F/A-18C Hornet Academy 1/72
Postat 17 September 2009 - 12:40 PM
Ca am tot stat destul am decis sa incep lucrul la un f18 de la academy, o macheta frumoasa cu multe detalii, turnata in plastic gri. O voi face asa cum vine in cutie, nu adaug nimic in plus. Cupola are o bavura fina pe toata lungimea, cred ca acolo se inchideau matritele, neavand ustentilele necesare sa o inlatur nu ma incument cu ce am ca poate o stric, asa ca o las asa deocamdata.
Postat 17 September 2009 - 07:33 PM
Salut Norbi!
Chiar bine ca incepi macheta asta pentru ca ma gindeam si eu sa imi cumpar un F/C 18 Hornet si nu stiam de la ce producator sa-l cumpar. Din cite am vazut pina acum de la Academy, tind sa cred ca si asta este o macheta bine lucrata si mai ales bine turnata!
Legat de cupola cu putina grija nu ai sa o strici, iti trebui doar niste "unelte" adecvate! Uite aici un tutorial video cu rezolvarea situatiei pe care o ai! Removing seamlines
Succes!
Chiar bine ca incepi macheta asta pentru ca ma gindeam si eu sa imi cumpar un F/C 18 Hornet si nu stiam de la ce producator sa-l cumpar. Din cite am vazut pina acum de la Academy, tind sa cred ca si asta este o macheta bine lucrata si mai ales bine turnata!
Legat de cupola cu putina grija nu ai sa o strici, iti trebui doar niste "unelte" adecvate! Uite aici un tutorial video cu rezolvarea situatiei pe care o ai! Removing seamlines
Succes!
Postat 21 October 2009 - 08:44 PM
Am mai avansat cu hornetul asta, nu mai este foarte mult si e gata pentru expozitia de la alba. Pana acum m-au necajit putin decalurile pe bordurite de atac ale derivelor, m-am chinuit sa le asez si la unu cand solosit solutia de la agama am scapat putin mai mult si la atacat prea tare in cateva locuri, cred ca o sa reusesc sa repar cu alte bucatele de decal de aceeasi culoare.
Postat 23 October 2009 - 08:49 PM
Felicitari!!!
Daca imi permiti sa carcotesc putin:
1. Imi pare c-am curat, parca ar mai fi trebuit sa il murdaresti putin.
2. Vad ca ai folosit LGB-uri dar lipseste Litening pod.
3 Culoarea "materialului textic" al scaunului mi se pare atipica.
Spor
Daca imi permiti sa carcotesc putin:
1. Imi pare c-am curat, parca ar mai fi trebuit sa il murdaresti putin.
2. Vad ca ai folosit LGB-uri dar lipseste Litening pod.
3 Culoarea "materialului textic" al scaunului mi se pare atipica.
Spor
Aceasta postare a fost editata de tomcat_ct: 23 October 2009 - 08:50 PM
- ← IAR 15
- Aviatie
- OH-13 Sioux →