Postat 16 October 2009 - 07:41 PM
Stageexp, eu cred ca mult mai probabil n-ai fost atent ce problema are Mike, si vorbesti in necunostinta de cauza. Daca tot incercam sa ajutam, primul pas e sa vedem daca si zicem bine ce zicem...
Daca te uiti la furtunul despre care e vorba, scrie destul de clar pe pagina (link-ul e in postare) ca filetul furtunului este de 1/8" in capete. Daca ne mai uitam nitel, Mike vrea sa conecteze furtunul in cauza la un alt aerograf si acolo are probleme.
Poate n-oi fi vazut eu printre cele cateva zeci de aerografe p-alea bune, dar nici unul n-avea cupla de 1/4" pe corp. Nici n-ar avea cum, ca e cam mare. Daca vorbim de un pistol de vopsit industrial, acolo da, ai 1/4"...
Deci, Mike, tind sa cred ca problema ta de a face un adaptor de la 1/8" la filetul de pe aerograf, n-ar fi prea complicata. Dar cum n-ai precizat pe unde te gasesti... As avea pe-acasa si tarozi+filiere de 1/8", si cam tot ce se poate pe filet metric... Doar sa nu te grabesti, si sa zici ce filet e defapt... Cu pas pe stanga tare ma indoiesc, rusesc sau nu, ca nu se prea folosesc filete 'pe invers' la asa ceva...