tommy, la 12 Oct 2009, 23:48, a spus:
Felicitari! Din nou, extraordinar.
O singura intrebare, de nivel tactic: dupa pozitionarea soldatilor, inteleg ca "bestia" venea din partea dreapta (cum privesc eu poza), soldatul cu grenadele atacand primul, iar din povestioara inteleg ca nemtii nu stiu daca blindatul e insotit si de infanterie.. Acum, dilema mea: n-ar fi fost mai bine ca cel cu Panzerfaust-ul sa traga primul, avand in vedere ca arma e ceva mi eficienta impotriva tancurilor decat manunchiul de grenade? Pentru ca daca ar fi fost infanterie cu Shermanul, cel cu Faust-ul nu prea ar mai fi avut cand sa mai traga, daca cel cu grenade ar fi actionat primul si ar fi fost zarit de americani.
Zic si eu
marhaba, la 13 Oct 2009, 08:51, a spus:
Bravo boierule! Astept cu interes bestia metalica. O singura problema e : in ritmul asta va trebui sa treci la inscriptionat paltoane
Bill, la 13 Oct 2009, 09:02, a spus:
Salut,
Un preludiu lung pentru aparitia Shermanului
Felicitari totul e frumos, zidul e magistral.
Spor,
Bill
Blue-Max, la 13 Oct 2009, 09:41, a spus:
Sehr gut, wunderbar, ausgezeichnet !!!
Danu, la 13 Oct 2009, 09:48, a spus:
Statuia este superba. In alta ordine de idei, ce Shermanuri vanau cei doi nemti in mai 1944?
Longinus, la 13 Oct 2009, 10:12, a spus:
Bravo Alexie,(inca)o treaba bine facuta.
Primul care ataca este cel cu manunchiul de grenade,tocmai in ideea de a "curata"infanteria de insotire.Urmeaza panzefaust-ul:o lovitura directa,la incastrarea turelei,trasa de la distanta mica,ar trebui sa opreasca Sherman-ul;daca nu...
P.S. in mai '44 Shermanurile erau inca in Anglia,deci ...
Va multumesc pentru criticile constructive, incerc sa remediez greselile facute, Sper sa reusesc.
Bestia metalica se apropia amenintator, zgomotul inconfundabil le facea pielea ca de gaina.
Aveau o singura sansa, trebuia o sincronizare perfecta.
Singura necunoscuta era daca si cata infanteria o insotea.
REKAPYTULEYSZAN
[center]
- Zona Shermanista
- Iarba- covor Noch
- Lazi- Transporter boxes, Plus model, cod 096
- Balot prelate- piesa din jucarie M3A1 scout cars, Noriel
- Butoi- German tank supplies & crew set, Academy, cod 1376
- Mitraliera ZB53- Military miniatures German Infantry, Tamiya
- Prelate- foita plumb sau hartie igienica
- Decaluri- cutia cu resturi
- Sherman- rasinos danusmaximus[/center]