Forum Machete,Modelism,Hobby: Expozitia internationala de modelism feroviar Balatonfured 2009 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Expozitia internationala de modelism feroviar Balatonfured 2009

#1 Useril este offline   tyco 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 21-April 07

Postat 29 August 2009 - 09:48 AM

Ar-rail Club, impreuna cu Clubul feroviar Crisana, a participat pentru a 2a oara la Expozitia de modelism feroviar organizata pe malul lacului Balaton, la Balatonfured in Ungaria. Ca si anul trecut, a fost prezenta o diorama modulara uriasa, de 120 de metrii, pe care rulau trenuri respectand un mers de tren si toate regulile de circulatie existente in realitate. Am cronometrat durata aproximativa in care un tren ajunge inapoi in aceiasi gara ca fiind de vreo 1-2 ore :)
In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva poze cu machetele existente acolo. A fost foarte distractiv si mergand acolo mi s-a confirmat inca odata ca ungurii sunt cu mult peste noi la modelism, unele module avand si 20 de ani, la noi existand doar gara Cefa realizata de colegii mei de la clubul feroviar Crisana.
Vitrina cu modelele Ar-rail Club Arad:
Imagine postata
Si machetele...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Colegii din Oradea au inceput sa trimita si sa primeasca trenuri in Gara Cefa, care a fost astfel inaugurata oficial...
Imagine postata
O vedere generala asupra expozitiei...
Imagine postata
Si cateva trenuri romanesti care rulau pe diorama...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Poze cu modulele prezente puteti gari aici

Aceasta postare a fost editata de tyco: 29 August 2009 - 09:48 AM

#2 Useril este offline   OLECO 

• Membru senior
  • Postari: 915
  • Inregistrat: 06-January 08
  • Interests:Colectionez machete la scara 1/43 si desenez automobile.

Postat 29 August 2009 - 10:46 PM

Superba expozitie si am sesizat niste tramvaie TATRA. Cui apartin acele tramvaie? Sunt executate manual sau gata cumparate?

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 31 August 2009 - 07:25 AM

Ma bucur pentru realizare. :shifty: Felicitari, frumoase machete!

#4 Useril este offline   tyco 

• Membru deplin
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 21-April 07

Postat 31 August 2009 - 08:15 AM

@OLECO: Machetele sunt ale mele. Sunt niste kit-uri de tatra, pe care le-am montat, apoi modificat pentru H0m iar pe una dintre ele am pus o mica reclama. Din pacate nu am avut timp si poze sa fac reclame si pentru celelalte 2. Numerele de parc si alte detalii nu leam mai pus pentru ca ar arata urat(nu am gasit foaie pentru decals), iar eu sunt multumit si asa.
@Z-mare: Multumim. Nu sunt la fel de realiste ca si dioramele facute pe aici(deh unele module au 20 de ani si au fost realizate cu tehnica de atunci), scopul lor este in primul rand dinamismul si sa poti rula trenuri cu 8-10 vagoane fara problema.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi