Forum Machete,Modelism,Hobby: Lumea Aviatiei nr.1 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lumea Aviatiei nr.1 revista despre aviatia civila si militara

#81 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 09 February 2010 - 09:51 AM

Problema de adaptabilitate;subiectul cu "Mari Corabii" se adresa poate,unui numar restrans(mult mai restrans) de doritori/consumatori.Hai sa vedem alt subiect:aviatie,poate asta merge.
Daca la asta mai adaugam si problemele de logistica/distributie in teritoriu(din pacate problemele acestea abunda)cred ca avem tabloul unui esec "preformat" .
Eu unu'nici nu stiam despre seria cu "Mari Corabii".As fi fost interesat.

#82 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 09 February 2010 - 10:15 PM

Vezi postareamarhaba, la 8 Feb 2010, 23:31, a spus:

deci n-or fi timpiti sa piarda bani in continuare publicind materiale care nu se cumpara

Corect. Deci garantie ca vei cumpara si numarul 6 zero. Risti sa ramai cu biblioraftul? :rofl:

Tocmai acum doua zile mi-a sosit pachetul cu 14 carti de la Osprey. Cumpar ce vreau, nu alerg la chioschiuri, nu stau ca pe ghimpi daca prind sau nu, nu o mituiesc pe tanti de acolo sa imi pastreze fituica, la 3 carti transportul e gratis (dar nu cumpar niciodata sub 5, media fiind de 8-9 la un colet) , vine intr-o saptamana, am toata cartea la un loc. Si astia sunt tot capitalisti. Dar alt model. Capitalistii lui Dracostini asta au cerere neonorata. Numai in acest topic s-au plans vreo cinci ca ar vrea sa cumpere si nu gasesc. Si mai am si un dinte impotriva lor ca fatuca aceea ne-a mintit in fata la intalnire.

Eu mi-as fi dorit sa scoata ceva cu cavaleri. Faptul ca nu cumpar un foileton de aviatie nu imi provoaca nici o satisfactie. As avea o satisfactie enorma sa nu cumpar de la ei ceva cu cavaleri si armuri. :-P

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 09 February 2010 - 10:18 PM

#83 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 09 February 2010 - 10:31 PM

Nu stiu cine ar putea sa-ti ofere o astfel de garantie. Sa-ti mai spun una buna: e cineva aici pe forum care a cumparat online de la Barnes & Noble o carte de (nu mai tin minte exact) vreo 60-70 de dolari. A ramas si fara carte si fara dolari pina la urma, iar editura i-a spus ca daca are chef sa-si ia altceva de banii aia ca virgula cartea n-o mai au. Deci se intimpla mirlanii si la case mult, mult mai mari. Asa ca ce sa ne miram. "Sheet happens" vorba slovacului.

#84 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 10 February 2010 - 09:49 AM

Legat de aceasta enciclopedie "Lumea Aviatiei" pot sa spun si eu ca este un lucru bun pentru cultura generala. Este bine ca exista, chiar si eu mi l-am cumparat si am sa mai cumpar, sper numai sa prind fiecare numar. Pretul este in schimb putin piperat si nu ma refer la posibilitatile mele, ma refer la multi altii care isi doresc dar nu isi pot permite. Si personal cunosc persoane...
Legat de DeAgostini, aici va spun sincer ca stiu un caz concret in care au fost criticati acum vreo 2 - 3 ani in Germania in momentul in care au publicat niste reviste la care se livrau si componente ale unui Ferrari F1 radiocomandat care se putea construii, sau facut abonamente dar multi nu au primit toate numerele asa ca nu au putut finaliza "jucaria" ! Mai tirziu au avut o corabie (la care am vrut sa ma abonez si eu printr-un prieten din Germania) dar pretul final (toate) revistele + piese = 780 EUR !!!! Aici mie mi sa parut sump si necinstit! Si revin la revista aparata recent, pretul final va fi mult peste orice carte sau revista de specialitate!

#85 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 10 February 2010 - 11:06 AM

Citeaza

Eu tot nu am inteles care e deosebirea dintre "intrados" si "extrados"
Adica partea din spate si aia din fata, sau de dedesupt si deasupra, depinde cum pe pui! :rofl:

Citeaza

Ci doar ca produsul nu are cautare
Iertati interventia ce pere (doar pare!) neserioasa, dar daca la fiecare numar ataseaza si o poza cu o pozitie de sex (eventual preluata din revista Click), o sa aiba trecere... Marhaba, normal, nimeni nu o sa lucreze pentru cooperativa "munca in zadar" dar trebuie si nitica educatie aici. Cind eram mic, erau pe piata o serie de carticele cu Tica si Rica ....(aici urmind, in vacanta, de fata cu fizica, la polul nord, dupa caz) in care se facrea un fel de popularizare a stiintei in mod ...distractiv si pe intelesul tuturor. Carticelele dispareau urgent din librarii, unele nu le gaseam decit in biblioteci!! Atunci de ce treceau si acum nu? Pentru ca nu mai este interes pentru citit, pentru cultura generala. Daca tot incepem cite ceva, si vorba lui Olaf, nu terminam niciodata, mari sperante pentru "trezit" interesul nu sunt.

#86 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 10 February 2010 - 12:29 PM

Vezi postareaZ-mare, la 10 Feb 2010, 11:06, a spus:

Adica partea din spate si aia din fata, sau de dedesupt si deasupra, depinde cum pe pui! :rofl:

Deci nu sunt amandoua "dosuri"? :-P

ZMare nu merge nici aia cu pozitia, Internet-ul e mai ieftin si mai revelant. Revenind la subiect, chiar ma gandeam ieri sa dau mail la Gagostini si sa-i intreb despre conditiile de distribuire a fituicii. Eu parca as paria ca nu mi-ar raspunde.

#87 Useril este offline   electric 

• Membru senior
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 10 February 2010 - 01:56 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 10 Feb 2010, 12:29, a spus:

...chiar ma gandeam ieri sa dau mail la Gagostini si sa-i intreb despre conditiile de distribuire a fituicii. Eu parca as paria ca nu mi-ar raspunde.

@olaf, cred ca nu ti-ar raspunde... au o politica de distribuitie "specifica". i-am intrebat si noi, dar nu s-au aratat interesati. oricum, poate mai incercam, cu cat mai multi cer, cu atat mai bine.

legat de enciclopedie si de raspunsul meu de mai sus, imi cer scuze ca am starnit polemici :)

Aceasta postare a fost editata de electric: 10 February 2010 - 01:56 PM

#88 Guest =Delta_Force=

• Grup: Guests

Postat 11 February 2010 - 09:06 PM

Efectiv nu ma pot abtine!
Dar este (probabil) ultima mea interventie pe acest forum.

Cand am incalcat cu buna stiinta regulamentul forumului, am facut-o doar pentru ca voi, toti, sa intelegeti ca sunt prea multi cei care, sub rezerva unui "profesionalism", isi bat joc de VOI! Ne avand importanta ca sunt romani sau rusi.

Teoretic ar trebui sa-i "starpim" acei care, erijandu-se in "formatori de opinie", spun ca "e bine ca exista..."
Nu! Nu e bine!
Copii nostri, crescuti in mentalitatea "la-s ca merge", ajung maine-poimine "ziaristi". Acei ziaristi care, in articolele lor, spun ca "gaina naste pui vii si-i hraneste cu lapte". Si prostimea face plecaciune in fata lor, ca fiind "experti".

Nu domnilor, nu suntem obligati sa toleram impostura! Nici macar aia, scuzabila, ca (pardon) n-am stiut ca nu se spune "motor turbopropulsor si nu turbreactor"!

Mult hulita revista Modelism era profesionista. Da' nu ne-a placut. Am inventat (probabil urmatoarea mult hulita) revista ModelIST.
Se compara Modelismul sau ModelIST-ul cu mizeria numita...?

Iar am calcat pe bec! Astept pedeapsa! O merit cat cuprinde!

Dar mai am ceva de spus:
N-ARE ROST SA-I BAGI PUMNUL IN GURA CUIVA CARUIA II PASA!
CHIAR DACA ARE SAU NU DREPTATE, SI CHIAR DACA INCALCA "LEGEA".

Pentru conformitate,
tot ala prostu'
Eugen a lu' Fomino.

Aceasta postare a fost editata de Delta_Force: 11 February 2010 - 09:19 PM

#89 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 11 February 2010 - 09:30 PM

Mda, eterna "am incalcat cu buna stiinta regulile si m-am apucat sa-l porcaiesc pe unul sau altul in numele sfintelor idealuri bla bla bla"...

Din moment ce stiai foarte bine regulile, chit ca nu esti de acord cu ele, cred ca cel mai simplu, corect, si normal, era sa gasesti o cale de a obtine un rezultat multumitor pentru toata lumea fara sa incalci in mod direct si cu buna stiinta numitele reguli.
Nu esti mai special decat altii, nu vad de ce n-ar fi trebuit sa ai 7 zile de pauza in conditiile in pentru care orice alt utilizator se aplica aceeasi sanctiune (nu, n-ai fost primul).
Evident, exista si optiunea de a incalca cu buna stiinta regulile, si de a iti asuma consecintele acestei actiuni. Trecea perioada de 7 zile, si asta era.

Ai ales insa optiunea "e ca mine sau te bag in..." ... Nu te mai amagi atata cu bagatul pumnului in gura... Asta e calea pe care tu, prin decizia ta personala, ai ales-o. Asuma-ti consecintele propriilor tale actiuni.

La revedere. N-am chef sa mai continui balciul asta, nu te mai obosi sa-ti faci conturi doar ca sa continui discutii absurde care nu aduc nici o valoare pe aici...

#90 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 12 February 2010 - 08:31 PM

...efectiv trebuia sa te abtii, Eugen...

Aici se vorbeste de ceva frumos, la inceput de drum, nu este concurs de dat cu noroi. Daca ai apasari cu anumite teme, nu te mira ca ai fost tras de manecuta pentru 7 zile, dar stii cum se zice la noi: "de la bal, la spital"...

Acum, deh, parerea mea sincera e ca n-ai prea vrut sa te rateze trenul, pen'ca vad ca ai luat loc pe sine. Gandeste-te: nu cumva puteai sa spui ce ai vrut cumva mai delicat, astfel incat sa lasi loc de o discutie, pentru ca, la urma urmei, aici se chiama ca suntem pe un forum?

Cu stima,

Kamob

#91 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 14 February 2010 - 04:53 PM

Mie imi place revista...
Pe de alta parte, sunt in completa rezonanta cu electric: de fiecare data cand apare cate ceva pe piata si are, mai mult sau mai putin legatura cu istoria militara, las de la mine si cumpar. Fie ca are pret piperat sau nu. Acum, ca materialul pe care am dat bani e bun sau mai putin bun, asta e alta treaba. Insa imi place sa cred despre mine ca am ajuns la o varsta in care nu iau de bune toate informatiile din documentare, reviste sau carti si confrunt, cand am o nelamurire, mai multe surse cu acelasi subiect... De aia cumpar Razboaiele Mondiale de la ERCPress, Top Gun, Lumea Aviatiei, Arme ale WW2, Eroii WW2, sau tot ce gasesc pe piata. Ca 15 lei pt DVD-ul ala sau 7.5 lei pentru Lumea Aviatiei sunt multi bani...poate. Insa ma gandesc ca oricum banii respectivi oricum ii dau intr-o parte sau alta. Iar daca intre timp gasesc o carte care merita cumparata, o iau si pe aia si iau si Lumea Aviatiei si Top Gun si Razboaiele Mondiale, si mai iau si vro 3 cutii cu soldati, de aia multi si din china, si mai iau si cateva vopsele si niste diluant pentru cand mi-oi face curaj sa incep vopsirea la aerograf.. Chiar daca inseamna sa fac anumite sacrificii si sa renunt la o sticla de cola si la un hamburger cu prietenii pentru a le lua pe toate, le iau. Asa cum sunt, mie imi place sa invat cat pot de mult din cat mai multe surse, despre ceea ce-mi place. (punct)

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi