Fotgrafiile mele fotografii de care sunt multumit
Postat 05 September 2009 - 07:55 PM
am deschis acest topic pentru a impartasi cu voi cele mai reusite fitografii de machete facute de mine.
Topicul va beneficia de update de ficare data cind imi iese o fotografie asa cum imi doresc eu.
Ma simt dator sa va spun ca nu este un topic de prezentare al machetelor.
Sperand sa va plca ce vedeti incep postarile:
Custom Bike 1/18:
Ferrari 288 GTO 1/18 Bburago:
Nissan Silvia S15 1/16 MuscleMachines W.I.P.
Atit pentru asta seara.
Astipt criticile voastrela adresa fotografiilor !
Postat 05 September 2009 - 08:30 PM
-la prima imagine: nu ai orizontul drept, in dreapta se vede coltul colii de hartie pe care ai folosit-o ca background; ai taiat cadrul prea din scurt pe farul Mustangului;
-la a adoua: prea mult spatiu sus, deloc jos; se vad defectele machetei; iar orizontul nu e drept; lipseste un filtru de blur - trebuia sa fie mai... "pufoasa";
-pai asta nu e fotografie, e doar o poza... fundalul este.. nu este; aici planeitatea este evident incorecta, iar lumina nu ai modulat-o sa vina si pe fata si spatele subiectului.
Si ca sa citez pe cineva mai in varsta: "in rest e bine!"
NU te speria, ca numai din critica poti sa inveti. Nu ar strica sa surfezi pe net sa vezi pe site-uri cateva lucrari si sa incerci sa vezi daca tie ti-ar iesi. Zic si eu, nu dati cu piatra!
Postat 06 September 2009 - 09:49 AM
Ar fi bun un topic la discutii libere pe tema fotografiei,acum ramane de vazut daca se doreste asa ceva
Kamovu' ne-a impresionat cu fotografile sale de la mitingurile aviatice...are mana
Gobi71,nu esti deficitar,tie-ti trebe un aparat mai bun
Michi,prima poza e cea mai reusita,incearca s-o refaci,aseaza machetele in aceeasi pozitie si ia un cadru mai larg...
Numai bine domnilor
Aceasta postare a fost editata de axor: 06 September 2009 - 09:57 AM
Postat 06 September 2009 - 04:56 PM
Lamborghini Reventon 1/18 MondoMotors :
Renault Mégane RS 1/18 Bburago :
Renault 16 1/18 Norev (dealer edition) :
.
Sper ca avem subiecte de dicutie, asa ca astept cricile voastre.
Numai bine !
Postat 07 September 2009 - 05:21 PM
Uite aici o tentativa de-a mea, dar facut-a cu mult ISO...ceea ce aduce multi purici pe poza
PS..."Renault-ul 16 ...a iesit foarte frumos"
Aceasta postare a fost editata de claudiu_ne2000: 07 September 2009 - 05:23 PM
Postat 07 September 2009 - 07:43 PM
Nu stiu daca ar merge un topic, pentru ca a mai fost o tentativa si a ramas undeva printr-un hard... Era o idee buna, pentru ca o macheta se pune in valoare prin prezentare, asta insemnand si fotografie.
Interesanta imaginea cu Lambo. Ai doua imagini mai jos in care s-au intamplat urmatoarele:
1. in prima am reincadrat imaginea ta si am latit-o cu cativa pixeli la stanga si ceva mai multi la dreapta. Vad ca ai, inca, tendinta de a face incadrarea finala de la inceput, si nu-ti lasi loc sa ai de unde taia.
Nu uita: imaginea se reincadreaza uneori la post-procesare (acasa, la PC-ul propriu, stai si tragi de ea pana incepe sa arate asa cum ar trebui).
De asemenea, am folosit histogramele de imagine pentru a taia o parte din stralucirea geamului si a solului, si am mai deschis imaginea la luminozitate. Apoi i-am aplicat un filtru de sharp combinat cu unul de blur (1pixel & 8pixeli, in ordinea asta). Pentru a reface atmosfera din imaginea ta si pentru o curatare, am dat un contast "din mana", destul de darnic.
2. in a doua, am corectat planeitatea, am marit si mai mult imaginea pe toate laturile, de data asta. In plus, am marit saturatia de culoare a imagini, dar cu destul de putin.
Incearca sa faci ceva cu Renault-ul 16, cum ti-am zis aici mai sus, si posteaza-o din nou.
Postat 08 September 2009 - 06:49 AM
Nu, serios, imi plac ale tale. Sunt curte, poate as fi umblat un pic la lumina, par cam "arse".
Cel putin la ZIS ar fi mers o diafragma mai mica (o valoare f mai mare)
Dar sunt OK.
Nu ezitati sa postati fotografiile de care sunteti mandrii !
Aceasta postare a fost editata de michi: 08 September 2009 - 06:51 AM
Postat 20 September 2009 - 09:59 PM
La Skoda, observ niste umezeala pe jos, ar fi mers sa prinzi si reflexia masinii in ea.
http://www.edmunds.com/media/il/news/2008/...upe.r34.500.jpg