Pagina 1 din 1
Zil 157 cu radar P10 1/87, producator Z&Z, Republica Ceha
Postat 11 October 2009 - 11:17 AM
Ahoe,
Va prezint ultima realizare, un kit de ZIL 157 prevazut cu radar P10 la scara 1/87(HO). El contine piese de plastic(moale) si piese de PE(tot prea moi) din care a fost facuta antena si alte mici elemente de caroserie. Kitul este al lui Sandy, eu participind numai cu executarea si nici aceea in totalitate, prafuirea/murdarirea intradosului fiind facuta de guru Marhaba intr-un workshop ad-hoc la care a participat si cuviosul frate Alexie. Acum voi stii si eu sa o fac, multam.
Camionul va fi pus intr-un luminis la granita dintre RDG si Cehoslovacia, in grandioasa diorama X a lui Sandy care a depus o munca colosala unde am simtit nevoia sa-l ajut. El va servi pentru ascultarea palavrelor de birt ale cehilor de catre zelosii RDG-isti. Pentru povestea intreaga si alte amanunte va recomand sa cititi acest topic de pe forumul trenulistilor:
Diorama X- Sandy
Ii multumesc bunului meu prieten Sandy pentru ca mi-a dat sansa sa imi mai clatesc capsorul cu ceva neobisnuit pentru mine. Mi-a placut acest intermezzo mai mult decit braillistic !
Spor,
Bill
PS. Dedicatie speciala pentru Simon "Hind" si Gabi "Tatuca" care sunt mai mult decit in tema despre astfel de magaoaie de-a dreptul frumoase prin uritenia lor.
Va prezint ultima realizare, un kit de ZIL 157 prevazut cu radar P10 la scara 1/87(HO). El contine piese de plastic(moale) si piese de PE(tot prea moi) din care a fost facuta antena si alte mici elemente de caroserie. Kitul este al lui Sandy, eu participind numai cu executarea si nici aceea in totalitate, prafuirea/murdarirea intradosului fiind facuta de guru Marhaba intr-un workshop ad-hoc la care a participat si cuviosul frate Alexie. Acum voi stii si eu sa o fac, multam.
Camionul va fi pus intr-un luminis la granita dintre RDG si Cehoslovacia, in grandioasa diorama X a lui Sandy care a depus o munca colosala unde am simtit nevoia sa-l ajut. El va servi pentru ascultarea palavrelor de birt ale cehilor de catre zelosii RDG-isti. Pentru povestea intreaga si alte amanunte va recomand sa cititi acest topic de pe forumul trenulistilor:
Diorama X- Sandy
Ii multumesc bunului meu prieten Sandy pentru ca mi-a dat sansa sa imi mai clatesc capsorul cu ceva neobisnuit pentru mine. Mi-a placut acest intermezzo mai mult decit braillistic !
Spor,
Bill
PS. Dedicatie speciala pentru Simon "Hind" si Gabi "Tatuca" care sunt mai mult decit in tema despre astfel de magaoaie de-a dreptul frumoase prin uritenia lor.
Postat 11 October 2009 - 03:28 PM
Z-mare, la 11 Oct 2009, 13:13, a spus:
Premiantule, te impusc! Asa care va sa zica, la rezervoare ti s-a terminat chitul, ai?
In rest, numa' de lauta, arata super!!!
In rest, numa' de lauta, arata super!!!
Touche Zetule am vazut si eu dupa ce am facut poza....
Iata burtica dupa corectare:
Multumesc de observatie si de aprecieri
Spor,
Bill
Postat 11 October 2009 - 08:33 PM
LDH, la 11 Oct 2009, 20:26, a spus:
Rotile de pe puntile unu si trei nu sunt montate invers?
Salut,
Rotile sunt nelipite si se pot pune cum dorim. Inca nu am vazut o poza unde sa fie clar cum trebuie sa fie, in afara de puntea fata care e clar cu "V" spre inainte. Cind gasesc le modific. Inclin sa cred ca la toate trei puntile trebuie sa fie la fel...mai cercetez.
Multam si spor,
Bill
Postat 24 October 2009 - 01:38 PM
Bill, la 12 Oct 2009, 10:40, a spus:
Salut,
Ai avut perfecta dreptate LDH, iti multumesc de bobirnac. Acum sunt asezate cum trebuie, toate cu "v" spre inainte.
Spor,
Bill
Ai avut perfecta dreptate LDH, iti multumesc de bobirnac. Acum sunt asezate cum trebuie, toate cu "v" spre inainte.
Spor,
Bill
Salut Bill,
Din cate stiu eu nu exista masini sau camioane cu v-ul inspre spate. Thehnologia V-ului, daca putem spune asa e ca, daca masina nu are aderenta , noroiul poate fi impins spre exteriorul rotii astfel incat roata poate "apuca" din suprafata pe care sta. Daca V-ul ar fi spre spate, noroiul s-ar bloca si roata s-ar invarti in gol.
Zic eu...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1