marhaba, la 24 Sep 2009, 12:37, a spus:
...pt ca pe unii nu ii afecteaza... Poate daca am spune lucrurilor pe nume i-am ajuta mai mult pe cei in masura sa mentina acest forum in limitele normalului...
Facand io parte din categoria citata mai sus, m-am frasuit o vreme daca sa ma bag si io p'acilea, ca musca-nkuru'lu'calu' ... au ba.
Acusica, Frate Radule, cred ca dubii n-ai matale despre respectul si consideratiunea pe care le am, pentru potenta si importanta ta modelistica.
Poate ca ar fi fost mai boiereste sa-ti zic cele 'fo doua ganduri care-mi freaca creerasii intr-un mail personal, dar, cum scopul meu este sa te provoc la o "mareata fapta", am socotit ca mitocaneasca si publica varianta... mai nimerita este.
In primul rand voi ca sa-ti spui ca, dupe umila-mi parere, te razboiesti p'acilea exact cu cine nu trebe. Cred asta pen'ca... pe ambii "inculpati", prea bine-i stiu !
Par'egzamplu, cu Jupan' Calin m-am ciufulit si io de fo' cateva ori... DAR asta nu inseamna ca nu-l respect ca stalp al comunitatii noastre si ca hombre si... arareori cand se-ntampla, MARE placere-mi face sa-l revad !
De Marhaba daca-ti zic, poti crede ca prea-subiectiv sunt io, notoriu fiind ca "dulce frate" mi-este el... DAR, cu-atat mai mult, TOCMAI pen'ca-l cunosc ASA DE BINE m-as hazarda s-afirm, ca bine ar fi pentru a noastra MIORIZDALAND sa aiba cat mai multi flacai ca el intre hotare...
Vezi tu, perfect nu-i NIMENI... Nici io, nici tu, nici ei ! Si daca o mancarime irepresibila au simtit 'mnealor in kur, la oarece stil al unor anume postari a lu' matale... rezonabil ar fi sa ne gandim ca TOTUSI, ceva putred in Danemarca este si, adevarul 'cela in tonuri acromate de alb si negru, LA NIMENI defapt nu este... caci NU EXISTA !
Nu voi si nu pohtesc borcanul de rahat sa-l mai deschid, dar si io insumi, pacatosul, multi zeci de gigi de pedefeuri detin si FOLOSESC. Iar cand public ma decid s-o fac, n-am nici cea mai mica tresarire de regret, pen'ca scopul FINAL este unul fast pentru comunitatea noastra si unul BENIGN pentru interesele comerciale ale autorului...
Si nu-i o ironie din partea mea, care ma-nvart profesional in lumea aia guvernata de "drepturi de-autor"...
Adevarat, ca pedefeurile care m-au vrajit, le-am transformat in timp in chetii d'alea reale, de hartie. Dar pana si io in carunta-mi varsta, trebe sa-mi farmec Cristina, pentru o noua achizitie din celuloza. Gandeste CAT si CE poate sa-si permita un pusti, au un nou venit in hobby...
Dar nu aista-i scopul final al bietei mele poliloghii, catre matale.
Ce cred io cu bietu' si singuru-mi neuron, care beteag se mai roteste este ca, daca vorbim de biata conserva mioritica si zburatoare, atat de draga voua, atunci MATALE, Radule, ai niscai' MARI RESPONSABILITATI ...
Cum poti sa crezi ca poti sa pleci d'acilea in defildesu'matale turn, cand TU ESTI fara de tagada CEL MAI IN MASURA sa faci dreptate si emulatie sa faci, in jurul bietei si jumulitei voastre zburatoare !
Pai, preacinstiu' jupan' Pavel, si-a pus ambitu' si pan-la urma un plastic decent v-a oferit. ACUM, socot ca este chiar randul TAU, dreptate sa faci acestui kit !
Pai, TOCMAI MATALE, ar trebui sa INITIEZI si mai ales sa PASTORESTI cu grijulie aplecare, un GB in jurul subiectului IAR-80 in general si a acestui kit, in special ! Cine oare poate fi mai nimerit, decat matale ?!?
Chiar daca unii iau conceptul, suav peste bombeu ( chiar si in titlul topicului de fata ), o fericita si proaspata experienta-mi arata, ca daca VREI sa dai cat poti din ce-ai agonisit... poti sa cladesti un coltisor in care modelismul sa nu mai para stingher, acilea, in dragul nostru forum.
Sunt foarte sigur ca, daca ai face asta TU... si alti sensei ai subiectului, ca Dan Antoniu si Dan Melinte, negresit si cu mult cu mult drag si-ar aduce si ei contributia.
Si-ar rezulta o trebusoara minunata, un subforum cu un topic "matca" si topicuri separate pentru fiecare proiect, pe care chiar si io in pacatosenia-mi l-as vizita si ceti, cu multa luareaminte si multa incantare...
O vorba doar sa spui si socot io, ai nostri Frati Admini, pe data or sa-l faureasca !
Io sper din pacatosu-mi sufletel, ca, din toata cufureala asta de cuvinte... matale ce e drept ai priceput !