De fapt, varianta originala a topicului, al carui link se afla dat mai jos doreste sa aduca o mica contributie la promovarea necesitatii unui numar mai mare de cai si vehicule hipo tractate in scara 1/72 precum si la sensibilzarea producatorilor asupra acestei nevoi. Mai mult de 80% din transportul german in WWII a fost efectuat cu vehicule hipo, iar seturile care trateaza acest aspect se pot numara pe degetele de la o mana, pe cand vehiculele apartinand aceleasi armate sunt ilustrate sub toate aspectele si variantele.
Datorita limitelor de marime maxima admisa de un topic, am postat aici numai cateva imagini, insa la link-ul de mai jos veti putea vedea mult, mult mai multe.
De asemenea, recenzia este cea mai lunga pe care am scris-o vreodata si cuprinde numeroase date destul de interesante.
Am folosit trei cutii ale aceluiasi set, una montata standard si alte doua convertite.
Acest set produs de Revell este de fapt marirea la scara 1/72 a trei seturi Preiser realizate la scara HO (1/87) si adunarea lor in aceeasi cutie.
Iata si link-ul catre recenzia in engleza si mai multe imagini. Eu cred ca merita sa dati click pentru o scurta vizita.....
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29
Cometariile si sugestiile sunt mai mult decat binevenite....
Cristian Florescu
STANDARD
CONVERSII
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 04 September 2009 - 11:28 PM