Salut baieti,
de ceva vreme am primit un `29 SMT, care era asamblat in proportie de 80-90%. Asa cum e, mai cu chit in plus, mai cu pete de Contacta, mai cu gravuri pozitive smirgheluite, e bun, calul de dar nu se cauta la dinti cel putin ma scapa de munca si macar exersez si eu vopsitul. Toate bune su fromoase pana deschizi prospectul. Hai ca montatul il mai dibuiesti ( acu nu e nevoie) dar la vopsit n-o scoti la capat nicicum, deoarecet dragii tovarasi se pare ca nu au gandit kit-ul pt export. Istoricul, culorile sau orice sunt scrise in rusa si ucrainiana, descurca-te, Ivane, daca poti! Am incercat cu un ghid de conversatie in rusa, apoi cu Babelfish translations, insa nimic nu a ajutat Are idee cineva cam ce culori foloseau(esc) rusii la SMT-uri?
Pagina 1 din 1
MiG-29 SMT 1:72 Condor From Russia with love...
Postat 24 August 2009 - 04:44 PM
Ok, probleme si vaiete.
Am terminat de pus restul pieselor si ma pregatesc de vopsire. Insa, au aparut mai multe chichite. Cea mai importanta problema e documentarea: nu inteleg, al naibii, de ce culoarea de pe intrados e asa de asemanatoare cu griul de pe extrados. E la fel? Nu stiu! In poze asa pare, insa in prospect nu zice asa. A doua problema: daca pe LanceR l-am facut mai "pasnic" , asta o sa fie inarmat, dupa cum urmeaza:
-una bucata droptank "Ferry tank with 1500kg of fuel for 255nm range"
-doua bucati AA-10 Alamo ( R-27)
-doua bucati AA-11 Archer ( R-73)
-doua bucati ceva ce seamana cu AA-11, probabil AA-8 Aphid (R60)
Ca aici, doar ca inca un droptank pe mijloc.
Urmatoarea problema: Ca sa incep vopsirea tre` sa inchid cockpitul? Daca da ( oricum si daca nu) cupola, mai exact partea rabatabila a acesteia are un ENORM pin de scoatere/impingere! Cum il rezolv? Crashmolding? Sau iau alta cupola de undeva/de la cineva?
Mai departe: Nu pricep ce culoare au, de fapt, Alamo-urile. In majoritatea pozelor, apare alba, ca restul. Dar am gasit o poza in care sunt.. rosii! Vorba lu` Wurger: circula in universuri paralele?
In poza asta se vad toate cele pe care vreau sa le pun: droptank-ul (centru) si rachetele din primul rand
Chiar am nevoie de ajutor! Am culorile, acu am si duza, trebuie doar sa am si knowledge-ul.
Am terminat de pus restul pieselor si ma pregatesc de vopsire. Insa, au aparut mai multe chichite. Cea mai importanta problema e documentarea: nu inteleg, al naibii, de ce culoarea de pe intrados e asa de asemanatoare cu griul de pe extrados. E la fel? Nu stiu! In poze asa pare, insa in prospect nu zice asa. A doua problema: daca pe LanceR l-am facut mai "pasnic" , asta o sa fie inarmat, dupa cum urmeaza:
-una bucata droptank "Ferry tank with 1500kg of fuel for 255nm range"
-doua bucati AA-10 Alamo ( R-27)
-doua bucati AA-11 Archer ( R-73)
-doua bucati ceva ce seamana cu AA-11, probabil AA-8 Aphid (R60)
Ca aici, doar ca inca un droptank pe mijloc.
Urmatoarea problema: Ca sa incep vopsirea tre` sa inchid cockpitul? Daca da ( oricum si daca nu) cupola, mai exact partea rabatabila a acesteia are un ENORM pin de scoatere/impingere! Cum il rezolv? Crashmolding? Sau iau alta cupola de undeva/de la cineva?
Mai departe: Nu pricep ce culoare au, de fapt, Alamo-urile. In majoritatea pozelor, apare alba, ca restul. Dar am gasit o poza in care sunt.. rosii! Vorba lu` Wurger: circula in universuri paralele?
In poza asta se vad toate cele pe care vreau sa le pun: droptank-ul (centru) si rachetele din primul rand
Chiar am nevoie de ajutor! Am culorile, acu am si duza, trebuie doar sa am si knowledge-ul.
Postat 24 August 2009 - 05:22 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1