Voi fi la Bucuresti duminica 23 August pe fuga, dupa amiaza. Daca cineva doreste sa se intalneasca cu mine (si cu alti cartulisti care sper sa vina) voi fi pe la 6.30 seara la barul hotelului Ibis (fostul Nord, de langa Gara de Nord). Au si o terasa afara. Nu cred ca o sa pot sta mult, dar o sa incerc sa stau cam o ora/doua.
Sper sa ne vedem atunci,
Radu
Pagina 1 din 1
Vizita foarte scurta la Bucuresti vreo doua ore ;-)
Postat 24 August 2009 - 10:58 AM
Da, a fost o seara placuta. Am discuitat despre Coanda, IAR-80 de la Parcmodels si o eventuala coala de PE pentru IAR, scule (m-am facut cu niste fierastraie de milioane!!!), carti si ...filete! Un lucru am uitat, cum bine a remarcat Radub, sa vedem despre ce si cum cu "relemeurile" de pe IAR! Da' vreme este....
Postat 25 August 2009 - 10:31 AM
Am ajuns acasa unde ma asteptau un munte de emailuri, scrisori si pachete.
Ma bucur ca te-ai lamurit cu filetele Cat despre relemeuri, mai vedem.
Ei nu-i o problema, ne vedem data viitoare.
Radu
Z-mare, la 24 Aug 2009, 09:58, a spus:
Da, a fost o seara placuta. Am discuitat despre Coanda, IAR-80 de la Parcmodels si o eventuala coala de PE pentru IAR, scule (m-am facut cu niste fierastraie de milioane!!!), carti si ...filete! Un lucru am uitat, cum bine a remarcat Radub, sa vedem despre ce si cum cu "relemeurile" de pe IAR! Da' vreme este....
Ma bucur ca te-ai lamurit cu filetele Cat despre relemeuri, mai vedem.
goposaurus, la 24 Aug 2009, 16:39, a spus:
De data asta am reusit... sa nu vin
Ei nu-i o problema, ne vedem data viitoare.
Radu
Postat 25 August 2009 - 06:52 PM
Z-mare, la 25 Aug 2009, 18:09, a spus:
Nu eu eram nelamutitul! Da, despre culoriile de pe IAR ar fu trebuit sa discutam (fara scintei, normal!)
Era o metafora!
O intalnire placuta ca de fiecare data, o intalnire la care timpul a trecut ca nesimtitul. (pardon: pe nesimtite voiam sa scriu).
Pe data viitoare , Radu si
Bafta!
- ← Spectacol pe cerul buzoian
- Evenimente & expozitii
- Expozitia internationala de modelism feroviar Balatonfured 2009 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1