m 461 scratchbuilt 1/12
Postat 10 December 2009 - 11:17 AM
in genul concursurilor "recunoasteti intrerpretul",organizez si eu unul, dotat cu premii in valoare de.... mult respect din partea mea pentru castigator! iata asadar despre ce e vorba:in imaginea de mai jos se poate observa cu usurinta un m 59 cu nr B 56 YMS. acesta are o culoare necunoscuta mie( ) si as vrea tare mult sa aflu: ce culoare este (cod de culoare in functie de producator) si unde o pot comanda mentionand ca as prefera varianta spray, in lipsa de aerograf. nu-mi va displace nici varianta 'borcan', pentru ca s-a inventat de mult pensula! nu se poate face pe computer decat daca duc masina acolo! care masina frate? asadar, castigarea acestui 'concurs' nu este binevenita, ci imperios necesara! multumesc.
Postat 10 December 2009 - 12:04 PM
Postat 29 December 2009 - 06:04 PM
gobi71, la 10 Dec 2009, 11:17, a spus:
in genul concursurilor "recunoasteti intrerpretul",organizez si eu unul, dotat cu premii in valoare de.... mult respect din partea mea pentru castigator! iata asadar despre ce e vorba:in imaginea de mai jos se poate observa cu usurinta un m 59 cu nr B 56 YMS. acesta are o culoare necunoscuta mie( ) si as vrea tare mult sa aflu: ce culoare este (cod de culoare in functie de producator) si unde o pot comanda mentionand ca as prefera varianta spray, in lipsa de aerograf. nu-mi va displace nici varianta 'borcan', pentru ca s-a inventat de mult pensula! nu se poate face pe computer decat daca duc masina acolo! care masina frate? asadar, castigarea acestui 'concurs' nu este binevenita, ci imperios necesara! multumesc.
culoarea fermecata este:nato green xf67, deci ma declar castigatorul concursului, si implicit a premiului...ma voi respecta mai mult de acum incolo...
Postat 20 January 2010 - 09:19 PM
O sursa de inspiratie: http://www.autoart.r...m?categoryId=39
Vezi ca jantele in zona gaurilor pt. prezoane erau ridigizate prin ambutisare.
Vezi ca jantele in zona gaurilor pt. prezoane erau ridigizate prin ambutisare.
Postat 03 February 2010 - 01:16 PM
JOS PALARIA Gobi !!!!
Ref piesele de sub rama parbrizului, sunt pentru dorectionarea aerului cald impins de aeroterma
Ref vopsea . In realitate vopseaua nu are nici un cod, e obtinuta prin combinarea galben+negru, maestru de "ceremonii" e chiar cel care restaureaza majoritatea M-urilor, George (M59 B din poza e al lui).
Am realizat un site in care gasesti o serie de fotografii care sper sa-ti fie de folos http://www.arom461.ro/
Bafta !!!
Ref piesele de sub rama parbrizului, sunt pentru dorectionarea aerului cald impins de aeroterma
Ref vopsea . In realitate vopseaua nu are nici un cod, e obtinuta prin combinarea galben+negru, maestru de "ceremonii" e chiar cel care restaureaza majoritatea M-urilor, George (M59 B din poza e al lui).
Am realizat un site in care gasesti o serie de fotografii care sper sa-ti fie de folos http://www.arom461.ro/
Bafta !!!
Aceasta postare a fost editata de AUTOMOBILIA: 03 February 2010 - 01:54 PM
Postat 21 February 2010 - 03:09 PM
Salut, vreau sa faci un test pentru mine sa vad o a doua parere. Cand ai timp nu-i nici o graba
Am amestecat 10 picaturi negru, cu 7 de galben, si mi-a dat o nuanta exact ca cea din poza postata de tine mai sus ( B-56-YMS )
Am folosit vopsea email de la Policolor.
Cu vopseaua pe care am facut-o am vopsit canistrele si o parte din interior. Mie imi place nuanta, adica cred ca e ceea ce trebuie, dar vreau sa stiu sigur inainte sa fac amestecul pentru exterior.
Bafta.
Am amestecat 10 picaturi negru, cu 7 de galben, si mi-a dat o nuanta exact ca cea din poza postata de tine mai sus ( B-56-YMS )
Am folosit vopsea email de la Policolor.
Cu vopseaua pe care am facut-o am vopsit canistrele si o parte din interior. Mie imi place nuanta, adica cred ca e ceea ce trebuie, dar vreau sa stiu sigur inainte sa fac amestecul pentru exterior.
Bafta.
Postat 25 February 2010 - 08:35 AM
sorry for delay, ggg... cred ca testul nu va fi concludent, pe motiv de multe nuante de galben existente pe piata.asa cum am mai spus, am cumparat un borcan de ala gigantic de la tamiya cu culoarea care a vrut muschii mei(nato green xf 67) dupa care, cu o pesa vopsita in culoarea asta, m-am infiintat la un computer de ala de face vopsele. 15 lei suta.. de grame.in felul asta voi fi sigur ca voi obtine de cate ori vreau eu aceeasi culoare. in plus raportul cantitate/pret lucreaza net in favoarea mea , pentru modelul meu fiind necesara o cantitate mare de 'borcane' de alea! iti recomand calduros sa faci acelasi lucru, pentru e evita durerile de cap, ulterioare... . bonne chance...
Postat 16 March 2010 - 04:31 PM
http://bak1.beareyes.com.cn/2/lib/200402/0...040206080_0.htm ,nu stiu daca acest link a mai fost pus pe acest forum,dar cred ca merita putina atentie.nu este masina pe care o face gobi,dar ideea este aceiasi.