Aceasta postare a fost editata de scorpio: 07 October 2009 - 01:46 PM
Pagina 1 din 1
"DIRTY" HELEN 1/32 TORNADO GR. Mk1
Postat 07 October 2009 - 01:33 PM
Cand am terminat F-ul 18 Blue Angels (acum o luna si ceva),am zis sa nu dezvalui ultimul proiect de care m-am apucat(cum nu o sa-l dezvalui nici pe urmatorul).Cu mult entuziasm, am zis sa mai colorez vitrina si sa vad ce o sa iasa.Zis si facut,am demarat lucrarea.Nu am adaugat prea multe la macheta in afara de un set de scaune de la Paragon,RBF de la Airwaves,ceva photoetched de la Eduard pt. interior,decaluri de la Flightpath(mai putin Snoopy,care este primul meu home-made decal si cam atat.Poate am exagerat putin cu murdaria,dar toata lumea stie ca Tornado este unul dintre cele mai murdare avioane,mai ales cand zboara in o gramada de misiuni,unde prioritara nu este curatenia avionului ci scopul misiunii.Asadar va prezint TORNADO GR Mk.1 ZD892 HELEN(SNOOPY)BAHRAIN,MUHARRAQ DETACHMENT,GULF WAR 1991
Postat 07 October 2009 - 03:17 PM
gobi71, la 7 Oct 2009, 15:35, a spus:
povesteste-mi shi mie te rog ce 'este' chestiile alea roshii de atarna pretutindeni pe avoinul asta?
Chestiile alea este niste stegulete de semnalizare atarnate de husele care protejaza anumite elemente (Tub Pitot, antene etc., etc.). Scopul lor (al steguletelor) este de a atrage atentia uitucilor ca acele huse trebuie date jos inainte de zbor.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1