Buna!
Caut sirma de otel mai subtire de 1 mm, preferabil de 0,5 mm. Stie cineva vreo firma care comercializeaza asaceva in tara?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Tibi
Pagina 1 din 1
Sirma de otel Unde gasesc asaceva de cumparat?
Postat 16 September 2009 - 08:29 AM
Buna idee! La asta nu m-am gindit cu toate ca, chitara fiicei mele sta linga mine cind lucrez! Cind ajung acasa am sa verific grosimea corzilor...
Sirma vreu sa o folosesc la mai multe chesti dar si la antene ( daca grosimea corespunde )
Multumesc pentru pont!
Sirma vreu sa o folosesc la mai multe chesti dar si la antene ( daca grosimea corespunde )
Multumesc pentru pont!
Postat 16 September 2009 - 08:29 AM
Salut Tibi,
Depinde pentru ce le doresti. Pentru antene si alte maruntisuri eu folosesc coarda de pian cumparata de aici: HobbyLinkJapan
gasesti de la 0,2 la 1,5. Avantajul este ca sunt drepte. In tara oricit am cautat nu am gasit asa ceva. E drept ca asta a fost acum 2 ani, poate intre timp gasesti.
Spor,
Bill
Depinde pentru ce le doresti. Pentru antene si alte maruntisuri eu folosesc coarda de pian cumparata de aici: HobbyLinkJapan
gasesti de la 0,2 la 1,5. Avantajul este ca sunt drepte. In tara oricit am cautat nu am gasit asa ceva. E drept ca asta a fost acum 2 ani, poate intre timp gasesti.
Spor,
Bill
Postat 16 September 2009 - 08:35 AM
Salut Bill!
Iti multumesc si tie pentru pont. Mai intai am sa verific grosimea corzilor de chitara ( stiu ca ultima este foarte subtire dar nu stiu cit...) iar daca nu este adecvat la ce vreu eu sa lucrez am sa comand la HLJ ca oricum am cont acolo si mai am de comandat niste decaluri cu efect de fibra de carbon.
Salutari,
Tibi
Iti multumesc si tie pentru pont. Mai intai am sa verific grosimea corzilor de chitara ( stiu ca ultima este foarte subtire dar nu stiu cit...) iar daca nu este adecvat la ce vreu eu sa lucrez am sa comand la HLJ ca oricum am cont acolo si mai am de comandat niste decaluri cu efect de fibra de carbon.
Salutari,
Tibi
Postat 16 September 2009 - 08:58 AM
tibi22, la 16 Sep 2009, 09:35, a spus:
Salut Bill!
Salutari,
Tibi
Salutari,
Tibi
Cu placere Tibi,
Problema la corzile de chitara este ca iti va fi greu sa le indrepti. Numai o parte dintre ele sunt folosibile.
Spor,
Bill
Arata acest topic
Pagina 1 din 1