Modelism International Nr. 4/2009
Postat 01 October 2009 - 11:27 PM
Blue-Max, la 1 Oct 2009, 21:23, a spus:
Multam pt. coperta, dar mai util era, nr. pagini, dimensiuni format, calitate hartie, calitate poze, profile color ?, bilingva ?, etc. .....
salut, cartea este un A4, calitatea pozelor este buna (culoare, sephia, aleasa perfect pentru a arata vechimea pozelor...), colile sunt cerate.
isi merita toti banutii.
Postat 02 October 2009 - 02:45 PM
Postat 02 October 2009 - 04:32 PM
Citeaza
Multam pt. coperta, dar mai util era, nr. pagini, dimensiuni format, calitate hartie, calitate poze, profile color ?, bilingva ?, etc. .....
OlafTheViking, la 2 Oct 2009, 15:45, a spus:
Si un mic pdf daca se poate. Scuze Max, dar prin prisma altor discutii, din alte parti, nu m-am putut abtine.
Hmm, te-nseli vikinge !! Daca cumpar carti care ma intereseaza aparute afara, cu atat mai mult le-as cumpara pe cele aparute in tara. Ideea era ca fiind un titlu anuntat de muuulta vreme, sunt curios. Si ca dovada ca nu mananc rahat, iata o poza cu o care sosita chiar azi, chiar de la autor
Postat 04 October 2009 - 07:19 AM
costin_me, la 2 Oct 2009, 00:27, a spus:
salut, cartea este un A4, calitatea pozelor este buna (culoare, sephia, aleasa perfect pentru a arata vechimea pozelor...), colile sunt cerate.
isi merita toti banutii.
isi merita toti banutii.
Daca TOATE pozele sunt sepia, te asigur ca este o redare voit intentionata a lor asa in carte, ca urmare a unei prelucrari INTENTIONATE. Ceea ce nu mi se pare corect deloc. Chiar daca pozele sunt vechi, multe dintre ele sunt in tehnica "alb-negru" bine cunoascuta. Vezi TOATE pozele din monografia VLAICU de Antoniu & Cicos, care nu sunt redate sepia. Imi pare rau sa o spun/repet dar dl. Craciunoiu are o deja lunga traditie in a oferi in cartile sale, pozele "enhanced" de o maniera cel putin discutabila .... Vezi de ex. cartea cu cele mai bune 222 de poze din ARR. Tin minte ca era un topic aici pe forum despre aceasta carte, care pare insa a fi disparut .... ?!
Postat 04 October 2009 - 10:11 AM
Blue-Max, la 4 Oct 2009, 08:19, a spus:
Vezi de ex. cartea cu cele mai bune 222 de poze din ARR. Tin minte ca era un topic aici pe forum despre aceasta carte, care pare insa a fi disparut .... ?!
222 Romanian Royal Air Force Pictures 1941-1945
Bafta!
Postat 04 October 2009 - 10:46 PM
AlexPl, la 4 Oct 2009, 23:37, a spus:
Salut,
Stie cineva care este adresa magazinului Modelism? Am incercat pe site-ul lor, dar nu am gasit.
Vreau sa trec luni pe la ei sa fac ceva "cumparaturi"
Multumesc
Stie cineva care este adresa magazinului Modelism? Am incercat pe site-ul lor, dar nu am gasit.
Vreau sa trec luni pe la ei sa fac ceva "cumparaturi"
Multumesc
Se afla pe stada Calafat sect. 2, pe langa supermarketul Kaufland de pe bd.Barbu Vacarescu.
Scuze, oferta privind cupola de Karas mai e valabila?
- ← Histoire de la JG 52, l'escadre aux 11.000 victoires
- Documentatie - reviste si carti
- Coperta carte IAR-Potez 25 →