Intalnirea de la Pitesti
Postat 25 January 2010 - 10:24 AM
Daca nu e cu suparare... puteti face un topic dedicat acestor intalniri (acum imi dau seama... poate chiar ACESTA este topicul... caz in care... trebuie dezvoltat )?
Oricum... astfel de poze sunt un deliciu pt suflet ... multumim mult
Multa bafta!
Aceasta postare a fost editata de cmc: 25 January 2010 - 10:28 AM
Postat 25 January 2010 - 10:37 AM
cmc, la 25 Jan 2010, 10:24, a spus:
Daca nu e cu suparare... puteti face un topic dedicat acestor intalniri (acum imi dau seama... poate chiar ACESTA este topicul... caz in care... trebuie dezvoltat )?
Oricum... astfel de poze sunt un deliciu pt suflet ... multumim mult
Multa bafta!
Da, cam asta este topicul. O sa incercam sa'l dezvoltam punind poze de la fiecare intilnire.
Multumim pentru aprecierile la adresa pozelor !
Vor mai fi, cu siguranta, si altele!
Iata inca doua fotografii de la intilnirea din octombrie 2009:
Sper sa va placa!
Aceasta postare a fost editata de michi: 25 January 2010 - 10:42 AM
Postat 01 February 2010 - 09:39 AM
GGG, la 30 Jan 2010, 23:07, a spus:
Daca il lucrezi cu grija si rabdare, de ce n-ar iesi :)
Salutare,
din pacate intalnirea nu a mai avut loc, ea fiind reprogramata, in principiu, pentru Duminica 7 feb.
Locul, Libraria Mea.
Va fi interesant pentru ca vrem sa dam drumu si la niste ateliere, primul fiind tehnica "metal bare foil" si va fi animat de GigiOne. Fotografii vor fi facute in cursul lucrarilor de mine si de Anakinu.
Tema va fi HUMMER orice scara / destinatie.
In plus, cine ce poate aduce, este binevenit.
Aceasta postare a fost editata de michi: 01 February 2010 - 09:40 AM
Postat 07 February 2010 - 09:44 PM
In rest multe machete frumoase si multe idei bune.
Asteptam pozne.
Postat 07 February 2010 - 10:38 PM
Mi-ar fii placut sa stau mai mult dar timpul n-a prea tinut cu mine, poate data viitoare. Cum a decurs procesul de "metal foil-ing" pana la urma? in ciuda nerespectarii protectiei muncii
P.S. Sa ne strangem si noi pana marti cel tarziu, poate ajunge pachetu pana vineri, sa dam comanda. Ma gandeam odata, pentru vopseluri etc. pe machete.ro, si o alta pe sierra, pentru placi abs si diverse. Eventual mai vorbim si aici, nu doar pe PM.
Numai bine.
Postat 08 February 2010 - 07:58 AM
GGG, la 7 Feb 2010, 22:38, a spus:
Numai bine.
Sal'tare,
la comanda de pe sierra ma bag si eu. Cine'si face cont la ei? Vreau niste ABS si bagheta de 2mm diametru.
GGG vb pe PM.
Cit despre intalnire, a fost frumos, am facut si fotografii care or sa vina asta seara pe forum.
Procesul de "metal foil-ing" pana la urma s'a terminat in niste beri...
Deh, asa'i cind baietii nu au program de cumparaturi dupa amiaza... asa cum am avut eu.
Postat 08 February 2010 - 07:00 PM
revin cu fotografiile de duminica:
Iata celula in plen:
de la stanga la dreapta: Razvan(invitatul lui GGG), milisss (din Galati dar joaca in deplasare), michi, anakinu, gigione si GGG.
Adunarea fiind infaptuita a inceput programul cultural artistic:
de remarcat blonda de pe masa din prima fotografie.
Urmeaza o comparatie intre modern si clasic animata de maestrii gigione si anakinu:
Apoi atelierul tinut de gigione cu teme "metal bare foil"
Cam asta a fost de data asta.
In rest, planuri mari la scara mica, uneltiri si cate si mai cate.
Ceea ce este cel mai important este ca n-am despartit cu planuri pentru urmatoarea intalnire!
Va pupam de la Pitesti