Aceasta postare a fost editata de dany: 21 September 2009 - 04:45 PM
GB I. A. R. 80 -81 , etc . iar GB ?
Postat 21 September 2009 - 04:18 PM
Postat 21 September 2009 - 07:22 PM
Aceasta postare a fost editata de orogos: 21 September 2009 - 07:24 PM
Postat 21 September 2009 - 07:33 PM
dany, la 21 Sep 2009, 15:18, a spus:
Dany,
Acum nu stiu cat a ajutat ce am spus eu, dar dupa parerea mea am spus EXACT unde trebuie cautate informatiile. Daca asta nu te ajuta pe tine, nu pot decat sa iti spun vechea vorba ca poti duce calul la apa dar nu il poti face sa bea.
Poate o sa zici ca ma "jicnesc usor" (unbde esti Wurgere sa-i corectezi dictia omului?) dar sa stii ca mi-e lehamite sa imi fie nevoie sa ma apr de fiecare data cand fac o postare pe acest forum. Nu stiu de ce, dar in ultimul timp nu mai e nici un fel de farmec sa mai trec pe aici. Si tot in ultimul timp, am descoperit ca am din ce in ce mai putini prieteni aici. Hai sa vedem cati iti vor lua aprarea si cati imi vor multumi ca am spus unde se pot gasi datele necesare. Punem pariu ca mai multi ma vor injura?
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 21 September 2009 - 07:33 PM
Postat 21 September 2009 - 07:53 PM
Aceasta postare a fost editata de dany: 21 September 2009 - 07:58 PM
Postat 21 September 2009 - 07:58 PM
Postat 21 September 2009 - 08:10 PM
INCA O DATA : MII DE SCUZE
Hai sa ne vedem de IAR-ul nostru !
Aceasta postare a fost editata de axor: 21 September 2009 - 08:11 PM
Postat 21 September 2009 - 08:18 PM
Nu ca vreau sa-i tin apararea lui Radub, el a scris sursele de unde se pot obtine informatiile corecte. Consider ca este bine intentionat! Acum e drept, trebuia sa o spuna putin altfel ca sa nu supere pe unii. Unele vor fi greu de obtinut, si vor costa ceva bani pe care i-am da mai bine pe machete sau vopsele! Dar consider ca trebuie sa fim mai toleranti unii cu altii! Cred ca asa este frumos intre oameni care au talent si mai ales ca suntem si putin care avem acest hobby in Romania!
Inca odata scuze Radub, dany! Hai sa facem machete nu sa ne haraim!
Postat 21 September 2009 - 08:19 PM
Nu stiu de ce, uneori, cand pasiunile se intalnes ies scantei.
Luati-o mai usor si mai putin personal.
Nimeni nu stie ce stie celalalt si daca ar sti, informatia este publica si raspunsul nu se adreseaza dor celui care a pus intrebarea ci tuturoer celor care citesc si asta nu-i valabil doar pentru topicul asta.
Ramaneti rogu-va in subiect.
Multumesc si ...
Bafta!
Postat 21 September 2009 - 08:36 PM
Acum un mic update:
Spuneti criticati indrumati dar nu dati cu pietre !
Postat 21 September 2009 - 08:38 PM
Postat 21 September 2009 - 08:40 PM
dany, la 21 Sep 2009, 19:27, a spus:
Unde mi-ai intins mana prieteneasca? Cand mi-ai pus in gura cuvinte care nu imi apartin? Cand m-ai acuzat de gesturi pe care nu le-am facut?
AM VRUT SA AJUT. Stiu ca pot sa ajut, dar voi face asta numai daca mi se da voie.
Cearta asta nu a "degenerat" ci a fost condusa intr-o directie agresiva si confruntationala, personalizata, de catre tine, dany, si de nimeni altcineva. Pe alte forumuri asta se cheama "trolling" si "flaming".
Nici macar nu ti-ai cerut o scuza. O scuza urmata de cuvantul "daca" nu e o scuza ci e o justificare, si din cate se vede te simiti foarte justificat si chiar neindreptatit. Cum ar fi daca eu ti-as spune "scuze daca esti un lab@giu"? Dar sunt domn si nu vreau sa fac asta.
Vad ca esti plin de epitete fata de acest grup, ne-ai numit troaca de porci, ne-ai spus ca ne certam de obicei ca vrabiile, pe mine ma tratezi ca pe un neica nimeni, oare cum putem ajunge la nasul tau?
Radu
Aceasta postare a fost editata de radub: 21 September 2009 - 08:42 PM