Pagina 1 din 1
AN 2 si YAK 52
Postat 04 October 2009 - 10:58 AM
Salutare tuturor !
Am un bun prieten care este mecanic de bord la Aerodromul Henry Coanda din Geamana(Pitesti),si care m-a rugat sa-i "modelez" un AN 2 si un YAK 52.
AN 2 - Chit Trumpeter - 1 / 72.Am cam dat chix la hobane(si nu numai)
Yak 52 - Chit Amodel - 1 / 72 de la Pavel - vopsit cu betisoare pentru farduri.
Sincer,sunt constient ca nu au calitatea(din punct de vedere al executiei)ceruta ,dar le-am postat si sunt convins ca voi avea ce invata de la voi.Nu trageti cu gloante prea mari!
Va salut si va respect !
Am un bun prieten care este mecanic de bord la Aerodromul Henry Coanda din Geamana(Pitesti),si care m-a rugat sa-i "modelez" un AN 2 si un YAK 52.
AN 2 - Chit Trumpeter - 1 / 72.Am cam dat chix la hobane(si nu numai)
Yak 52 - Chit Amodel - 1 / 72 de la Pavel - vopsit cu betisoare pentru farduri.
Sincer,sunt constient ca nu au calitatea(din punct de vedere al executiei)ceruta ,dar le-am postat si sunt convins ca voi avea ce invata de la voi.Nu trageti cu gloante prea mari!
Va salut si va respect !
Postat 04 October 2009 - 02:53 PM
axor, la 4 Oct 2009, 13:29, a spus:
Saulut Anakinu-le,si mie-mi plac,dar zau daca inteleg cum ai vopsit Yak-ul cu betisoare pentru farduri (tehnic vorbind),ce fel de vopsea ai folosit?
Spor si numai bine
Spor si numai bine
Am folosit vopsele Revell.Betisoarele le-am subtilizat de la nevasta-mea
La AN 2 ,pentru hobane am folosit ata si cand le-am vopsit,au "inflorit".La Sopwith am folosit guta de pescuit,pe care am vopsit-o cu marker-ul.(Topic-Primul meu biplan) Din greseli invatam....
Ti-am vazut colectia...Si AN 2-ul tau este super!
Postat 04 October 2009 - 02:54 PM
Citeaza
...cu betisoare pentru farduri (tehnic vorbind)...
Cu citeva mici zbirceli, machetele arata foarte bine! Poate daca scoateai in evidenta detaliile era si mai bine.
Postat 04 October 2009 - 07:27 PM
Repet probabil ce au zis si altii. Imi plac. Nu arata deloc ....prejos.
Chestia cu vopsitul cu buretele m-a lasat masca. De ce ? Ca sa nu lase dare ? Cum procedezi ? E brevetata ? ti-a zis cineva sa faci asa ?
Acu, daca-ti iei o sticluta de lac acrilic (care sa se dilueze cu apa) si mai pui - apa, tus, picatura de detergent lichid, poti sa evidentiezi usor santurile si alte detalii. Surplusul se sterge tot cu apa (la scurt timp) sau mai tarziu cu alcool.
Oricum amicul nu cred ca stie ca "murdarirea avionului e obligatorie" .
Mai fa !!
Chestia cu vopsitul cu buretele m-a lasat masca. De ce ? Ca sa nu lase dare ? Cum procedezi ? E brevetata ? ti-a zis cineva sa faci asa ?
Acu, daca-ti iei o sticluta de lac acrilic (care sa se dilueze cu apa) si mai pui - apa, tus, picatura de detergent lichid, poti sa evidentiezi usor santurile si alte detalii. Surplusul se sterge tot cu apa (la scurt timp) sau mai tarziu cu alcool.
Mai fa !!
Postat 04 October 2009 - 08:50 PM
Salut Anakinu-le
foarte frumoase avioanele.
Vopseaua arata bine, cel putin in poze.
Imi place tare mult AN-2 - ul. Este avionul pe care il vedeam cind eram mic pe cerul Pitestiului.
Am avut si eu unul DDR dar mi l-a stricat mama cind stergea praful. De fapt toate avioanele mele nemtesti - DDR - au avut parte de acest sfirsit.
foarte frumoase avioanele.
Vopseaua arata bine, cel putin in poze.
Imi place tare mult AN-2 - ul. Este avionul pe care il vedeam cind eram mic pe cerul Pitestiului.
Am avut si eu unul DDR dar mi l-a stricat mama cind stergea praful. De fapt toate avioanele mele nemtesti - DDR - au avut parte de acest sfirsit.
Postat 05 October 2009 - 09:32 AM
wurger, la 4 Oct 2009, 20:27, a spus:
Repet probabil ce au zis si altii. Imi plac. Nu arata deloc ....prejos.
Mai fa !!
Mai fa !!
Mersi Caline,stiu ca "murdarirea avionului este obligatorie",dar recunosc,nu ma pricep prea bine si decat sa stric,mai bine mai exersez...
Postat 05 October 2009 - 09:38 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1