Pagina 1 din 1
Smirghel
Postat 31 July 2009 - 10:11 PM
In Romania, n-am gasit granulatii atat de fine. Cum nici n-am avut nevoie prea des, comanda din afara a functionat perfect.
O solutie practica daca vrei doar pentru cupole, si nu folosesti cu apa, 'la ud', sunt pilele pentru lustruit unghii. Cele mai bune nu sunt cele plate, pe suport dur, ci sunt unele cu 4 fete pe un suport dintr-un soi de burete. Merg perfect la lustruit de cupole, fiind moi se muleaza frumos pe suprafata cupolei. Daca-i nevoie, fac o poza.
Uite cam asa arata (poza de pe net)... Se gasesc usor.
granulatia grosiera e prea mare pentru cupole, nu merge folosita. In schimb, cel putin utimele 2 cele mai fine sunt exact ce-ti trebuie.
O solutie practica daca vrei doar pentru cupole, si nu folosesti cu apa, 'la ud', sunt pilele pentru lustruit unghii. Cele mai bune nu sunt cele plate, pe suport dur, ci sunt unele cu 4 fete pe un suport dintr-un soi de burete. Merg perfect la lustruit de cupole, fiind moi se muleaza frumos pe suprafata cupolei. Daca-i nevoie, fac o poza.
Uite cam asa arata (poza de pe net)... Se gasesc usor.
granulatia grosiera e prea mare pentru cupole, nu merge folosita. In schimb, cel putin utimele 2 cele mai fine sunt exact ce-ti trebuie.
Postat 01 August 2009 - 12:26 AM
Postat 06 August 2009 - 04:29 PM
In Bucuresti, zona Piata Gorjului, la un magazin de vopsele auto ( pt. cunoscatorii zonei, este fostul magazin FERDINAND aflat in spatele Librariei) se gaseste smirghel cu granulatie pina la 3000.
Chiar dupa slefuire uda cu 3000, am fost nevoit sa finisez cupolele cu pasta de dinti.
Chiar dupa slefuire uda cu 3000, am fost nevoit sa finisez cupolele cu pasta de dinti.
Postat 07 August 2009 - 01:02 PM
octav_x, la 7 Aug 2009, 12:19, a spus:
am gasit smirghel pana la 2000 pe sos pantelimon 287 la sc onix- sercom srl.
costa 1,3 ron foaia a4. mai au lac si grund la spray. plus oxid de fier
se ajunge cu tramvaiul 55, coborati o statie sau 2 inainte de capat, magazinul e la jumatea distantei
costa 1,3 ron foaia a4. mai au lac si grund la spray. plus oxid de fier
se ajunge cu tramvaiul 55, coborati o statie sau 2 inainte de capat, magazinul e la jumatea distantei
Smirghelul de 2000 este inca prea dur pentru cupole! Se poate folosii (ud sau usca) dar este bine sa ai si alte smirghele mai fine ( in cazul nostru pile pentru lustruit unghii ), altfel cupola va ramane zgiriata.
Postat 09 August 2009 - 11:02 AM
tibi22, la 7 Aug 2009, 14:02, a spus:
Smirghelul de 2000 este inca prea dur pentru cupole! Se poate folosii (ud sau usca) dar este bine sa ai si alte smirghele mai fine ( in cazul nostru pile pentru lustruit unghii ), altfel cupola va ramane zgiriata.
indiferent daca smirghelul este uscat sau ud,ia doua bucati se 2000,freaca-le intre ele si obtii un 4000 veritabil...de acolo e treaba lu'pasta de dinti cristal si a lu' tanti pasla...spor!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1