Am ajuns la poarta unitatii ca sa constat ca n-am buletinul (ma rog, Cartea de Identitate), cerberul neinduplecat asa ca am avut timp sa studiex afisul.
Mare noroc de faptul ca macar "mobilul" il aveam asa incat am reusit sa patrund. Inauntru atmosfera relaxata, jocuri marinaresti, uniforme, nave si civili.
Intr-o taraba din prelata ceva beletristica si filmulete MApN derulandu-se pe un LCD.
La accesul pe nava...trebuie prezentat buletinul asa ca pana una alta am localizat sectiunea vehicule, in parcul auto 7 camioane delimitate de o "bariera" (sfoara ordinara, nici macar parama), am cerut permisiunea sa privesc indeaproape si sa fotografiez; fiind parcate destul de apropiate nu-mi faceam sperante ca obtin mari fotografii de detaliu, cand activitatea era in toi cu vederea periferica am sesizat disconfortul ce l-am creat prin stationarea indelungata, la scurt timp un reprezentant al politiei militare m-a interceptat..bla, bla, bla ...n-am voie acolo ca nu-i inclus in tur, persoana ce mi-a acordat permisiunea nu era abilitata pentru asa ceva...cu el in carca am facut ultimile poze la o automacara. Am casunat pe camionul IML (Nu! n-am facut crima, IML = Instalatie Mobila de Lansare) evident exteriorul disponibil
Sub soarele dogoritor am executat o volta sub vant si am ajuns la Pluta de Salvare, o uniforma amabila mi-a explicat cu lux de amanunte.
Inventarul plutei
Asa ca v-am povestit si eu.
Deja amintirile din catanie tindeau sa-mi schimbe sentimentele si personalitatea...n-am aflat finalul ...persoana de contact (cea care telefonic m-a introdus pe poarta), maistru militar principal sau clasa I (n-am retinut insemnele), m-a luat sub aripa sa ocrotitoare. Am puricat fiecare nava si auto-moto-velo-sport dar.... fara foto.
De aceea am afirmat in introducere ca "Semideschise" suna mai bine.
In curand pe Walkarounds
Aceasta postare a fost editata de alexie: 08 August 2009 - 09:36 PM