Pagina 1 din 1
San Gabriel Zvezda 1/100
Postat 07 October 2009 - 06:28 PM
San Gabriel este corabia la care lucrez momentan. Kit-ul de la Zvezda nu prezinta mari probleme la asamblare iar instructiunile sunt detaliate.
Am ales sa vopsesc mai intai "interiorul" in mare parte iar apoi "exteriorul" deoarece la Nina am avut cateva pete de vopsea pe coca din cauza neatentiei. Am lipit catargul principal de chila iar apoi l-am taiat (undeva sub punte) si urmeaza ca la final sa il centrez. Pentru a oferi macheteti greutate, am pus lapte de ciment in coca + un strat subtire de aracet pentru a impiedica fisurarea.
Cam atat am facut pana acum:
Am ales sa vopsesc mai intai "interiorul" in mare parte iar apoi "exteriorul" deoarece la Nina am avut cateva pete de vopsea pe coca din cauza neatentiei. Am lipit catargul principal de chila iar apoi l-am taiat (undeva sub punte) si urmeaza ca la final sa il centrez. Pentru a oferi macheteti greutate, am pus lapte de ciment in coca + un strat subtire de aracet pentru a impiedica fisurarea.
Cam atat am facut pana acum:
Postat 07 October 2009 - 06:45 PM
Deoarece este a doua corabie la care lucrez, pot spune ca nu am experienta suficienta pentru a aduce imbunatatiri semnificative. Momentan ma aflu in faza de "a-mi da mana".
As vrea ca in viitor sa pot achizitiona USS Constitution 1/96 (sau alta corabie de dimensiuni mari) unde cu siguranta o sa pun furnir pe punte.
As vrea ca in viitor sa pot achizitiona USS Constitution 1/96 (sau alta corabie de dimensiuni mari) unde cu siguranta o sa pun furnir pe punte.
Aceasta postare a fost editata de buha: 07 October 2009 - 06:45 PM
Postat 12 July 2010 - 06:28 PM
Corsar mi-a facut-o cadou acest poster; i-a legatura cu el pentru mai multe detalii.
Daca te uiti cu atentie intr-o imagine, se poate observa parul prietenei mele care imi tinea poster-ul langa perete, iar eu ii dadeam cu megapixel-ul.
Daca te uiti cu atentie intr-o imagine, se poate observa parul prietenei mele care imi tinea poster-ul langa perete, iar eu ii dadeam cu megapixel-ul.
Aceasta postare a fost editata de buha: 12 July 2010 - 06:29 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1