Numele meu este Grigore Mihai, am 21 de ani si sunt din Pitesti. Momentan student in anul 3 la Inginerie Economica.
Am inceput pe cand aveam 15 ani, am vazut intr-un magazin un kit de avion, pur si simplu m-a incantat ideea de a-l construi din bucatele si de acolo a inceput totul. De obicei le luam din Metro, dar de la un timp n-au mai adus, apoi m-am dat la kit-uri auto, in prezent am 39 masini de la 1/24 la 1/18, cateva avioane, 3 elicoptere si un aircraft carrier....a si o corabie (le voi prezenta cu poze la fiecare categorie).
In ciuda faptului ca moartea mea sunt masinile, si nu numai machete, de la o vreme ma bate gandul in achizitionarea unor avionase de pe timpuri, cateva tancuri si jeep-uri, sa incropesc de o diorama, ceva cu niste hangare deschise, peisaj desertic......ramane de vazut.
Asadar ca un incepator ce sunt, caut sfaturi si idei si sper ca intr-o zi sa pot sa dau si eu la randul meu, mai departe.
Va salut !
Pagina 1 din 1
Salut tuturor
Postat 23 September 2009 - 02:27 PM
Salut GGG, bine ai venit in comunitatea modelistilor de pe Cartula.
Ma bucur ca a aparut inca un DieCast-ist. Si in acelasi timp inca un modelist din Pitesti.
Nu ezita sa pui orice fel de intrebare pe teme de modelism , eu cel putin am sa incerc sa-ti raspund.
De fapt cam asta este scopul unui forum, nuuu...?
Ma bucur ca a aparut inca un DieCast-ist. Si in acelasi timp inca un modelist din Pitesti.
Nu ezita sa pui orice fel de intrebare pe teme de modelism , eu cel putin am sa incerc sa-ti raspund.
De fapt cam asta este scopul unui forum, nuuu...?
Aceasta postare a fost editata de michi: 23 September 2009 - 02:28 PM
Postat 23 September 2009 - 09:27 PM
Mersi frumos.
Daca e cum spui, ca la intalnirile ocazionale veniti cu progrese din diverse machete, poate aduc si eu data viitoare ceva din proiectul meu ...sasiu, motor si daca am timp si merge treaba poate si ceva cabina...gata nu mai spun nimic
Daca e cum spui, ca la intalnirile ocazionale veniti cu progrese din diverse machete, poate aduc si eu data viitoare ceva din proiectul meu ...sasiu, motor si daca am timp si merge treaba poate si ceva cabina...gata nu mai spun nimic
Aceasta postare a fost editata de GGG: 23 September 2009 - 09:28 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1