Forum Machete,Modelism,Hobby: ajutor!!!!!!! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor!!!!!!! helppp!!!!!!!!!!!!!

#1 Useril este offline   bburago26 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 08-April 09

Postat 19 September 2009 - 02:26 PM

am mare nevoie de ajutorul vostru ....
am nevoie de planurile sau de poze cu tenuri folosite de nemti in batalia din ardeni , ofensiva din ardeni .
si am nevoie de cat mai multe detalii pt ca vreau sa canstruiesc 2 .. :pardon:

#2 Useril este offline   bburago26 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 08-April 09

Postat 19 September 2009 - 06:48 PM

Vezi postareabburago26, la 19 Sep 2009, 15:26, a spus:

am mare nevoie de ajutorul vostru ....
am nevoie de planurile sau de poze cu tunuri folosite de nemti in batalia din ardeni , ofensiva din ardeni .
si am nevoie de cat mai multe detalii pt ca vreau sa canstruiesc 2 .. :pardon:

#3 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 19 September 2009 - 07:40 PM

In general foloseau tenul uscat. Pentru ca cei cu tenul mai gras erau mai buni in fabricile de sapun ale lui Himmler. Asta ar fi un raspuns pe masura intrebarii tale.
Daca te-ai referit cumva la tRenuri si ai uitat un R, este cu totul altceva. Merg mai departe cu presupunerile si banuiesc ca daca ai uitat R-ul ai vrut sa te referi de fapt la ARTILERIA pe cale ferata.
Daca de fapt nu ai uitat R-ul ci l-ai pus pe "e" in loc de "u", atunci iar se schimba treaba.
Dar oricum intrebarea ta este aiurea pusa. Cum crezi ca va decurge treaba in continuare? Va fi cineva sau citiva care vor scana carti, vor cauta pe internet si vor face munca de documentare (adica ce ar fi trebuit macar sa incerci tu sa faci) iar apoi vor posta aici tone de fotografii si planuri in speranta ca se vor nimeri printre ele cele "doua" care iti trebuie tie?
Eu zic sa faci altfel: pune mina si cauta (nu-i greu) ce fel de tunuri au folosit mincatorii de varza in respectiva batalie, apoi vezi ce kituri gasesti in sensul asta. Cind te-ai oprit la cele doua kituri pe care vrei sa le faci , baga din nou o cautare dupa denumirea lor si vei gasi (stupoare) informatii si poze . Daca nici atunci nu esti multumit , intra din nou aici , pune o intrebare clara si se va gasi cineva sa-ti rapunda.
Dar poate te-ai referit la cu totul altceva in intrebarea ta si ma lasi sa vorbesc aiurea.

#4 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 19 September 2009 - 07:56 PM

-Tunuri Ovidiu, de tunuri cred ca e vorba.... :pardon: chiar daca oricum, cererea e putin aiurea.

-@Bburago26 :
Daca o sa cauti tunuri germane folosite in ofensiva din Ardeni, e suficient sa cauti pe google dupa titlu. Daca crezi ca merita sa pierzi timp (mult) cu reprezentarea de la zero a unor piese de artilerie din perioada, nu stiu in ce masura ti-ar merita. Poate ar fi mai bine (ulterior gasirii tuturor modelelor folosite) sa cauti kit-uri de plastic. Indiferent de scara care te intereseaza, sunt suficienti producatori care fabrica asa ceva, scutindu-te de multe batai de cap.
Sa ai spor.

#5 Useril este offline   KIT 

• Membru senior
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08

Postat 20 September 2009 - 03:03 PM

si daca totusi te invrednicesti sa cauti pe net, incearca pe site-urile free de torente sa cauti dupa cuvantul "Osprey".

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi