SALONUL NATIONAL DE MACHETE - ALBA IULIA 2009
Postat 27 January 2010 - 11:53 AM
Am o mica intrebare, sper ca ma puteti ajuta. Precum stiu s-a inaugurat traseul dintre Gilau si Turda a autostrazii Transilvania (A3?). Intrebarea este daca putem sa folosim autostrada venind dinspre Oradea ca sa castigam ceva timp ocolind traficul din Cluj. Unde "urcam" si unde "coborim"? Este autostrada cu plata?
Multumesc in anticipare, si asteptam cu nerabdare sa ne (re)vedem la Alba Iulia!
Postat 28 January 2010 - 09:25 AM
Prin prezenta tin sa mentionez faptul ca drept numitul o sa vina (cand si cum o putea) insotit de aerograf & compresor, oarece vopseluri, piese de senila si Misses Carole. Poate asa cronicarul acreditat o sa relateze si fapte de bravada machetistica, ca prea s-a axat pe latura de chiolhan a intalnirilor ardelene.
Desi ma tem, in toamna, ca o sa relateze doar despre alexie rapus de oboseala si ale sale grafiiti-uri ornamentale din renumita buda (vezi impresiile narative si fotografice). Tot in spiritul deontologiei machetistice se vor aduce cateva placi de komatex spre cunoastere, studiere si popularizare.
Desi nu vin pe mare, doar asa ca fapt divers
Postat 30 January 2010 - 05:47 PM
http://bolbarazvan.blogspot.com/2010/01/al...e-adanc-in.html
Postat 31 January 2010 - 10:47 AM
Cum avem un cronicar deja consacrat al evenimentelor, il las lui placerea (si munca ) de a scrie letopisetul acestui episod, letopiset ce sunt sigur ca va fi savurat cu o placere, cel putin la fel de mare, ca cea a "disparitiei" diverselor variante de apa de gura modelistica sau a RLM 28 in subvariantele Molan, Zaibar, Merlot, Babeasca.
Si, cum poze s-au facut la gramada, sper sa vorbeasca si ele cit mai... deslusit!
Multumim lui Hind, organizatorilor, gazdelor si celor de la MA, care ne-au suportat cu stoicism!
Sa ne vedem cu bine la editia a ...nu stiu a citea , deci la urmatoarea!
Postat 31 January 2010 - 10:45 PM
Multumesc, tuturor celor prezenti, pentru excelentul timp petrecut impreuna, categoric prea scurt: si in special, lui Ovidiu si celorlalti implicati in zona de organizare.
P.S. Iubita sotie a apreciat eforturile depuse pentru satisfacerea ei culinara.
P.P.S. Cronicarul nu stiu daca s-a trezit, intrucat l-am lasat, impreuna cu Crios (pe la 1:15), sa se ocupe turistii intarziati ai pensiunii; pe la 2:00, tot mai asteptau, vorbind in soapta, sa nu ne deranjeze.
Postat 01 February 2010 - 10:04 PM
Postat 04 February 2010 - 09:47 AM
HIND, la 3 Feb 2010, 16:27, a spus:
Asa este! Sunt la mine.
Proaspat intors din periplul Alba - Sibiu, am sa incerc sa vin si eu cu o serie de poze imediat cum termin prelucrarea lor.
Multumesc organizatorilor, lui Hind, celulei Alba cat si prietenilor minunati adunati (pe care i-am mai prins la Alba) pentru minunatele ore (fara numar) petrecute impreuna.
Ma bucur ca am reusit sa ajung la timp cat sa-i salut cu respect pe prietenii din Ungaria.
Bafta!
Postat 04 February 2010 - 04:09 PM
In final am reusit si eu sa stau jos in fata computerului cu scopul de a scrie cateva cuvinte despre ce s-a intamplat saptpmina trecuta. In primul rand as vrea sa multumesc in numele meu si a celor care au fost la Alba Iulia de la noi din club lui Ovidiu/HIND pentru tot ce a facut ca noi sa nem simtim mai bine ca acasa! A fost nemaipomenit! Multumim si celor de la pensiune, si nu in ultimul rand celor care cu prezenta lor au facut ca evenimentul sa fie o amintire de neuitat. Eu personal ma bucur ca am putut cunoaste si personal mai multi dintre voi de aici de pe cartula. Sper ca o sa mai avem mai multe intalniri de genul asta!
Pun si cateva poze facute la pensiune, la muzeu si in oras.
1200934.JPG][attac
ment=48763:P1200941.JPG]
1200942.JPG][attac
ment=48770:P1200955.JPG]
1200951.JPG][attac
ment=48776:P1200954.JPG].JPG]
1200964.JPG][attac
ment=48785:P1200967.JPG].JPG]
1200978.JPG][attac
ment=48794:P1200988.JPG]
1200993.JPG][attac
ment=48801:P1200996.JPG].JPG]
1210006.JPG][attac
ment=48809:P1210011.JPG].JPG]
Postat 03 March 2010 - 03:42 PM
Z-mare, la 31 Jan 2010, 10:47, a spus:
Draga Jurnalule,
Am fost la Alba unde a fost foarte frumos. M-am simtit minunat. Mi-am adus acasa dioramele. Am sa mai merg si anul viitor.
Olaf
Postat 04 March 2010 - 01:37 PM
Gugal transleitar
Kolleger der ikke var tid til at være hjemme og fyldt vinduer, skuffer, kasser, kabinetter, bure, hunde mv., Ja, alle, hvor han har mulighed for at doseasca / skjule / gemme / udstille værker.
Men vi tager starten, at vi ikke er en Tarantino film for at starte halvdelen. Med forløbet af tyske ferie jeg besluttede at forlade fredag formiddag. Modelfan med og han var ikke generet på alle ferie, som tidligere meddelt mig.
Naturligvis ikke første gang, jeg forlod i morges. Jeg forventede, at moderen at komme bo med børn, noget virksomheden gik og jeg vendte tilbage, uanset, at indtil efter frokost lykkedes det os smutte i byen. Blive informeret og ved Alex og ved den måde suger Laure Olt Valley besluttede vi at gå rundt i Brasov. Vejen var dejligt, dejligt, ikke et øjeblik stod vi munden, så jeg nåede så tilbøjelige til at pub / moftel. Da vi ankom var der ingen, så jeg gjorde, hvad nogen af jer ville have gjort: vi bestilte mad og vin, vi bragte. I mellemtiden forsvare verden begyndte, stemningen var afslappet, intet tragisk og give infernalul resultat.
Scream Albena, vække national avis: "Fy! Skam! Skam! Russisk! Tre gange, og halvdelen Skam! Vores byen blev et sted for udskejelser og beats til alle de hooligans i landet. En ekstremistisk gruppe, som kalder sig machetisti, efter at have indtaget spiritus har været en kamp respektabel Hotel Ma. Når politiet greb ind konflikten blev undertrykt. Der var ingen dødsfald, kun to såret, den ene af dem spagandu-og en tand og den anden med et hul i brystet og en forstuvet fod. På det tidspunkt vil vi også tolerere bryst marsavii i vores by? veneticii Indtil vi vil suge blod? Det er på tide at tage holdningen til at levere. Too much ... "