Pagina 1 din 1
Dati-mi voie sa ma prezint... aviatoristu
Postat 18 August 2009 - 07:35 PM
Ma numesc Mihai Blendea, aviatoristu aici pe forum si sunt din Bucuresti, de fapt... cu chirie in Bucuresti , nascut sunt in Slobozia, IL, in liftul maternitatii, ca na, m-am grabit si eu. Sper sa nu ma afecteze asta la modelit .
Modelit, care, sunt inca la inceput. Cam de un an jumate am inceput asa mai serios, deci nu prea am cu ce sa ma laud. Licentiat in Informatica, (la stat dom'le ( nu degeaba )), desi lucrez in IT ca programator, o cam ard cu hobby-urile: modelitul, cantatul la clape, pe care nu stiu cum sa le mai impac; mai ales ca de ceva vreme am reinceput sa si citesc .
Bine v-am gasit si sper sa ma primiti bine, vorba lu'.....
Modelit, care, sunt inca la inceput. Cam de un an jumate am inceput asa mai serios, deci nu prea am cu ce sa ma laud. Licentiat in Informatica, (la stat dom'le ( nu degeaba )), desi lucrez in IT ca programator, o cam ard cu hobby-urile: modelitul, cantatul la clape, pe care nu stiu cum sa le mai impac; mai ales ca de ceva vreme am reinceput sa si citesc .
Bine v-am gasit si sper sa ma primiti bine, vorba lu'.....
Postat 18 August 2009 - 09:32 PM
Bine ai venit! Te asteptam cu proiecte, la intalniri si tot tacamu`. Incep sa ma simt stingher, sunt printre putinii cu pregatire umanista...Dupa nickname, sa inteleg ca te pasioneaza cu predilectie avioanele? Atunci o sa fii un privilegiat, tot ceea ce zboara e la mare pret aici, pe forum! Toate cele bune din partea mea.
Postat 30 August 2009 - 04:22 PM
claudiu_ne2000, la 27 Aug 2009, 09:12, a spus:
Se pare ca ai "imbatranit"...daca ai avut nevoie de sprijin sa urci pana la Castelul din Carpati...sau la Cetatea de colt...
S-au ploua rau de tot si nu vroiai sa aluneci la vale
S-au ploua rau de tot si nu vroiai sa aluneci la vale
plouase inainte, vreo cateva ore, era cam alunecos si am zis ca un betisor acolo nu strica, oricum era subtirel...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1