Missing-lynx (ca si multe alte site-uri/forumuri) e plin de "bisericute", fiecare cu "adeptii" ei, logic. Iar cand "predicatorul" se numeste Adam Wilder, nu e cazul sa ne miram. Acelasi lucru e valabil si in cazul lui Steve Zaloga, desi in cazul sau, lucrurile stau putin altfel, acesta neavand nevoie de adepti pentru "adulatie si osanale".
Nu cant in struna nimanui, apreciez ceea ce e frumos, indiferent din mainile cui iese, insa VK-ul (desi continua "traditia" Mig Production;-ca de'), nu se ridica la inaltimea celui care l-a vopsit. Parerea mea e ca orice macheta, pentru a evita discutii/admonestari ulterioare, ar trebui insotita de o fotografie folosita ca model privind reprezentarea. Altfel, totul e doar fictiune si de cele mai multe ori, fiecare-si imagineaza altceva legat de cum trebuie sa arate o macheta.
- Canistra ? Poate
- Cutia ? Categoric putea fi acolo.
- Lanturi ? Puteau fi, chiar daca nu-s bune de nimic la tractat, etc, etc. Dar sunt acolo si arata fain pe macheta ! Ar trebui ca cei care incearca sa dea lectii despre ce si cum e mai corect, sa puna mana sa faca ceva asemanator si la final se poate compara. In rest, doar povesti ce nu-si aveau rostul pe missing.... . Pacat.
@ Orogos
Scurgerile alea de pe Vk vor sa fie de fapt- apa de ploaie, uita-te si sus pe turela, in spatele cupolei comandantului. Desi la cum arata, mai degraba par a fi scurgeri (spre in sus
![:good:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
), asa cum bine ai spus si tu.
In umila mea parere, nu atat lanturile dau prost pe macheta, cat grinda colorata parca prea nenatural (vopsita in contrast strident cu restul masinii) si numarul tactic, cautandu-se acelasi contrast puternic prin lipsa urmelor de ploaie ce ar fi trebuit aplicate deasupra. Nu mai vorbesc de patinele de pe nas si acelasi contrast puternic, prin oxidul folosit. Poate e si chestie de gusturi, totusi.
Fiecare cu placerea lui, noi (privitorii) doar ne dam cu parerea si incercam sa parem mai docti, subsemnatul nefacand exceptie de la regula
Ovidiu, inca o data, faina reprezentarea- missinglinx ar trebui sa-si cam tina gura. Parerea mea
Pe buna dreptate, ai din nou ocazia sa te simti ca un curcan !