Intalnirea de la Pitesti
Postat 25 February 2014 - 08:14 PM
Aveti aici slideshow-ul cu ultimele poze din album.
Si cateva asa... sa va faca sa dati click pe link . Ford-ul este opera lui Gigione
Am avut si un mic spectator necuvantator. Apartine locului.
Si Anakinu si-a gasit sosia.
Va urma si un mic colaj din restul de poze, asa daca imi iese ceva din ele. Vedem, nu promit nimic.
Si cateva asa... sa va faca sa dati click pe link . Ford-ul este opera lui Gigione
Am avut si un mic spectator necuvantator. Apartine locului.
Si Anakinu si-a gasit sosia.
Va urma si un mic colaj din restul de poze, asa daca imi iese ceva din ele. Vedem, nu promit nimic.
Postat 27 February 2014 - 07:37 PM
Aici nu te contrazic, am facut putine de data. Ideea e ca am pus mana pe un blitz extern pentru aparat si diferenta dintre el si asta al aparatului e de la cer la pamant, si pana cand nu il iau (saptamana viitoare) am evitat sa mai fac poze cu asta. Enumar ochii rosii inexistenti, o umplere de lumina in cadru mult mai naturala. Chiar daca obiectivul permite multe (50 / f1. in lumina slaba risc sa iasa "persoanele" blurate, machetele ies oke.
Postat 27 February 2014 - 08:41 PM
busila, la 27 February 2014 - 08:28 PM, a spus:
Bravos , fratilor ! Incet , incet , intalnirile voastre au devenit mai dese . Si cu mai multi modelisti .... La cat mai multe intalniri !
de dese.... incercam sa pastram 1 la doua saptamani, rupand ritmul chestii neprevazute pentru unul/unii dintre noi. In astfel de situatii amanam pana poate/pot si el/ei.
Cat despre "cu mai multi modelisti" am avut cifre record mult mai mari decat 4 participanti, dar nu au fost statornici si nu au mai venit. Noi astia 4 sper sa ramanem impreuna si sa ne vedem si cand om fi mosi distrusi, pardon, simpatici. Mai ales ca mereu avem ce invata unul de la altul!
Si mai presus de toate, important este ca "ne simtem bine" impreuna!
Postat 28 February 2014 - 11:57 AM
Avand in vedere ca ne ajuta si domiciliul, o sa ne tot intalnim in bastoane
Asta batranu al meu (bunicu), mai bate in cate o Duminica drumul pana pe Craiovei unde se intalneste cu alti cativa mosuleti, colo in parc langa Insomnia. Vine acasa dupa cateva ore bune, mai baga si la loto, ia si ziarele
Asta batranu al meu (bunicu), mai bate in cate o Duminica drumul pana pe Craiovei unde se intalneste cu alti cativa mosuleti, colo in parc langa Insomnia. Vine acasa dupa cateva ore bune, mai baga si la loto, ia si ziarele
Aceasta postare a fost editata de GGG: 28 February 2014 - 11:59 AM
Postat 29 June 2014 - 03:45 PM
După lupte seculare care au durat aproape ... două luni, am reuşit să ne mai vedem şi noi...Din păcate, membrii consacraţi ai celulei au fost reţinuţi de treburi casnice , aşa că am fost o "diulă" , adică eu şi Gigeone. Pentru azi, am ales altă locaţie, cârciumioara noastră de cartier .
Nu am adus prea multe , dar ne-am descurcat onorabil, spun eu ... Postez câteva "pozne"
Din seria James Bond, "nebunia" lui Gigeone :
Şi "bomboana de pe colivă" :
Udată cu ceva bere, întâlnirea a fost încununată de "succesuri"
Vă salutăm din Oraşul Lalelelor !
Nu am adus prea multe , dar ne-am descurcat onorabil, spun eu ... Postez câteva "pozne"
Din seria James Bond, "nebunia" lui Gigeone :
Şi "bomboana de pe colivă" :
Udată cu ceva bere, întâlnirea a fost încununată de "succesuri"
Vă salutăm din Oraşul Lalelelor !
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 29 June 2014 - 03:47 PM