Forum Machete,Modelism,Hobby: Amodel IAR-80,81 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Amodel IAR-80,81 1/72

#101 Useril este offline   caamsd 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 08-September 09

Postat 27 October 2009 - 07:30 PM

poate ca am exagerat un pic
:)) sa stiti ca m-am gandit ceva inainte sa scriu acolo... ma gandeam ca o incasez :))
imi cer scuze tuturor era doar o umila parere a unui umil "novice" in domeniu;

acum, cred ca voi nu intelegeti: macheta asta nu merita atatia bani. DA ? raport calitate-pret. asta ziceam; jos palaria pentru efortul depus in ceea ce priveste kitul; dar in ceea ce priveste piata, eu am un proiect cu machete de viitor si de foarte multi bani, dar in mod sigur refuz sa fac un plastic doar pentru baieti "experti" dupa urma carora ma voi alege doar cu metafora "sarac si curat" dar mandru; da, pentru baieti "profi" pot sa fac foarte multe piese daca vor, dar de calitate; totul este legat de piata
se vorbea ca nu se vinde bine in romanica nu? asta este concluzia la care ajung eu.
sigur ca si mie imi place sa pilesc "machete rusesti" :rolleyes: , si imi place modelul asta, dar eu vreau unul mai bine facut, asa pentru "gica-contra" astia ca mine "profani" care sunt multi si conteaza mai mult decat credeti! e un lucru bun ca vreau asta nu?
in facultate ma vedeam buricul tarii, si dupa constat ca fac parte dintr-un procent atat de insignifiant de concetateni... e ca faza cu manelele: nu le vrem, dar traim intr-o manea;

asa ca am inceput lucrul la primul IAR, si pilesc, lipesc, dezlipesc, completez... (impreuna cu nepotu') si o sa pun si poze daca ma lasati ca sa vedeti ce nepot talentat am!
on topic da? (sunt convins ca m-ati inteles gresit)

in ceea ce priveste trecutul meu cu cravata sau fara.. :)) hai ma baieti! sunt european ca si voi :drinks: ; :))
nu o luati in nume de rau, numai bine!

#102 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 27 October 2009 - 07:49 PM

Here we go again...

Bro, din principiu, oamenii ti-au explicat cum e cu raportul asta calitate pret!
Iar in cazul asta, dupa parerea mea, orice continuare a disputei e doar rautacioasa (ca sa nu zic altfel).

Aceasta postare a fost editata de tommy: 27 October 2009 - 07:54 PM

#103 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 27 October 2009 - 07:58 PM

Draga caamsd uite ma scuzi dar nu ma pot abtine. In primul rind incearca sa scapi de chestia cu raport calitate-pret prea multe traininguri de marketing nu fac bine plus ca e o timpenie capitalista. Daca vrei sa te inbogatesti din modelism cu nu stiu ce `proiect` sa sti ca ai cam gresit domeniu....acum 1 an poate era mai bun un `poriect` cu ceva terenuri si un bloc/hala. Faptul ca exista kituri numai pentru `baietii` experti nu este neparat un lucru rau si desigur cum bine sti nu este singurul domeniu in care se intimpla asta. Acum cu siguranta poate si producatorul de IAR-80 poate a vrut sa il fac mai clik-clak dar astea sint conditiile la bugetul pe care la avut. Plus de asta modelismul nu este o treaba obligatorie il faci sau nu iar daca il practici esti constient de anumite cheltuilei mai ales la `chestiile` mai unicat...sti cum e nu poate fi totul mass produs si globalizat pt ca `de` nu e bine . Inca odata ma scuzi ca iti repet dar poate nu esti cel mai in masura sa evaluezi tu daca kitul de IAR80 merita sau nu pretul asta pentru ca nu sti cita munca si cheltuieli a presupus acest `proiect`. Si in final nu te lasa dus in eroare :)...eu chiar cred ca `astia multi` nu prea conteaza. Pe aia cu manele nu am prea inteles-o nu stiu in ce manea traiesti tu :)

#104 Useril este offline   caamsd 

• Membru deplin

Postat 27 October 2009 - 08:05 PM

pai Here we go again...

si eu am explicat nedumerirea mea; care este problema???

am zis ca o sa pun poze da?? voi nu ma convingeti, eu nu va conving; bine, am terminat;
poze da???
poate puneti voi sa invat si eu; nu vad nici o poza

respect

#105 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 27 October 2009 - 08:42 PM

Tineti minte ca acum mai multe luni, in toiul unei alte dispute, ziceam (si eu si altii...) ca ma duc sa-mi iau floricelele si berea?
Am, asa, un sentiment de deja-vue... :rolleyes:

#106 Useril este offline   Volans 

• Membru deplin
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 31-January 06

Postat 27 October 2009 - 09:12 PM

..totusi mr. caamsd este in mod voit usor provocator, ma indoiesc ca mai are nevoie de orice alta lamurire suplimentara, de aici in colo orice continuare a discutiei este pierdere de vreme. Zic eu...

#107 Useril este offline   caamsd 

• Membru deplin

Postat 27 October 2009 - 11:13 PM

Vezi postareaVolans, la 27 Oct 2009, 21:12, a spus:

..totusi mr. caamsd este in mod voit usor provocator, ma indoiesc ca mai are nevoie de orice alta lamurire suplimentara, de aici in colo orice continuare a discutiei este pierdere de vreme. Zic eu...

si totusi... incheiem? hai sa facem jucarica si sa punem poze; cu ce va laudati?

#108 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 28 October 2009 - 09:16 AM

Ca modelist cu experienta medie (am facut praf machete care review-urile spuneau ca se construiesc singure gen Tamiya, Hasegawa, Eduard) pot spune ca IAR-ul 80 de la Parcmodels se construieste usor, nu am intampinat probleme deosebite in realizarea modelului. Este adevarat, in instructiuni sunt unele greseli de detaliu, dar nu sunt relevante. Poate un copil de 3 ani nu o poate construi dar modelismul totusi se adreseaza persoanelor peste o anumita varsta si cu un anumit nivel de inteligenta. Daca as fi fost eu producatorul acestui kit i-as fi pus probabil un pret de 70 RON fara sa am vreo indoiala. (MPM-ul stiu ca se vindea la un pret mult mai mare si totusi stiu ca il cautam acum cativa ani si eram dispus sa dau acei bani pt ca era un kit ce trateaza un subiect rar si drag noua).

#109 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 28 October 2009 - 10:40 AM

Draga Paul frumoasa explicatie dar sincer cum spunea si un coleg mai sus ne pierdem timpul de pomana. Caamsd nu vrea sau nu poate sa  inteleaga. Sincer chiar nu stiu de ce continua sa isi exprime parerile pe un site specializat. Este ca si cum eu m-as duce pe un site de pescuit sa zic una si alta si sa dau lectii desi nu am pescuit niciodata si nici nu ma pasioneaza acest subiect bine poate doar pe nepotul meu imaginar. Singura concluzie este ca pur si simplu se plictiseste si este pus pe enervat lumea, vezi si termenul `jucarica` din ultima lui postare.

#110 Useril este offline   caamsd 

• Membru deplin

Postat 28 October 2009 - 11:42 AM

omule, eu inteleg pe toata lumea care a scris mai sus; daca citesti ce am scris, spun ca imi pare rau daca supar. e vorba de strict parerea mea; acum, dupa primul meu comentariu, vei vedea ca termenii colegilor nostri forumisti sunt mult mai duri si rautaciosi decat cei pe care ii folosesc eu; vezi "tampenie capitalista"; poate nu ca nu trebuia sa imi spun parerea aici; hai sa fim seriosi; o sa deschid un nou topic, ma prezint acolo cu "jucaricile" mele, si ne impacam; pe urma decideti voi daca mai pierd vremea sau nu pe aici

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi