Degrelle, la 23 Aug 2009, 09:04, a spus:
Ca intotdeauna, imaginatie debordanta si realizare de exceptie. Felicitari! Ai mare dreptate si in ceea ce priveste comanda edificatoare...
Multumesc. Legat de comanda...am sa las "Historia" sa dezbata
Z-mare, la 23 Aug 2009, 09:42, a spus:
(vad ca nu ai gasit rasina transparenta!)
Am promisiuni pentru la expozitia de la MM
Messerschmitt, la 23 Aug 2009, 12:52, a spus:
Misto a fost surpriza nemtilor, nu?
alexelu_marinelu, la 23 Aug 2009, 15:00, a spus:
Ce figurina este? Sau, mai corect, ce conversie este?
German Assault Troops (1917 - 1918) ICM 35291, capul prins de casca mi-a parvenit de peste ocean (via wurger).
tgr, la 23 Aug 2009, 17:38, a spus:
Interesant!Am si eu medalia aia.
Ce-mi place cel mai mult este impresia ca soldatul inainteaza impotriva vantului.Pana si iarba e culcata putin.Nu stiu daca ai vrut efectul asta, dar mie imi place cum a iesit.
Da, din povestile de razboi n-am dedus ca romaniilor le-a placut manevra...sau bunicul a fost un mare defetist.
Bill, la 23 Aug 2009, 17:50, a spus:
Pentru lupta, culcat !`
Spor,
Bill
Bag seama ca voi, racanii, l-ati stresat pe plutonier pana ce a dat comenzi "din casa"
AdiP, la 23 Aug 2009, 18:50, a spus:
Apropo, voua va dadeau ca si "baza" rambleul ? Fericitule ! Noi, (la Iasi) de cele mai multe ori primeam ca baza de adunare cate o pasare dintr-un pom mai indepartat.
. Cand aceasta zbura (speriata de tropaiturile noastre), o urmaream ca netotii, pentru a nu ne pierde "baza". Totul depindea apoi, de cat de repede se plictisea gradatul.
Si amintirile mele sunt cel putin la fel de "dulci"
Mostra
wurger, la 23 Aug 2009, 19:06, a spus:
Foarte frumos. Cel mai "corect" de pana acum.
A fost o scapare, maestre.
LAV-Z, la 24 Aug 2009, 03:05, a spus:
Din ce ai facut cureaua armei si cum ai fixat-o de arma, ca nu-mi este prea clar.
Din foita de plumb lipita pe arma si vopsirea lor ulterior. Legat de detalii, am descoperit uleiurile diluate in benzina Zippo dar inca nu sunt in stare sa dau "lumini si umbre".
Aceasta postare a fost editata de alexie: 24 August 2009 - 06:31 AM