Forum Machete,Modelism,Hobby: Salutari la toata lumea - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salutari la toata lumea

#1 Useril este offline   AcidCod3 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 07-September 09

Postat 07 September 2009 - 09:48 PM

Salutare tuturor, numele meu e Andrei, am 25 de ani, sunt din Cluj si incepator in ale modelismului. Deocamdata m-am limitat la zburatoare, dar in curand sper sa trec si la inotatoare. Din lipsa (totala) de experienta si materiale/unelte ma limitez la ce e in cutie si ce scrie pe instructiuni, dar sper sa trec (incet si sigur) la chestii mai avansate. Din cate am vazut pe forum, am multe de invatat, dar se pare ca am si de la cine. Cam atat pentru moment, va doresc toate cele bune.

#2 Useril este offline   Hefaistos 

• Membru deplin
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 07 September 2009 - 11:42 PM

salutare andrei.
suntem mai multi din cluj si tare multi cu mare experienta si talent in ceea ce te pasioneaza(nu vb in numele meu)
cand ai ceva de intrebat feel free to ask
bine ai venit

#3 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 08 September 2009 - 10:03 AM

Salut si bine ai venit!As vrea sa iti adresez o intrebare:De unde iti cumperi machete (m-ar interesa daca este in special un magazin in Cluj inafara de magazinele de jucarii din Iulius Mall si Polus Center)

Numai bine

#4 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 08 September 2009 - 11:33 AM

Bine ai venit ! Iti stam la dispozitie cu raspunsuri si sfaturi.
Ai oameni de mare valoare la Cluj si care nu se feresc sa puna osul la treaba.

#5 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 08 September 2009 - 12:56 PM

Servus si bine au venit !
Noi ne vedem cam o data pe luna si povestim de-ale noastre la niscaiva beri. O sa va anunt si pe voi cind vine vremea. Pina atunci, intreaba linistit tot ce doresti, daca putem te ajutam.
Spor,
Bill :-)
@ puffy
In afara de cele 2 magazine, care sunt de fapt de jucarii cu rafturi cu machete si accesorii, cumparam in general de pe net. Viziteaza sectiunea magazine online si vei gasi multe kituri si accesorii la preturi foarte bune. Mai exista un magazin apartinind de Modelism International insa nu mai stiu situatia lui. Ma interesez si revin cu completare.
@Wurger : Oameni cu mare valoare "la cintar" poate :-D in rest avem multe de invatat :good:

Aceasta postare a fost editata de Bill: 08 September 2009 - 12:58 PM

#6 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 08 September 2009 - 02:28 PM

Salutare

Mai stiam de un domn din cartierul Someseni care avea un magazin dar pe cand m-am hotarat sa merg pana la el am aflat cu stupoare ca magazinul s-a desfiintat!!!

#7 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 08 September 2009 - 06:27 PM

Vezi postareapuffy, la 8 Sep 2009, 15:28, a spus:

Salutare

Mai stiam de un domn din cartierul Someseni care avea un magazin dar pe cand m-am hotarat sa merg pana la el am aflat cu stupoare ca magazinul s-a desfiintat!!!

Anul trecut (pe vremea strangerii expo de la Cluj) inca mai exista magazinul. Ar fi pacat sa se fi inchis, mai ales ca acolo era si atelierul de "creatie" al respectivului domn, una din ele fiind (daca bine retin - un Huey - care mergea undeva pe la o scara de 1/10 cred).
Destul de multe produse, aero 1/72-1/48-1/32 (Hasegawa-Dragon, Trumpeter, parca si ceva Tamiya), blindate Trumpeter-Dragon ( in mare parte 1/35), multe vopsele Humbrol, ceva carti de profil aero (cam scumpe). Multe numere din revista Modelism, etc, etc. Cam tot ceea ce se gasea in paginile de reclama ale revistei, avea si respectivul domn. Preturile, aproximativ egale ca si ceea ce apare in pomenita publicatie.
Pacat de pozitionarea magazinului putin cam departe de "lumea civilizata". In rest, multa pasiune, putini interesati.
Ar trebui investigata mai indeaproape situatia, desi la cat loc de intors am inteles ca ii lasa D-nul Craciunoiu (preturile asa zis de en-gros), nu m-as mira sa fie actualmente inchis/desfiintat.

@ Andrei
Wellcome to the jungle...
Cauta sa iei legatura cu baietii din Cluj, te vor ajuta cu placere, asa cum bine a zis Bill. Daca nu vor reusi sa-ti inoculeze microbul in sange, te vei alege macar cu o seara pe cinste petrecuta in compania unor baieti de treaba.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 08 September 2009 - 06:31 PM

#8 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 08 September 2009 - 08:24 PM

Salutare si bine-ai venit.

#9 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin

Postat 08 September 2009 - 09:00 PM

Eu am aflat de acest domn prin intermediul varului meu care este prieten cu respectivul.Stiam ca domnul facea in special RC avioane si tot felul de machete pe acest gen.Aveam demult in gand sa merg la acest domn inca de prin februarie anul acesta dar doar de saptamana trecuta am trecut la fapte,si am aflat ca magazinul s-a desfiintat iar domnul mai avea putine kituri ceva zburatoare 1/32 si machetele pe care le face.Mare pacat :-)

#10 Useril este offline   AcidCod3 

• Membru deplin
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 07-September 09

Postat 08 September 2009 - 10:53 PM

Multumesc pentru primirea calduroasa :-) .
@puffy kiturile le-am luat din magazinele de jucarii din mall, dar am ajuns la concluzia ca nu e prea rentabil. Magazinele de pe net sunt mult mai ok si de acuma voi apela la acestea.
@Bill daca ma anuntati si pe mine cand e urmatoare intalnire si unde, mi-ar face placere sa ma prezint :good:

Aceasta postare a fost editata de AcidCod3: 08 September 2009 - 10:55 PM

#11 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin

Postat 09 September 2009 - 09:05 AM

Salutare

Bill:Mi-ar face mare placere sa ma prezint si eu la urmatoarea intalnire daca nu e cu suparare :-)
AcidCod3:Eu personal am o mare nedumerire in legatura cu kiturile din Mall

de ex:un avion 1/72 costa in jur de 20-25 ron (avion mai mic) si un bombardier la aceasi scara costa in jur de 40 de ron.Mie mi se pare ok
Iar acum vine problema:ultima data am cumparat un sherman 1:35 de la italeri cu 50 de ron ,un pret extrem de rezonabil pe langa celelalte kituri.Iar mai apoi am cumparat un Puma italeri cu 60 de ron.(mi s-a parut un pic mai scump)oare de ce??doar tot un kit 1:35 este.Iar intr-o zii m-am uitat mai atent si un Panzer 4 care pe net nu stiu ajunge la 60 de ron in mall era 100 ,un Panther 120 de ron Tiger 150 :good: si tot asa.De ce aceasta diferenta uriasa de pret intre niste kituri 1:35 para Photo-etched sau alte chestii.

Numai bine si poate ne intalnim la uramtoarea intalnire!! :-D

#12 Useril este offline   Hefaistos 

• Membru deplin
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 15 September 2009 - 11:50 PM

Vezi postareapuffy, la 8 Sep 2009, 11:03, a spus:

As vrea sa iti adresez o intrebare:De unde iti cumperi machete (m-ar interesa daca este in special un magazin in Cluj inafara de magazinele de jucarii din Iulius Mall si Polus Center)

REferitor la magazine...
am vazut ca in "Magazinul Central" au o sectiune tare bogata de machete...numa bune de facut....da un ochi sa vezi de-ti place...

#13 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin

Postat 20 September 2009 - 08:28 AM

Salut Hefaistos.De obicei merg la Central o data la 2 saptamani dar mi se par foarte mari preturile,si se gasesc numai machete revell :pardon: ca de altfel in Iulius Mall numai ca acum de vreo 2 luni au bagat si Italeri :-D .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi