Forum Machete,Modelism,Hobby: Ziua Portilor Deschise - Mangalia 2009 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ziua Portilor Deschise - Mangalia 2009 08.08.2009 Prolog la 15.08.2009

#1 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 08 August 2009 - 09:28 PM

"Ziua Portilor Deschise".... mai corect este "Ziua Portilor Semideschise".
Am ajuns la poarta unitatii ca sa constat ca n-am buletinul (ma rog, Cartea de Identitate), cerberul neinduplecat asa ca am avut timp sa studiex afisul.
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_001.jpg
Mare noroc de faptul ca macar "mobilul" il aveam asa incat am reusit sa patrund. Inauntru atmosfera relaxata, jocuri marinaresti, uniforme, nave si civili.
Intr-o taraba din prelata ceva beletristica si filmulete MApN derulandu-se pe un LCD.
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_011.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_012.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_013.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_014.jpg
La accesul pe nava...trebuie prezentat buletinul asa ca pana una alta am localizat sectiunea vehicule, in parcul auto 7 camioane delimitate de o "bariera" (sfoara ordinara, nici macar parama), am cerut permisiunea sa privesc indeaproape si sa fotografiez; fiind parcate destul de apropiate nu-mi faceam sperante ca obtin mari fotografii de detaliu, cand activitatea era in toi cu vederea periferica am sesizat disconfortul ce l-am creat prin stationarea indelungata, la scurt timp un reprezentant al politiei militare m-a interceptat..bla, bla, bla ...n-am voie acolo ca nu-i inclus in tur, persoana ce mi-a acordat permisiunea nu era abilitata pentru asa ceva...cu el in carca am facut ultimile poze la o automacara. Am casunat pe camionul IML (Nu! n-am facut crima, IML = Instalatie Mobila de Lansare) evident exteriorul disponibil pul civililor dar sa nu exagerezi cu fotografiatul, in buzunar aveam o ruleta... n-am indraznit sa o scot pentru fotografiere, riscam sa sfarsesc ciuruit (daca nu de gloante, macar de taisul privirilor). Fotografiile au sa fie disponibile in Walkarounds.
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_025.jpg
Sub soarele dogoritor am executat o volta sub vant si am ajuns la Pluta de Salvare, o uniforma amabila mi-a explicat cu lux de amanunte.
Inventarul plutei
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_107.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_108.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_109.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_110.jpg
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_112.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_113.jpg
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_114.jpg
Asa ca v-am povestit si eu.
Deja amintirile din catanie tindeau sa-mi schimbe sentimentele si personalitatea...n-am aflat finalul ...persoana de contact (cea care telefonic m-a introdus pe poarta), maistru militar principal sau clasa I (n-am retinut insemnele), m-a luat sub aripa sa ocrotitoare. Am puricat fiecare nava si auto-moto-velo-sport dar.... fara foto.
De aceea am afirmat in introducere ca "Semideschise" suna mai bine.
In curand pe Walkarounds
Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_069.jpg Imagine atasata: Ziua_Portilor_Deschise_2009_097.jpg

Aceasta postare a fost editata de alexie: 08 August 2009 - 09:36 PM

#2 Useril este offline   Soim 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 23-September 05

Postat 17 August 2009 - 08:35 PM

Mai vrem si alte poze de acolo in special cu IML cu rachete!!!! :whistle:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic