Forum Machete,Modelism,Hobby: Cavaler Teuton 54mm - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cavaler Teuton 54mm

#1 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 15 August 2009 - 02:45 PM

Salutari tuturor,

Va prezint prima figurina pe care am lucrat-o. A trecut ceva timp de atunci iar alegerea de a incepe cu alb si negru a fost luata in totala necunostiinta de cauza. Numai dupa ce am inceput mi-am dat seama ca m-am bagat ca surdu' in toba si a iesit ce vedeti. Asa ca astept parerile si opinia voastra.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 013___Copy.JPG
  • Imagine atasata: 017___Copy.JPG
  • Imagine atasata: 018___Copy.JPG

#2 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 15 August 2009 - 03:09 PM

Salut LAV-Z !
Daca tie-ti place este de ajuns,probabil pe viitor te vei documenta inainte...mie-mi place cum ti-a iesit...si husarul mi-a placut :whistle:
La ce scara este teutonu' ?

Aceasta postare a fost editata de axor: 15 August 2009 - 03:13 PM

#3 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 15 August 2009 - 03:59 PM

Vezi postareaaxor, la 15 Aug 2009, 06:09, a spus:

Salut LAV-Z !
Daca tie-ti place este de ajuns,probabil pe viitor te vei documenta inainte...mie-mi place cum ti-a iesit...si husarul mi-a placut :whistle:
La ce scara este teutonu' ?

Buna axor,
Ma bucur ca-ti place. Scara este 1/32, 54mm.

#4 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 16 August 2009 - 01:52 PM

Mie teutonii nu-mi plac din mai multe motive: au cearsafuri albe pe ei de nu se mai termina, iar antenele parabolice sudate de galetile de pe cap imi par ca mai degraba starneau rasul decat sa intimideze.
LAV-Z, daca asta e prima ta figurina, atunci felicitari pentru tehnicile aplicate in faza de initiere.
Eu am vopsi la dragoane, pana sa trec la metale si rasini, de nu le mai stiu numarul.

#5 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 16 August 2009 - 02:20 PM

Partea de pictura e ok, dar figurina in sine e oribila.Are un aspect indesat care ar trebui normal sa apara la figurine de 28mm si nu 54mm.Pelerina e urata si ea.

#6 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-March 07

Postat 19 August 2009 - 08:14 AM

Salut LAV-Z
Imi place cum a iesit teutonul.
Ne spui te rog producatorul si daca e de plastic sau metal? (si eventual de unde s-ar mai putea procura ?)
Stelian

#7 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 20 August 2009 - 11:19 PM

Stelian,
Ma bucur ca-ti place. Producatorul nu-l cunosc. Ce stiu este ca a fost sculptata de Mike Blank si a fost oferita impreuna cu o revista de specialitate, cu ceva ani in urma. Eu am primit-o de la un coleg de origine irlandeza, modelist, colectionar, etc. care, fie iertat, a trecut in lumea celor drepti de vre-o un an si jumatate. El a fost cel care m-a introdus in lumea aceasta minunata a modelismului si de fiecare data cand ma uit la acest teuton imi aduc aminte de el. Cand mi-a adus-o a spus: "Vezi ce poti sa faci cu ea".

alexelu_marinelu
Ha, ha,... imi place chestia cu "antenele parabolice sudate de galetile de pe cap".
Multumesc pt. aprecieri dar cam am "traspirat" pana a iesit ceva.... nu va ganditi la prostii, va rog.

tgr,
Multumesc. Nu este cel mai grozav Teuton in 54mm, dar nici disproportionata nu este. Poate fotografia deformeaza putin. Mantaua putea sa fie mai bine gandita, de acord.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi