Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 REVELL-German Artillery (hipo tractata) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 REVELL-German Artillery (hipo tractata) Imagini si Link Review lb.engleza

#21 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 07 September 2009 - 09:35 PM

Vezi postareadany, la 7 Sep 2009, 22:23, a spus:

FELICITARI ! si din partea mea . Figurinele sint superbe . Ceea ce insa ma surprinde foarte placut este faptul ca ai inceput sa le ambientezi . Imi place foarte mult aspectul cromatic al compozitiei.

Multumesc mult pentru mesaj dany, am incercat sa iasa cat mai bine figurinele, imi plac foarte mult in special ceicalare si cei la bustul gol fiindca sunt destul de rare astfel de figurine. Unele conversii ale figurinelor sunt facute dupa imagini de referinta, si vor mai aparea postate si intr-un topic special in viitor. Cei din ultima caruta convertita (cea cu 4 cai) sunt Preiser original dar convertiti spre a semana cu cei din pozele de referinta si m-am chinuit destul de mult la cei doi care dorm pe bancheta din spate. Greu a fost si cu cei doi calareti individuali, am folosit figurinele Revell dar cu brate si capete Preiser = ochelari scratch-built.... :good:
Ambientul este pe singura diorama care o am in prezent acasa si am folosit-o la prezentarea mai multor seturi. A fost creata pentru rusii de la Pegasus Hobbies si include mult mai multe piese detasabile pe care nu le-am pus de aceasta data...
Cred ca la un moment dat va lua drumul ebayului sau la Pegasus Hobbies, ramane de vazut... :-)

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 07 September 2009 - 09:37 PM

#22 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4833
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 07 September 2009 - 09:51 PM

A . am uitat sa-ti spun care este preferatul meu din acest set . E tipul la bustul gol cu esarfa verde care parca are un moment de surpriza de ceea ce a primit intr-o scrisoare (? parfumata ) .Excelent accesoriul ( esarfa - cravata ,),pozitiasi expresia . Inca o data FELICiTARI !

Aceasta postare a fost editata de dany: 07 September 2009 - 09:53 PM

#23 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 08 September 2009 - 09:45 AM

Vezi postareadany, la 7 Sep 2009, 22:51, a spus:

A . am uitat sa-ti spun care este preferatul meu din acest set . E tipul la bustul gol cu esarfa verde care parca are un moment de surpriza de ceea ce a primit intr-o scrisoare (? parfumata ) .Excelent accesoriul ( esarfa - cravata ,),pozitiasi expresia . Inca o data FELICiTARI !

Si mie cred ca imi place cel mai mult aceeasi figurina... Ca sa isi ascunda emotia provocata de randurile citite in scrisorica, si-a aprins o tigara... :-)
Fiind fumator iar dupa cum se spune, WWII a fost cel al fumatorilor, am o slabiciune pentru figurine care fumeaza. Datorita scarii mici si fragilitatii unei tigari, producatorii se feresc sa scoata figurine care fumeaza. De aceea incerc prin conversii sa acopar acest detaliu. Din pacate, avand in vedere culoarea deschisa a pielii corpului si a lantisorului de la gat, fumul tigarii nu apare prea clar in imagine.... :good:

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi