Pagina 1 din 1
In sfirsit...
Postat 20 September 2005 - 06:05 AM
Z-mare, la Sep 20 2005, 06:29 AM, a spus:
Si.....de unde il cumperi?????
HLJ ?!
Adica .. http://www.hlj.com/
La pretul de 2200 yeni ( sau 19,74 $ ~ 16,24 euro) se adauga SI transportul, care pt. Romania din pacate nu se accepta decat EMS (~13$), adica varianta cea mai scumpa.
Macar aveti consolarea ca in max. 3 zile e in vama pachetul ...
Ma insel eu, sau demult avea si Pavel Fine Molds in oferta ...
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 20 September 2005 - 06:12 AM
Postat 21 September 2005 - 05:25 PM
Drept sa va spun nu prea sint incitat de aceasta optiune (decaluri pentru pete) din cel putin patru motive:
- daca fac silverting
- nu cred ca necesita mai putina munca
- se muleaza bine pe toata detaliile?
- daca nu se potiveste culoarea cu restul culorilor de pe avion (sa nu uitam ca tiparitura reproduce ....etc, etc)
- daca fac silverting
- nu cred ca necesita mai putina munca
- se muleaza bine pe toata detaliile?
- daca nu se potiveste culoarea cu restul culorilor de pe avion (sa nu uitam ca tiparitura reproduce ....etc, etc)
Postat 22 September 2005 - 07:16 AM
Eu cred totusi ca sunt o idee mai usor de folosit. In cateva ore ai terminat cu "vopsirea".
Unii modelisti le-au numit "the end of the hobby"... Poate ca e prea de tot ca la orice model sa fie date astfel de decaluri, sunt unele insa (de ex. Macchi 200 si 202) unde ar prinde tare bine (exista o companie care face "norisorii" aceia specifici italieni...).
Unii modelisti le-au numit "the end of the hobby"... Poate ca e prea de tot ca la orice model sa fie date astfel de decaluri, sunt unele insa (de ex. Macchi 200 si 202) unde ar prinde tare bine (exista o companie care face "norisorii" aceia specifici italieni...).
Postat 22 September 2005 - 07:39 AM
Salut,
Sunt de parerea lui Z-Mare, nu sunt de acord cu astfel de "vopsire". Si nu cred ca va prinde la modelistii pasionati, poate doar la sectorul copii si juniori Pentru mine partea de vopsire e una dintre cele mai placute si mai incitante. Si oricum e vorba doar de camuflajele cu delimitarea ferma intre culori. Cind faci cirnatii de la Luftwaffe sau preumbrire sau urmele de fum e imposibil de folosit decalul. Si exemplele pot continua.
Parerea mea
Spor,
Bill
Sunt de parerea lui Z-Mare, nu sunt de acord cu astfel de "vopsire". Si nu cred ca va prinde la modelistii pasionati, poate doar la sectorul copii si juniori Pentru mine partea de vopsire e una dintre cele mai placute si mai incitante. Si oricum e vorba doar de camuflajele cu delimitarea ferma intre culori. Cind faci cirnatii de la Luftwaffe sau preumbrire sau urmele de fum e imposibil de folosit decalul. Si exemplele pot continua.
Parerea mea
Spor,
Bill
Postat 22 September 2005 - 08:04 AM
Vopsirea cu decal este in kit optionala...exista o coala cu "vopsirea" (absolut obligatorie pentru unii modelisti, nu spui cine... ) si o alta cu inmatricularea propriu-zisa. Partea nasoala este ca aceasta foaie optionala creste pretul kitului, si asa piperat. ...Se pare ca workoholicii japonezi nu prea mai au timp de vopsit machete
Postat 22 September 2005 - 05:28 PM
Citeaza
Si nu cred ca va prinde la modelistii pasionati, poate doar la sectorul copii si juniori
Citeaza
Partea nasoala este ca aceasta foaie optionala creste pretul kitului
Citeaza
...sunt unele insa (de ex. Macchi 200 si 202) unde ar prinde tare bine ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1