
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 07-February 05
  • Interests:club, discussion

Postat 24 February 2010 - 11:48 AM

claudiu, da mai multe detali despre revista.....

merci

#197 Useril este offline   claudiu_ne2000 

• Membru senior
  • Postari: 599
  • Inregistrat: 09-July 07

Postat 24 February 2010 - 03:25 PM

OK,

azi dimineata cand vin la servici, colegul care isi cumpara in fiecare zi ziarele de la un chisc din apropiere ma intreaba daca nu mi-am cumparat revista de la Deagostini cu "Mari corabii"...eu cu ochii cat cepele, zic nuuu :drinks: :diablo:

Dupa 1 ora ma duc sa iau ceva de mancare si intru in primul chiosc (un chisc mic, ascuns, unde nu m-as fi asteptat sa gasesc asa ceva). Acolo pe lanag cele 3 numere din "Lumea Aviatiei" era atarnat si "Mari Corabii"...nu mai stau pe ganduri scot 7,5 lei si cumpar un ex. (urmatoarele vor costa 15 lei bucata) o intreb pe doamna cate numere a primit si-mi raspunde ca 5 numere...la un chiosc unde gasesti numai integrame. Ma urc in masina si merg in centru sa-mi iau de mancare si in parcare intru la alt chiosc (mult mai mare). Acolo iar atarnau revistele (avioane si corabii)...aveam o bucurie pe care am mai trait-o doar cand am intrat in magazinul de modelism din Freilassing (Germania). O intreb pe vanzatoare cate numere a primit, imi zice 10 numere si se si apleaca sa-mi dea unul, multumesc frumos si-i spun ca am cumparat-o mai devreme, dar totusi o intreb daca nu e asa o serie limitata, cu gandul la "experimentul" de acum 2 ani. Tipa spune ca nu stie mai multe si ca ea o sa primeasca in fiecare zi de Marti si acest exemplar de la cei de la Deagostini.

Acum va spun ce prezinta primul numar:

- 2 reviste separate - amandoua cu acest titlu "construiti o corabie unica de secol XVII si ridicati panzele spre marile lumii". Intr-una se prezinta istoria galioanelor iar in cealalta se prezinta strict nava "Sf. Ioan Botezatorul", cu descrierea kitului din acest numar si cu modul de asamblare a pieselor din kit. Tot in revista ne spune ca vor fi scoase 100 de numere, pentru a avea kitul complet.

Kit-ul (modelul) are urmatoarele dimensiuni 78 x 66 cm. nu scrie scara. Contine un manunchi de baghete pentru punte, 1 sectiune (coasta), 1/4 (sfert de punte) 2 ancore complete de metal, o jumatate de chila, unde va fi montata acea sectiune, o bucata de smirghel, o pensula si un tub de aracet.

Tot in acest "pachet" e inclus si un plic - chestionar unde se cere parerea cumparatorului si solicitarea de ajutor pentru ca ei (Deagostini) sa-si inbunatateasca oferta.

Sigur il completez si-l trimit...poate poate aceste numere vor continua, mai mult de 4 numere.

O sa incerc sa fac si niste poze mai incolo cand ajung acasa.

PS..."Daca nu gasiti revista si o doriti, ma ofer pentru achizitie si livrare...si cu restul ne-ntelegem"

Servus

#198 Useril este offline   Demetri 

• Membru senior
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 17-March 09

Postat 24 February 2010 - 06:37 PM

Daca mi se permite, as face un mic comentariu pe aceasta tema.
Aici in Spania, la un post de radio, la o emisiune de probleme sociale si politice, dar si interactiva unde ascultatorii sunt invitati sa-si exprime opiniile, ce se difuzeaza in fiecare zi de la ora 4 d.p., intr-o zi tema discutiilor fiind de hobby si pasiuni( cam vinerea este aceasta tema), s-a atins printre altele si subiectul colectiilor Ediciones Altaya, asociata Editorialului Planeta DeAgostini ( ce fac parte din Grupul Planeta, din 1999) si a fost invitat sa sune cel care a reusit sa adune toata colectia, unei teme, oarecare , aceastea fiind mai multe in general, modelism(kit-ul Bismark, de exemplu), pietre pretioase, fluturi sau mai stiu eu ce se mai colectioneaza. Timp de doua ore cat a durat emisiunea nu a sunat nimeni.Concluzia o las pentru domniile voastre. Cum de altfel si concluzia emisiunii a fost aceasi in urma unui studiu efectuat, de unul dintre invitatii emisiunii, nimeni nu a ajuns la final.
In al doilea rand asa cum spunea cineva, mai sus, la final pretul machetei ajunge la mai mult decat costa cel mai bun kit de pe piata, al navei respective, mult mai mult, plus...neterminat.
Nu doresc sa dezamagesc pe nimeni, dar raman cu curiozitatea daca ajunge cineva sa faca macheta.
Cele bune.

Aceasta postare a fost editata de frigate-264: 24 February 2010 - 06:39 PM

#199 Useril este offline   corsar 

• Membru senior
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 07-February 05
  • Interests:club, discussion

Postat 24 February 2010 - 06:46 PM

Citeaza

Nu doresc sa dezamagesc pe nimeni, dar raman cu curiozitatea daca ajunge cineva sa faca macheta.

eu sunt convins ca nu.....mai ales ca traim in Romania......
singura sansa ar fi sa poti cumpara toate numerele revistei o data sau ce numere vrei....

#200 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 24 February 2010 - 08:20 PM

Totusi nu am vazut nimic pe site-ul lor, ceva de genu am vazut pe cel dun UK

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9