Macheta: destul de corecta ca dimensiuni si forma, cu un numar mic de piese raportat la dimensiunile finale. Totusi piesele sunt pline de bavuri, eliciile de exemplu trebuie literalmente "sculptate" dintr-un bloc de plastic suplimentar. Macheta poate fi usor imbunatatita cu detalii scratchbuild (date fiind dimensiunile relativ mari), lucru pe care din pacate n-am avut rabdare sa-l fac. De asemenea, schema de vopsire este discutabila, gasind informatii contradictorii, aparent totusi gri-ul inchis in care este vopsita opera vie ar avea limita superioara deasupra tancurilor de balast.... balustrada de pe punte va fi refacuta, ea fiind in realitate alcatuita din doua sectiuni unite intre ele cu un cablu de otel.... lacul mat de la sinto mi-a "nins" barcuta... si cate si mai cate, asa ca astept criticile.... cu placere A!! si fantele de trecere libera a apei ar fi trebuit cu siguranta deschise....
Crucea de cavaler este facuta din pvc moale din acela folosit pentru reclame, marginile din stiren tras la cald, iar ribbonul din panglica "de matase" pentru lumanarile de nunta, vopsite cu marker permanent.
Una peste alta este o macheta usor de facut, careia cineva mai priceput i-ar putea face cu adevarat "dreptate".
Pentru "incalzire": http://www.youtube.c...h?v=ATEjQhdfA8U
pozele:
Aceasta postare a fost editata de Volans: 20 October 2009 - 09:16 AM