Dar intr-un tarziu am reusit si eu sa-mi inving lenea sa-l montez.Asa incat cred ca e momentul sa-l scot in lume cum sa-r zice.Din nefericire o parte din fotografii au fost facute de mine cu telefonul si trebuie sa-mi cer scuze pentru ca sunt cam neclare.Cele facute de Dragos sunt mult mai bune.Sorry...
Nu am sa fac o prezentare a tancului , informatiile despre acest blindat abunda pe internet (si fiindca veni vorba walkaround-uri foarte bune se gasesc la dishmodels.com si scalemodels.ru) ci voi trece direct la subiect.
KIT-ul - Tamiya cu toate partile bune si rele.
Bune: imbinare foarte buna , folosire mimima a masticului , detalii relativ onorabile
Rele: kitul aparut cu foarte multa vreme in urma isi cam arata virsta - scara relativ incerta si greseli serioase in forme (mai ales la turela)
Trebuie totusi spus ca acest kit a aparut intr-o perioada cind informatiile despre blindatele sovietice erau destul de "subtiri".Dar sa trecem la treaba:
Turela :
cum am spus la turela sunt gresel evidente in forme si au trebuit corectate: cu un insert de plastic introdus intre cele doua jumatati am "inaltat" un pic turela si cu plastic si kit am corectat partea din fata a turelei.Si daca tot eram aici am adaugat si ceva detalii:
- cupola comandantului (copie in rasina dupa T-55)
- o noua prindere si actuatorul proiectorului IR al comandantului
- cablul pentru reflectorul IR principal
- suport mitraliera (capac incarcator si suportul pentru transport) ,bride ,cirli ridicare a turelei ,etc
Aceasta postare a fost editata de romeo: 05 September 2009 - 09:13 PM