Pagina 1 din 1
Premonitie Tragödie Hamlet, Prinz von Dänemark von William Shakespeare
Postat 11 August 2009 - 01:14 PM
Deci.....A avut un flash cu piciorul lui ramas in apa dupa ce calca pe o mina ?
As fi preferat sa se vada mai putin "cusatura" dintre maneci si jantilica. Si sa fie apa mai vizibila (prea e de izvor).
"Da, in genral....mmmm e bine...Cortul meu putin mai la dreapta..." (Toma Caragiu - Operatiunea Monstrul)
As fi preferat sa se vada mai putin "cusatura" dintre maneci si jantilica. Si sa fie apa mai vizibila (prea e de izvor).
"Da, in genral....mmmm e bine...Cortul meu putin mai la dreapta..." (Toma Caragiu - Operatiunea Monstrul)
Postat 12 August 2009 - 01:13 AM
Faina conceptia alexie. Imi plac detaliile terenului si idea de a pune un teren mlastinos intr-o "vitrina". In privinta lui "Frantzi" cu putina rabdare sunt convins ca ai reusii sa "rise the bar". Spatiul dintre brate si torso se poate ajusta f. usor cu putin putty si asta ar schimba f. mult "fatada" lu' "Frantzi". Imi place camuflajul uniformei si finisarea castii si cum ai pictat arma. Ai adaugat si cureaua armei - excelent. Foarte multa atentie dedicata detalilor dar spatiu dintre maini si torso ti-a scapat. No proplemo - next time.
Lucrarile tale sunt un exemplu de inspiratie, asa ca nu mai ai nici o scapare. "Trebuie" sa creezi.
Astept noile tale lucrari.
Lucrarile tale sunt un exemplu de inspiratie, asa ca nu mai ai nici o scapare. "Trebuie" sa creezi.
Astept noile tale lucrari.
Postat 12 August 2009 - 07:50 PM
In urma criticilor mi-a crapat obrazul apa de rusine.
Nici eu n-am fost incantat de rezultat dar intrase "urmatoarea" in lucru, in urma deteriorarii "apei" m-am mobilizat si am adus imbunatatiri (tot nu-i perfecta dar macar nu mai este insuportabila):
O mica fulguiala (bicarbonat si zapada Noch) ce a acoperit luftul si a schimbat peisajul.
Nici eu n-am fost incantat de rezultat dar intrase "urmatoarea" in lucru, in urma deteriorarii "apei" m-am mobilizat si am adus imbunatatiri (tot nu-i perfecta dar macar nu mai este insuportabila):
O mica fulguiala (bicarbonat si zapada Noch) ce a acoperit luftul si a schimbat peisajul.
Postat 13 August 2009 - 12:14 PM
Din secretele geniilor
- Rama- plexiglas 4mm
- Baza- glet + oxizi de Zn+ apa si aracet
- Sol- petris + nisip (nisip fin de Sulina)
- Vegetatie- alge marine+ plastice+ pamatuf de barbierit
- Apa- Still Water (Valejjo)
- Soldat WW2- German Tank Crew- ICM- 35271
- Soldat WW1- French Prussian war- ICM- 35012 + Orc Chieftain - Zvezda
- Eticheta - imprimanta
- Zapada viscolita - bicarbonat de sodiu + zapada Noch fixate cu Bic White Glue
Arata acest topic
Pagina 1 din 1