Salut,
in acest an avem la dispozitie spatiu pentru expozitie la Centrul Cultural Reduta in Brasov.
PROGRAMUL :
VINERI 11.09.2009 zi destinata asezarii vitrinelor ,modulelor,dioramelor , standurilor de vănzare etc etc punerea in functiune a dioramelor si teste pentru ca totul sa functioneze ok.
SAMBATA 12.09.2009 dimineata este vernisajul si deschiderea oficiala
DUMINICA 13.09.2009 expozitia se v-a inchide la ora 17. Pana la aceasta ora nici un fir de praf nu v-a fi mutat din expozitie .Dupa ora 17 se strange si se preda sala exact cum am primit-o .
Afisul expozitiei
Cateva harti ajutatoare
Pentru cei care vin cu masinile NU parcati pe locurile marcate cu cifre , in parcarile pentru handicapati sau in drepturile garajelor si portilor. Masina vi se va ridica de catre autoritati si amenda este de 500 ron + 2 puncte penalizare .
Pagina 1 din 1
Colectii si Colectionari, Braşov 2009
Postat 17 September 2009 - 12:40 PM
Salut,
a trecut si aceasta editie. Sunt tare fericit, a fost o expozitie reusita.
Am sa incep cu munca la module.
Sine, am folosit Piko, iar la modulele de intoarcere Roco. Cladirile sunt Kibri, copaci, iarba, vegetatie am folosit de la Heki, Noch si Woodland Scenics . Sistem complet Faller Car pe 3 module, compactor functional ,buldozer functional, sudori, lopatar cu betoniara, roller coaster.
La module am folosit OSB de 100 mm , dimensiune modul 1000 x 600 mm. Dimensiunile modulelor de intoarcere.....am uitat.
Am avut parte si de inspectie:
Actiunea rugina:
Film de groaza la H0:
Aici am folosit pigment maro :
Si momentul mult asteptat de mine, atunci cand incepe iarba sa "apara"
a trecut si aceasta editie. Sunt tare fericit, a fost o expozitie reusita.
Am sa incep cu munca la module.
Sine, am folosit Piko, iar la modulele de intoarcere Roco. Cladirile sunt Kibri, copaci, iarba, vegetatie am folosit de la Heki, Noch si Woodland Scenics . Sistem complet Faller Car pe 3 module, compactor functional ,buldozer functional, sudori, lopatar cu betoniara, roller coaster.
La module am folosit OSB de 100 mm , dimensiune modul 1000 x 600 mm. Dimensiunile modulelor de intoarcere.....am uitat.
Am avut parte si de inspectie:
Actiunea rugina:
Film de groaza la H0:
Aici am folosit pigment maro :
Si momentul mult asteptat de mine, atunci cand incepe iarba sa "apara"
Postat 17 September 2009 - 01:19 PM
Si acestea sunt modulele de 1000x600, 5 la numar:
Joi, pe ultima suta de metri. Mixu baga mare :grin:
Si transportul special catre Reduta:
Vineri zi pentru aranjat sala. Se monteaza modulele de la Iasi, Brasov,Cluj si Braila. Ajung colegii din Bucuresti cu o diorama TT.
Joi, pe ultima suta de metri. Mixu baga mare :grin:
Si transportul special catre Reduta:
Vineri zi pentru aranjat sala. Se monteaza modulele de la Iasi, Brasov,Cluj si Braila. Ajung colegii din Bucuresti cu o diorama TT.
Aceasta postare a fost editata de FlorinIS: 17 September 2009 - 01:14 PM
- ← Dans cu planoare şi lansarea volumului "Vlaicu" la Deva
- Evenimente & expozitii
- Intalnirea lunii august →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1