Pagina 1 din 1
Hobby day la P&G Romania
Postat 10 October 2009 - 07:50 PM
Ieri 09.10.2009 ora 17.00 La sediul P&G Romania din pipera S-a organizat, pentru angajatii firmei, Hobby Day.
O dupa amiaza in care angajatii au luat cunostinta sau s-au reintalnit cu sase dintre pasiunile existente in lume.
Printre pasiuni ca fotografia, salsa si chiar barman, intr-una dintre cele sase sali puse la dispozitie s-a prezentat " Modelismul ca hobby"
Implicati in actine: Asociatia Romana de Modelism si cartula.ro.
Modelismul ca hobby :
- Machetele – trei hobby-uri intr-unul singur (istorie, tehnica si arta) ;
- De la kituri la machete ;
- Scratch building – notiuni generale de constructie de la zero ;
- Scurta prezentare motoare termice folosite la machetele captive si radiocaomanda ;
- Cea mai frumoasa finalitate – expozitia ;
Participantii treceau dintr-o sala in alta luand cunostinta cu fiecare hobby in parte.
Foarte interesant mi s-a parut faptul ca cele mai interesate persoane de tema modelism au fost femeile care, cuolmea, nu erau in afara subiectului.
Cei mai interesati dintre participanti au primit invitatii la "Salonul National de Modelism Militar".
Le multumesc lui Claudiu si lui Marhaba pentru filmuletele pe care mi le-au pus la dispozitie.
Multumesc lui Bill pentru cele doua avioane care, desi n-au mai incaput in expozitie, nu au ramas la mine degeaba.
Imi multumesc mie pentru ca am avut timpul si rabdarea necesare sa pot petrece trei ore povestind despre modelismul ca hobby si practicantii lui, despre producatori de kituri dintre care (surpriza pentru unul dintre angajatii straini ai firmei care nu lucrase decat Revell la viata lui) exista si un producator roman care nu este la primul kit - Parc Models, despre expozitiile de la Alba, Cluji, Iasi si Bucuresti si nu in ultimul rand despre medaliile obtinute in ungaria si despre cei care le-au castigat.
Bafta!
O dupa amiaza in care angajatii au luat cunostinta sau s-au reintalnit cu sase dintre pasiunile existente in lume.
Printre pasiuni ca fotografia, salsa si chiar barman, intr-una dintre cele sase sali puse la dispozitie s-a prezentat " Modelismul ca hobby"
Implicati in actine: Asociatia Romana de Modelism si cartula.ro.
Modelismul ca hobby :
- Machetele – trei hobby-uri intr-unul singur (istorie, tehnica si arta) ;
- De la kituri la machete ;
- Scratch building – notiuni generale de constructie de la zero ;
- Scurta prezentare motoare termice folosite la machetele captive si radiocaomanda ;
- Cea mai frumoasa finalitate – expozitia ;
Participantii treceau dintr-o sala in alta luand cunostinta cu fiecare hobby in parte.
Foarte interesant mi s-a parut faptul ca cele mai interesate persoane de tema modelism au fost femeile care, cuolmea, nu erau in afara subiectului.
Cei mai interesati dintre participanti au primit invitatii la "Salonul National de Modelism Militar".
Le multumesc lui Claudiu si lui Marhaba pentru filmuletele pe care mi le-au pus la dispozitie.
Multumesc lui Bill pentru cele doua avioane care, desi n-au mai incaput in expozitie, nu au ramas la mine degeaba.
Imi multumesc mie pentru ca am avut timpul si rabdarea necesare sa pot petrece trei ore povestind despre modelismul ca hobby si practicantii lui, despre producatori de kituri dintre care (surpriza pentru unul dintre angajatii straini ai firmei care nu lucrase decat Revell la viata lui) exista si un producator roman care nu este la primul kit - Parc Models, despre expozitiile de la Alba, Cluji, Iasi si Bucuresti si nu in ultimul rand despre medaliile obtinute in ungaria si despre cei care le-au castigat.
Bafta!
Postat 10 October 2009 - 08:06 PM
Salut,
Ideea mi se pare foarte interesanta. As fi interesat si eu sa particip la o asemenea actiune daca se mai intampla. Punem in evidenta diversitatea oamenilor care sunt uniti de acest hobby. Deasemenea, daca se poate, as vrea sa am si eu prezentarea folosita la acest eveniment.
Multumesc,
Ideea mi se pare foarte interesanta. As fi interesat si eu sa particip la o asemenea actiune daca se mai intampla. Punem in evidenta diversitatea oamenilor care sunt uniti de acest hobby. Deasemenea, daca se poate, as vrea sa am si eu prezentarea folosita la acest eveniment.
Multumesc,
Postat 11 October 2009 - 08:42 AM
Salut,
Te felicit si eu pentru munca depusa. Nu-i deloc usor sa elaborezi o asemenea prezentare si apoi sa o si sustii in fata doritorilor. O idee foarte buna pe care ar trebui s-o puna in aplicare mai multe firme.
Ma bucur ca am putut sa te ajut cu ceva.
Spor si la mai multe!
Bill
Te felicit si eu pentru munca depusa. Nu-i deloc usor sa elaborezi o asemenea prezentare si apoi sa o si sustii in fata doritorilor. O idee foarte buna pe care ar trebui s-o puna in aplicare mai multe firme.
Ma bucur ca am putut sa te ajut cu ceva.
Spor si la mai multe!
Bill
Postat 11 October 2009 - 08:54 AM
Felicitari pentru timpul acordat acestei interesante manifestari! By the way - sa nu iti para rau ca ai explicat mai mult femeilor pentru ca acestea isi pot indruma copii catre modelism. Si stiu ce vorbesc, pentru ca si eu am inceput la virsta de 7 - 8 ani cind am primit prima macheta de la mama mea ( un IL 18 RDG-ist) si l-am ansamblat impreuna!
Postat 11 October 2009 - 04:14 PM
Foarte buna promovarea, mai ales ca ce aveai acolo pe masa nu cred ca speria pe nimeni. Zic de cei pentru care modelismul e un cosmar cu mirosuri stranii si taieturi in lungul venelor si o imagine apocaliptica cu copii cu bisturie in gat si si fotoetch-uri in fecale.
Femeile, alea normale zic, ar putea de multe ori sa ne depaseasca in multe privinte in hobby-ul asta daca ar fi incurajate.
Din pacate nu noi propunem intalnirile de genul asta.
Bravo Crios !
Femeile, alea normale zic, ar putea de multe ori sa ne depaseasca in multe privinte in hobby-ul asta daca ar fi incurajate.
Bravo Crios !
Postat 11 October 2009 - 04:31 PM
AlexPl, la 10 Oct 2009, 21:06, a spus:
Deasemenea, daca se poate, as vrea sa am si eu prezentarea folosita la acest eveniment.
Sigur ca se poate, Andrei!
Pun materialul pe CD si ti-l dau cand ne intalnim. Probabil ca asta va fi pe 31 cand strangem expozitia.
horia, la 11 Oct 2009, 12:22, a spus:
Multumesc celor care au dus revista MODEL ISt la acest eveniment!
Cu placere, Horia!
wurger, la 11 Oct 2009, 17:14, a spus:
Din pacate, da!
Sincer si pe mine m-a surprins initiativa celor de la P&G. In loc de modelism putea fi foarte bine pescuitul, filatelia sau oricare alt hobby.
Sper sa intru in posesia pozelor facute de organizator si sa le postez si pe acelea.
Bafta!
Postat 14 October 2009 - 02:31 PM
Salutare tuturor!
Eu am fost organizatorul evenimentului despre care povesteste aici domnul Cristian Marin - nu sunt de la P&G, ci de la o firma care a facut evenimentul pentru ei.
Modelismul a aparut in lista de hobby-uri pe care le-am prezentat pentru ca ni s-a parut foarte interesat, ceva care poate sa prinda foarte bine - ne gandeam noi - la baieti
Se pare ca majoritatea publicului a fost feminin - o surpriza deloc neplacuta. Speram sa fi pleacat toata lumea cu impresii bune de acolo si sa fi "prins" cativa. (eu sunt unul ;)) )
Luni o sa avem feedback-ul lor si atunci o sa revin cu impresii. Tot atunci o sa postez si poze de la eveniment.
Pana atunci, doresc sa ii multumesc
- domnului Cristian Marin pentru ca a fost prezent acolo cu materiale, cunostinte si bunavointa
- autorilor machetelor si materialelor care au fost prezentate acolo
- tuturor care ati raspuns pozitiv la acest eveniment
Noi o sa incercam sa repetam evenimentul - cu aceleasi hobby-uri sau cu altele. Daca se mai poate si mai exista interes, poate o sa mai fie un stand de modelism (unde, Doamne ajuta, sa imi expun si eu diorama <<neinceputa inca >> cu proaspatul meu T34
O sa revin cu detalii saptamana viitoare.
Salutari!
Gabi
Eu am fost organizatorul evenimentului despre care povesteste aici domnul Cristian Marin - nu sunt de la P&G, ci de la o firma care a facut evenimentul pentru ei.
Modelismul a aparut in lista de hobby-uri pe care le-am prezentat pentru ca ni s-a parut foarte interesat, ceva care poate sa prinda foarte bine - ne gandeam noi - la baieti
Se pare ca majoritatea publicului a fost feminin - o surpriza deloc neplacuta. Speram sa fi pleacat toata lumea cu impresii bune de acolo si sa fi "prins" cativa. (eu sunt unul ;)) )
Luni o sa avem feedback-ul lor si atunci o sa revin cu impresii. Tot atunci o sa postez si poze de la eveniment.
Pana atunci, doresc sa ii multumesc
- domnului Cristian Marin pentru ca a fost prezent acolo cu materiale, cunostinte si bunavointa
- autorilor machetelor si materialelor care au fost prezentate acolo
- tuturor care ati raspuns pozitiv la acest eveniment
Noi o sa incercam sa repetam evenimentul - cu aceleasi hobby-uri sau cu altele. Daca se mai poate si mai exista interes, poate o sa mai fie un stand de modelism (unde, Doamne ajuta, sa imi expun si eu diorama <<neinceputa inca >> cu proaspatul meu T34
O sa revin cu detalii saptamana viitoare.
Salutari!
Gabi
Arata acest topic
Pagina 1 din 1