Amodel IAR-80,81 1/72
Postat 06 September 2009 - 07:44 PM
Postat 06 September 2009 - 09:59 PM
Pavel, la 6 Sep 2009, 20:44, a spus:
Aceste kituri se vor vinde si in Ro, sub sigla Amodel, dar cu pret diferit fata de hannans
Adica mai scumpe ( ninjaaaaaaaa !!! )
Eu oricum o sa-mi iau parcmodels ca imi place mai mult desenul de pe cutie. In plus cutia se deschide cu capac sus si partea de jos e din carton tare si pot sa fac litiera la pisica din ea (cand mi-oi lua pisica).
Postat 07 September 2009 - 06:11 PM
wurger, la 6 Sep 2009, 22:59, a spus:
Adica mai scumpe ( ninjaaaaaaaa !!! )
Eu oricum o sa-mi iau parcmodels ca imi place mai mult desenul de pe cutie. In plus cutia se deschide cu capac sus si partea de jos e din carton tare si pot sa fac litiera la pisica din ea (cand mi-oi lua pisica).
Wurger, eu nu am spus mai scump, ... dar diferit.
asta mi se pare cea mai cinstita recenzie la IAR-ul de la PARC : desen frumos si posibil sa fie o pisica fericita ca va avea o litiera din carton tare...
cred ca mi-am indeplinit misiunea, pot sa ma retrag linistit
Postat 07 September 2009 - 08:16 PM
teh, la 7 Sep 2009, 20:45, a spus:
Domnule Pavel, nu puneţi la suflet chiar totul!
Din partea mea (dacă are importanţă) respect pentru munca depusă la IAR.
Totuşi, am o curiozitate: există vreo legătură între macheta de la Parc şi cele de la ICM?
Din partea mea (dacă are importanţă) respect pentru munca depusă la IAR.
Totuşi, am o curiozitate: există vreo legătură între macheta de la Parc şi cele de la ICM?
Teh, am incercat sa glumesc, dar nici asta nu mi-a iesit
daca se poate mai exact, care macheta de la PARC si care machete de la ICM
legaturi exista, cand merg in Russia sau Ukraina bem vodka impreuna, mergem la sauna ...
Postat 07 September 2009 - 08:44 PM
Back to business!
As dori sa va rog ca in clipa in care ajung in Romania cutiile de la Amodel, sa imi rezervati cate una din fiecare si impreuna cu una cutie PARC sa le trimiteti ramburs catre Bucuresti.
Dati-mi, va rog, un mesaj la momentul respectiv si va transmit datele de contact.
Multumesc si succes!
Niki
As dori sa va rog ca in clipa in care ajung in Romania cutiile de la Amodel, sa imi rezervati cate una din fiecare si impreuna cu una cutie PARC sa le trimiteti ramburs catre Bucuresti.
Dati-mi, va rog, un mesaj la momentul respectiv si va transmit datele de contact.
Multumesc si succes!
Niki
Postat 08 September 2009 - 08:10 AM
Postat 09 September 2009 - 03:12 PM
Z-mare, la 9 Sep 2009, 11:44, a spus:
Asta chiar ma dezamageste! Pai cam fiecare machetist ar trebui sa aiba barem un IAR80 in coletie! Chiar asa putini machetisti sa fim?????
Ai motive sa fii dezamagit pentru ca suntem destul de putini machetisti in toata tara. Si eu sint cam singurel prin orasul meu, cel putin eu nu cunosc pe nimeni care sa mai faca asaceva, iar cei care au facut pe cind eram mai tineri (am fost destul de multi!) au ajuns in Wild West....Nu este de mirare ca nu se vind machete in magazine si acestea se inchid ( daca retin bine cum a fost cazul celui din Brasov).