Salonul National de Modelism Militar Editia I
Postat 06 September 2009 - 01:55 PM
- trimiti pe adresa cristian2marin@yahoo.com o lista cu machetele pe care vrei sa le expui;
- vii simbata sau duminica la MMN cu machetele si ti le aranjezi in vitrina/vitrinele ce ti-a/au fost atribuita/e.
- pe 29 octombrue vii si ti le iai acasa.
http://www.cartula.ro/forum/Expo-machete-l...esti-t5100.html
http://www.cartula.ro/forum/Salonul-Nation...itar-t5769.html
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 06 September 2009 - 01:56 PM
Postat 06 September 2009 - 03:11 PM
Citeaza
Cand am scris ca
Citeaza
Acum, ca sa va zic o chestie, dar ramane intre noi : majoritatea machetelor sunt ale membrilor acestui forum.
Si ca sa revenim la treb uri mai serioase: Andrei, eu tiparesc etichetele. Am tiparit si taiat deja mare parte dintre etichetele celor ce mi-au trimis datele si urmeaza sa tiparesc si restul. Pentru cele neanuntate ne va astepta o imprimanta (proprietate unul dintre colegii si prietenii nostri), avem laptopul meu si net la magazinul lui Olaf, pentru orice eventualitate.
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine la momentul asta este numarul mare de machete inscrise si numarul nedefinit inca de vitrine pe care le vom avea la dispozitie.
Sper sa-mi mai pot lua o zi de concediu saptamana asta ca sa merg sa ma lamuresc si cu treaba asta.
Pana atunci insa ...
Bafta!
Postat 07 September 2009 - 01:02 PM
"Prima editie a SALONULUI NATIONAL DE MODELISM MILITAR se va tine la Muzeul Militar National intre 14 septembrie si 30 octombrie. Amenajarea se va face in zilele de 12-13 septembrie incepand cu ora 10. Oricine poate expune, conditia este ca machetele sa fie fie realizate manual. Organizatorul, contactat, ne-a destainuit: "... daca tot ati futut topicul asta dupa cum a vrut pula vroasta poate aflati ce prezinta distinsii domni la distionsul lor salon." Suntem convinsi ca va fi o mare reusita ca de altfel orice manifestare organizata de Modelism International."
Postat 08 September 2009 - 11:01 AM
crios, la 3 Sep 2009, 16:11, a spus:
"machetisti consacrati" imi place cum suna, cand am aflat si ce inseamna (DEX) am fost cu atat mai mandru.
De fapt am postat pentru a afla cine si-a luat angajamentul de a oferii consultanta si de a executa demonstratii (in afara de angajatii machete.ro, crios si colegii din
Imi cer scuze ca am trecut iar pe pilot automat (vezi acuzatia de gandire bicefala)
Postat 08 September 2009 - 03:48 PM
Referitor la polemica de la inceputul topicului,pe langa ce zice dex-ul lui Z,eu mai adaug "militar" cu sensul de tematica militara.Deci titulatura de "Salonul national de modelism militar" se incadreaza.
Postat 09 September 2009 - 11:33 AM
frigate-264, la 8 Sep 2009, 13:27, a spus:
Multumesc.
Cele bune.
Iti promit ca vor fi poze pe forum desi poate se merita sa te mobilizezi si tu putin, am intelegere pentru cei din Balta Alba, Chitila, Militari dar tu, la o aruncatura de bat.
Postat 09 September 2009 - 01:05 PM
tibi22, la 9 Sep 2009, 13:42, a spus:
Teoretic are acelasi program ca si muzeul
Citeaza
In ziua de luni muzeul este inchis.
(informatie citata de pe site-ul muzeului).
Exista insa posibilitatea ca sala cu machete sa se deschida doar in prezenta noastra adica sambetele si duminicile si doar daca este prezent cel putin unul dintre expozanti. Posibilitatea asta este oarecum redusa dar va fi aplicata daca consideram ca masurile de siguranta si protectie a machetelor nu sunt suficiente si este nevoie de un supraveghetor dintre noi.
Cel mai tarziu duminica seara voi anunta programul exact si conditiile de vizitare.
Cel mai sigur este ca luni 14 septembrie, la ora 14, o parte dintre noi vor fi prezenti la vernisaj asa ca dupa discursurile de rigoare, expozitia poate fi vizitata.
Desi este zi de lucru, sper sa fiti cat mai multi alaturi de noi.
Bafta!
Postat 13 September 2009 - 07:38 PM
Oamenii....
Oare as putea cumpara ceva de aici???
Viitorul....
Sa invartim repede, poate lansam racheta....
Machetele
Elicoptere...
Avioane...
In zbor..
Blindate...
Navale...
Figurine...
Asta-i tot de la mine
Asteptam si profesionistii....
O zi buna
Aceasta postare a fost editata de AlexPl: 13 September 2009 - 08:20 PM
Postat 13 September 2009 - 08:14 PM
Bravo voua, va doresc numai satisfactii!