Salutari la toata lumea
Postat 07 September 2009 - 09:48 PM
Postat 08 September 2009 - 12:56 PM
Noi ne vedem cam o data pe luna si povestim de-ale noastre la niscaiva beri. O sa va anunt si pe voi cind vine vremea. Pina atunci, intreaba linistit tot ce doresti, daca putem te ajutam.
Spor,
Bill
@ puffy
In afara de cele 2 magazine, care sunt de fapt de jucarii cu rafturi cu machete si accesorii, cumparam in general de pe net. Viziteaza sectiunea magazine online si vei gasi multe kituri si accesorii la preturi foarte bune. Mai exista un magazin apartinind de Modelism International insa nu mai stiu situatia lui. Ma interesez si revin cu completare.
@Wurger : Oameni cu mare valoare "la cintar" poate in rest avem multe de invatat
Aceasta postare a fost editata de Bill: 08 September 2009 - 12:58 PM
Postat 08 September 2009 - 06:27 PM
puffy, la 8 Sep 2009, 15:28, a spus:
Mai stiam de un domn din cartierul Someseni care avea un magazin dar pe cand m-am hotarat sa merg pana la el am aflat cu stupoare ca magazinul s-a desfiintat!!!
Anul trecut (pe vremea strangerii expo de la Cluj) inca mai exista magazinul. Ar fi pacat sa se fi inchis, mai ales ca acolo era si atelierul de "creatie" al respectivului domn, una din ele fiind (daca bine retin - un Huey - care mergea undeva pe la o scara de 1/10 cred).
Destul de multe produse, aero 1/72-1/48-1/32 (Hasegawa-Dragon, Trumpeter, parca si ceva Tamiya), blindate Trumpeter-Dragon ( in mare parte 1/35), multe vopsele Humbrol, ceva carti de profil aero (cam scumpe). Multe numere din revista Modelism, etc, etc. Cam tot ceea ce se gasea in paginile de reclama ale revistei, avea si respectivul domn. Preturile, aproximativ egale ca si ceea ce apare in pomenita publicatie.
Pacat de pozitionarea magazinului putin cam departe de "lumea civilizata". In rest, multa pasiune, putini interesati.
Ar trebui investigata mai indeaproape situatia, desi la cat loc de intors am inteles ca ii lasa D-nul Craciunoiu (preturile asa zis de en-gros), nu m-as mira sa fie actualmente inchis/desfiintat.
@ Andrei
Wellcome to the jungle...
Cauta sa iei legatura cu baietii din Cluj, te vor ajuta cu placere, asa cum bine a zis Bill. Daca nu vor reusi sa-ti inoculeze microbul in sange, te vei alege macar cu o seara pe cinste petrecuta in compania unor baieti de treaba.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 08 September 2009 - 06:31 PM
Postat 08 September 2009 - 09:00 PM
Postat 08 September 2009 - 10:53 PM
@puffy kiturile le-am luat din magazinele de jucarii din mall, dar am ajuns la concluzia ca nu e prea rentabil. Magazinele de pe net sunt mult mai ok si de acuma voi apela la acestea.
@Bill daca ma anuntati si pe mine cand e urmatoare intalnire si unde, mi-ar face placere sa ma prezint
Aceasta postare a fost editata de AcidCod3: 08 September 2009 - 10:55 PM
Postat 09 September 2009 - 09:05 AM
Bill:Mi-ar face mare placere sa ma prezint si eu la urmatoarea intalnire daca nu e cu suparare
AcidCod3:Eu personal am o mare nedumerire in legatura cu kiturile din Mall
de ex:un avion 1/72 costa in jur de 20-25 ron (avion mai mic) si un bombardier la aceasi scara costa in jur de 40 de ron.Mie mi se pare ok
Iar acum vine problema:ultima data am cumparat un sherman 1:35 de la italeri cu 50 de ron ,un pret extrem de rezonabil pe langa celelalte kituri.Iar mai apoi am cumparat un Puma italeri cu 60 de ron.(mi s-a parut un pic mai scump)oare de ce??doar tot un kit 1:35 este.Iar intr-o zii m-am uitat mai atent si un Panzer 4 care pe net nu stiu ajunge la 60 de ron in mall era 100 ,un Panther 120 de ron Tiger 150 si tot asa.De ce aceasta diferenta uriasa de pret intre niste kituri 1:35 para Photo-etched sau alte chestii.
Numai bine si poate ne intalnim la uramtoarea intalnire!!
Postat 15 September 2009 - 11:50 PM
puffy, la 8 Sep 2009, 11:03, a spus:
REferitor la magazine...
am vazut ca in "Magazinul Central" au o sectiune tare bogata de machete...numa bune de facut....da un ochi sa vezi de-ti place...